![]() |
|
Panasonic alebo PhilipsPotreboval by som poradiť. Rozhodujem sa medzi kúpov televízora - 39" Panasonic TX-L39E6E, LED, FullHD, Smart TV, 99 cm a 39" Philips 39PFL3208H/12, LED, FullHD, USB, Smart TV, 100 cm. Poprosil by som o serióznu radu, ktorý vybrať. Ďakujem |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 562 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
mastoPhilips má otrasný obraz, Panasonic posúdiť neviem, ale Samsung mám doma a maximálna spokojnosť |
milosza001
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: Panasonic alebo Philipsserioznu radu na tuto temu tu nehladaj. hladaj na avmanii alebo na tvfreaku.VU+: Zero, SoloSEV2, Uno4KSE, E-85 1W-28E, 110cm 27,5W, 115cm 36E
|
dbart
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 550 |
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsMám Panasonic TX-L42E6E obraz přes kabel UPC dobrý, trošku horší zvuk .Ten zvuk zlobí proto že reproduktory jsou dosti malé .Hold televize je dost úzká. |
pavelmo
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 455 |
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsTo bude odpovedi na mozgodisk........zober si na flesku film ktory vies ako ma vypadat a popros predavaca nech ti to pusti na telke ale nie v obchodnom nastaveni ale ako doma...............osobne si myslim, ze ides do nizkej rady radsej by som prilozil......Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsTady je odpověď jednoduchá, Ber Panasonic. Tato řada Philipse je fakt otřesná. Když pominu hroznej obraz, tak ovládání resp. instalaci a třídění, tohoto televizoru zákazník většinou nepochopí.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
philips pozorNektere modely Philips prijimaji EPG pres internet, coz je hruza a proto sel z domu - byl to typ 6007. Doporucuji Panasonic ale typ TX-L42EW6 se satelitem a nahravanim - je to verze pro Nemecko ale oficialne se zde prodava. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsPhilips tak leda holící strojek :lookaround:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsPhilips mal volbu ci chces data z netu, alebo vysielaca. Mozno stacilo rozbalit navod.Jo kdyby se v CZ robil Philips a ne Panasonic, to by bylo kecu, ze jo ? :) Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsVizualizaci v menu u Philipse musel vymýšlet nějakej Mongol,který nemá ponětí jak menu vypadá.To Panasonic a i Samsung je proti němu LUXUS ovládání.A ty dálkové ovladače u Philipsu je HNUS velebnosti. |
Baron
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 456 Galerie: Baron |
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsPhlipsa nastelujem aj bez navodu, skor to nesmie kupovat mongol. :)A samsunga som pozeral menu, rovnake ake bolo na videohrach 15 rokov dozadu, pravda bol to 4 rocny model......ale aj tak pozeras menu alebo obraz, lebo philps od rady kde ma uz ambilight je obraz v pohode. Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
mastoTakže Philips nie, to je my z tejto debaty jasné. Potrebujem obrazovku v rozmedzí 94-100 cm, ide to do spálne, ale mám tam aj net, tak preto už hľadám smart tv. Ak viete niečo lepšie ako je tento Panasonic, tak dajte ešte radu. Zatiaľ ďakujem, mám v tom trochu jasnejšiu predstavu. |
masto
![]() |
|
@mastoKed ti je z tohoto nieco jasne, je uplne jedno co kupis, ver mi. Lebo fakt neviem co ti moze byt jasne... R^ R^ ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@mastoKed ti je z tohoto nieco jasne, je uplne jedno co kupis, ver mi. Lebo fakt neviem co ti moze byt jasne... R^ R^ ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsRe: od rady kde ma uz ambilight .... Je fakt, že na takovou blbinu naletí mnoho lidí a potom litují.Jinak jestli chceš se podívat jinam, tak se podívej na LG, sice to není moje volba ale je to levné a ucházející. Taková dobrá volba: cena/výkon/obraz. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsJedno to opravdu není, co koupíš.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
@kubaTo je jedno ci pre teba je to blbina alebo nie. Ale su ludia co si to potom pracne dorabaju a skrabu sa cez hlavu. Samozrejme nie je to podstata tv, tak ako nie je podstatne mat hlinikove disky na aute. Pre mna tiez blbost.........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
