![]() |
|
nová karta NC+Máte někdo zkušenost, jestli jede karta NC+ na starém modulu CYFRY+ (Aston crypt 2.26) ? |
lapom
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 162 |
![]() |
|
platforma nc+ karty Seca MediaGuardModuł dostępu warunkowego typu CI dla systemu Seca-MediaGuard (Nagra MA) z najnowszym oprogramowaniem v2.26. Zalecany dla aktywnych kart nc+ (dawniej CYFRY+) pod kanały HD dla cyfrowych odbiorników HD i telewizorów z wbudowanymi głowicami satelitarnymi (DVB-S/S2)Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: nová karta NC+Ale pokud chceš novou karu tak se nejdřív zeptej ,jestli je seca .System kodowania Seca Mediagurad od 01.01.2014 zostanie wyłączony! Czyli, wszystko już jasne jak słońce. Od 15 lutego 2013 roku prepaid Canal+ Start, Canal+ Kompakt są niedostępne w sprzedaży!!! Od 30 czerwca 2013 roku prepaid C+ na kartę zostaną niedostępne w sprzedaży. Więc od 1 stycznia 2014 system Seca Mediagurad [0x0100] będzie wyłączony!!! Nowa platforma NC+ będzie korzystała od początku z systemu kodowania Conax [Pairing Hardware] oraz przejściowo Nagravision [Pairing Hardware]. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
habrDíky za reakci, ale už jsem si přes satsklep objednal kartu NC+ Canal+ Start+. |
lapom
![]() |
|
RE: nová karta NC+A v čem jsou ty nové karty Conax nebo Nagra?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
habrTak to se mne moc ptáš, nejsem odborník, ale píše mi to "Media Guard no right to watch this program" (je to na programu Canal+). |
lapom
![]() |
|
Nová karta NC+Prečítajú tú novú kartu uni čítačky vo väčšine satelitných prijímačov? Ak áno, tak potom super. Nemusí sa kupovať CI modul. |
Alibaba21
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 125 |
![]() |
|
Odpověd - nC+ Pakiet Canal+ Start+ kodowanie?Szanowny Panie,sprzedawane przez Nas karty nC+ sa kartami w systemie Seca, działać będą w module Aston, lub uniwersalnych modułach i dekoderach wspierajacych ten system. System Seca w nC+ nie bedzie wyłączony ponieważ karty w tym systemie są normalnie sprzedawane. W razie pytań pozostaję dodyspozycji. Pozdrawiam Rafał Synowski ELTECH Sp. z o .o. ul. Żelazna 6 41-709 Ruda Śląska Poland www.satsklep.pl http://blue-line-satellite.com Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: nová karta NC+NC+ po slouceni v soucasnosti pouziva dva systemy: Seca Nagra MA a Conax, tzn. ze pokud mas kartu seca, tak ti nepojedou dva programy nc+ - Polsat HD a History HD, ktery maji pouze caid conax, co se tyce conaxu a sparovanych reciveru, je uz znam public zpusob jak to resit. Pokud ti to pise Media guard no right na canal+, budto ho nemas v nabidce, nebo jsi na kanalu urcenem pro kabelovky, nebo mas blbe nastavenou ctecku. Jinak Seca tak rychle nevypnou, protoze je mezi lidma sposta reciveru Pace Cyfra+, museli by zmenit soft - coz neni tak tezke, ale zaroven by museli pri parovani vyresit Multiroom, ale to jde take vyresit, pokud k tomu dojde, tak naserou hodne lidi a zakaznik zacne odchazet, coz v soucasne situaci nc+ je nezadouci jev.DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 377 |
![]() |
|
RE: nová karta NC+Co se tyce modulu, jede i na verzi softu 2.21DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
![]() |
|
miguela videl si už NC+ kartu Conax pre SAT balík s C+ ?Mám pocit že conax je len bývalá TNK, teraz Smart HD, kde sa nedá predplatiť nič okrem "základu". |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: nová karta NC+N měla zvlášt Caid pro N i TNK,a jak myslíš že by klienti N přešli na nC+ ,nikomu se karty neměnili,v budoucnu se právě bude používat jen Conax.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
