![]() |
|
Slovak sport tv 2 iba v magio a magio satTak a je rozhodnuté, môžme predplácať magio sat na Slovensku, v Česku sa ešte uvidí od koho si to zoberieme, veď sú aj iné cesty. :-) |
pista83
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 341 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
RE: Slovak sport tv 2 iba v magio a magio satNo Poliaci majú tiež exkluzívne práva. Ale pozri si ponuku Hd kanálov u Poliakov a pozri na mágiu sate majú až 3 hd kanály. Pokiaľ by futbal ponukala exkluzívne taká platforma ako NC+ tak nik by nenadaval že to má len jeden operátor. Takže pokiaľ Telekom výrazne nezlepší kvalitu Magio Sat A Digi tak veľa ľudí neziska. Ale já si myslím že po skylinku Upc bude v našich končinách ďalší silný provider. To bude pre nás len lepšie. Zatiaľ čakájme čo sa bude diať. :bigeyes: :bigeyes:Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
@BillyskPřečti si to, co jsem napsal.... Pouze jsem prodal tak, jak jsem nakoupil, jakože tato informace zde byla opravdu několikrát uvedena a to nejen v diskusíchFerguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
ešte sa vám to nezdá podozrivé?http://www.zive.sk/exkluzivne-digi-sport-spusti-styri-nove-stanice-dve-len-v-sr/sc-4-a-310790/default.aspx |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
@ telecirkusTo může být ono, co jsem psal výše... Slovak sport 1 bude jen na Slovači, druhým může být SS2, ale v tom případě mi nejde do hlavy, jaké budou ty dva v Česku. digi Sport 2 dejme tomu... no a Sport 2... pěkně to do sebe zapadá, ne?Ferguson Ariva 200, motor 53E - 30W. Skylink + TNK
|
patriklib
Registrace: 2/2013 Příspěvků: 270 |
![]() |
|
@patriklibzačína sa to veru rysovať. Počkajme si na finálny produkt. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Slovak sport tv 2 iba v magio a magio satmagio sat by mohol konecne zaradit aj Slovak Sport 1, nie len ho mat v IPTVa tak isto ceske programy na satelite nie su ziadna slava...taku Primu Cool ma uz aj trapne Digi TV... neviem kde maju problem ked v IPTV maju cesky balicek Orion LG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L
|
Eddward
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 256 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 56 | |
![]() |
|
![]() |