@kubaTo je jedno ci pre teba je to blbina alebo nie. Ale su ludia co si to potom pracne dorabaju a skrabu sa cez hlavu. Samozrejme nie je to podstata tv, tak ako nie je podstatne mat hlinikove disky na aute. Pre mna tiez blbost.........Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsJestli už chceš TV v této cenové relaci tak se podívej na Philips lonské řady okolo 11-12000 kč.PHILIPS 42PFL4007H Philips 40PFL5007K A pokud kupuješ kvuli Smart TV budeš zklamán,jedníné co z ní používám je DLNA. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsKdyž už má televizor z(nevhodné slovo)ný obraz a naprosto nemožné ovládání (s chybějícím ručním laděním digitálních programů apod.), tak tam výrobce kamsi dozadu nacpe světýlka a myslí si, jak to vyřešil. Prostě Filipes RvVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsNetaraj plati ta panas? Alebo vcera v krcme bola taka tema? Alebo len si nerozbalil navod z hrdosti ? A menu bolo nad schopnosti... :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Panasonic alebo Philipsjá mám PHILIPS 5007K a panasonik V10E model 2009 .Spokojenost na 110 % s panasonikem co se týče obsluhy , ruční ladění , přendavání programů atd. U Philipsu jsou tyto věci velký otřes podle panasoniku . Obraz bych řekl na obou tv stejný úrovni při koukání rovně na TV -panasonik má o trochu lepší barvy a ostrost při koukání z většího úhlu . Vyzkoušej jsi to sám někde v obchodě R^ |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsJestli Ti můžu poradit, tak nehledej přístroj, kterej má všechny myslitelný vymoženosti bez toho, abys ho dopředu vyzkoušel a porovnal jak rychlý to má procesor atd. Každá funkce navíc k TV zpomaluje system a je možno o ní široce diskutovat: Např: Satelit-??? Plný internet prohlížeč-??. Skype-??, Smart-??, 3D ???, wifi-??? Ovládání rukama nebo nohama ??Doporučuji aby to mělo USB, který, bere NTFS, velký portable disky, MKV apod, Ethernet, kterej má základní služby jako YouTube atd, HDMI s ARC,HbbTV, kabelovej tuner a CI šachtu. Budoucnost má taky DVB-T2, ale zatím nemám přehled, kam se to montuje. Ostatní jsou otravné věci, který v domácnosti nikoho nezajímají, zpomalujou system a složitě se nastavují a ovládají. Jedno vím určitě. Nikdy bych si nekoupil současný model LG a Samsungu. V rodině máme několik Sonek a spokojenost. Např ovladače od LG a Samsungu jsou proti Sony nepohodlné. Ukazovátko LG maká, ale je to Scifi-paskvil. Stejně tak DO Samsung. a ta jejich dotyková destička, to je fakt nářez. Ovládání rukama-po 10 minutách mě bolely obě ruce a šel jsem domů. No a Smart - když k levnější TV dokoupíš Aple TV za 2600,- tak máš všechno co potřebuješ, je to malý, naučí se to i ženská, dobře se to ovládá. Sat je blbost, no a Internet-to je jenom drahá okrasa televize, přečíst si tak zprávy. Tak bych moh pokračovat. Virtuální klávesnice, bezdrátová klávesnice, wifi adapter, značková kammera, 3D rejle, atd. I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
@MorousLepsie by som to nezhrnul...... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Panasonic alebo PhilipsSamozřejmě také Full HD, ale DLNA, jak tady někdo píše, to je taky na diskusi. DLNA je dobrý tak na nějakou muziku, případně fotky. Např. udělám Nokií fotku, zapnu sdílení a pustim si jí do telky. To je výborný. Ale kvalitnější video přes DLNA ? Jakmile je po cestě wifina nebo stovkovej ethernet, tak můžou bejt potíže.I když jsi chytrý, možná přijde někdo ještě chytřejší
|
Morous
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 335 |
![]() |
|
MorousAsi máš pravdu, napr teraz mám plazmu od Philipsa a mám to spojené s PC a tak si púšťam veci z netu a bohate mi to stačí.Tiež si myslím, že jednoduchšie veci sú lepšie. Mne v podstate ide o to, ktorý televízor s uhlopriečkou od 94 do 100 cm má najlepší obraz. Ja v podstate pozerám iba šport, idem k tomu kúpiť HD sat receiver, lebo mám Dreambox 500, ale ten nemá HD. Tak asi. |
masto
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 70 | |
![]() |
|
![]() |