habrnezaujímajú ma pôvodné karty N a TNK. NC+ beží podľa stránky NC+ len u dekoderov "N" ADB, ostatní museli meniť.ak by nové karty boli conax = dobrá správa. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: nová karta NC+Nevím včem to je dobrá správa ,protože nové karty jsou parované.Conax [Pairing Hardware] Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: nová karta NC+No a to je prave vynikajici:) Sloufrock:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
Karta NC+Takže máme hokus-pokus s kartami C+ so Satsklepu.Ja som ich objednal v marci 2012 s dobou platnosti na 18mesiacov.Asi som nebol jediný,ktorý sa predtým informoval,či nebude problem po fuzii s NC a dostal som jednoznačnú odpoveď že všetko bude v poriadku a ,že nemám strach |
yokko
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 23 |
![]() |
|
Karta NC+Takže máme hokus-pokus s kartami C+ so Satsklepu.Ja som ich objednal v marci 2013 s dobou platnosti na 18 mesiacov.Asi som nebol jediný,ktorý sa predtým informoval,či nebude problem po fuzii s NC a dostal som jednoznačnú odpoveď že všetko bude v poriadku a ,že nemám sa ničoho obávať.Od 17.júla prestala samozrejme karta fungovať,začal som mailovať,nikto zo Satsklepu mi nenapísaldôvod problemu,iba dvakrát sa pokusili reaktivovať a potom už prestali som mnou komunikovať.Nakoniec som kartu poslal späť do Satsklepu a čakám čo bude ďalej.Podla mňa došlo ku zmene pravidiel počas rozbehnutého zápasu a firma so super recenziami sa dostala do koša s oblbovakmi.Korrektné by bolo od firmy poslať skôrśím abonentom aj prisluchajúci modul,samozrejme na vlastné náklady zadarmo. |
yokko
![]() |
|
yokkoTo je vtip dne? Ještě zaplatit předplatné a mit vše zadarmo! Jsi úplne mimo realitu. |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
Karta C+Niekto ma na fore nepochopil.Ja som za kartu riadne zaplatil/cca 220 euro/v s potvrdením,že bude funkčná po celu dobu predplatného/10-2014 a teraz som bez programov a karty.Takže ja chcem dostať iba to za čo bolo zaplatené a nie riešiť problem s modulom teraz.Apropo,mali mi dať vedieť v čase zakupenia karty,že budú zmenu po spojení,tak by som nechcel od nich nič.Dúfom,že to "amper" pochopil.Ja iba dávam na známosť moju skusenosť, nič viac a nič menej. |
yokko
![]() |
|
yokko nevim .......ale mam ze Satsklepu kartu Cyfra na 18 mesicu z brezna 2013 a tato zastrcena v modulu funguje vcera dnes i snad zitra.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: Stara karta cyfra+Tak já nevím? Mám modul astoncrypt starý tři roky(2.23),mám si objednat kartu nc+ nebo ne? Děkuji za každou radu.Přece kvuli P.L. nepudu do O2. |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
@ Dagy2kartu jsem nejen videl, ale i kratce pouzival, sparovana s reciverem, je to recivr, kterej pouzivala ,,platforma n,,. Tak jak jsem psal vys, parovani conaxu se da odstranit...DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB
|
Miguel
![]() |
|
RE: nová karta NC+Je NC+ karta, karta prepaid? Lze ji zakoupit přímo i v kamenném obchodě v Polsku? |
Casio
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 552 |
![]() |
|
RE: nová karta NC+http://ncplus.pl/oferta/smart-hd |
miro2
Registrace: 1/2005 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: nová karta NC+Dnes jsem se ptal na Satsklepu na kartu nC+Canal+18 měsíců. Odpověděli mně, že je v systému Seca a bez problémů chodí ve všech uni čtečkách. |
JS1
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 114 |
![]() |
|
![]() |