![]() |
|
IPTV a SkyLink - kde je lepší obraz ?Ahoj,mám internet od O2 a uvažuji i o jejich TV co nabízí k tarifu za internet. Ale potřebuji vědět, jaká je kvalita oproti SkyLink co mám nyní. díky, Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 989 |
![]() |
|
RE: IPTV a SkyLink - kde je lepší obraz ?Máš VDSL,nebo jak rychlý máš Net?Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
RE: IPTV a SkyLink - kde je lepší obraz ?nevim jak o2 tv mam Rio iptv, skylink sem mel ještě asi před 3 medici kvalita jednoznacne přes iptv+ funkce které to bohužel sat nenabidne |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: IPTV a SkyLink - kde je lepší obraz ?muzes to tusim vzit na 14 dni na test nezavazne nevyhovuje tak vratis:-) ale mozna se pletu |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
habrMám VDSL. Snad by to mělo stíhatVždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 989 |
![]() |
|
RE: IPTV a SkyLink - kde je lepší obraz ?Ono je to dnes výhodné ,ale jen ccca do 300kčTj.základ + styl + např.sport = 151kč + film = 252kč Další balíčky + 50kč(100kč) a to už tak výhodné není. Podotýkám na tu cenu se dostaneš pokud máš Internet + mobil Tarif Free + pak TV. Výhoda je že nerozlišují HD a SD pokud je verze HD dostupná tak ji přijímáš. Na SD minimálně internet 3,5 mega (3mega TV zbytek zustane na net) Na HD TV minimum 6,5 mega a výše. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: IPTV a SkyLink - kde je lepší obraz ?Já koukám na O2 a mám paket internet optimal a nepřipadá mi, že by se při koukání na TV něco na internetu zpomalovalo. Mám i Skylink a obrazově to vyjde nastejno, ale to je dáno i kvalitou televize, na které jsem nešetřil. |
tvman
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
RE: IPTV a SkyLink - kde je lepší obraz ?Pokud máš VDSL, tak tě O2TV nijak neovlivní rychlost internetu. Pocitově mohu říct, že většina SD kanálů má na IPTV lepší kvalitu než na skylinku, až na pár vyjímek. Co má rozhodně lepší kvalitu jsou HD programy, protože v IPTV máš datový tok +- 7,5 mega a to ve skylinku kolikrát zdaleka ani není, navíc O2 si nabírá signál přímo ze studií a samo si ho enkóduje hodně kvalitním HW, takže další plus pro kvalitní obraz. Ono to kolikrát není o datovém toku, ale také o tom na čem se to enkóduje a jaké ztráty po trase signál utrpí... |
kubbyjack
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 214 |
![]() |
|
kubbyjackO2 si možná nabírá signál přímo ze studií CZ a SK programů (otázka je, co to znamená to "ze studií"), ale co další programy? Eurosporty HD, dokumentární HD, ... To berou odkud? Jestli z distribučních tras na satelitu, tak těžko budou mít lepší obraz než Skylink (či jiný sat provider) třeba u Travel Channel HD nebo NatGeo HO či NG Wild HD.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: IPTV a SkyLink - kde je lepší obraz ?Eurosporty HD s Hotbirdu (distribuce),lepší než Skylink.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
![]() |
|
RE: IPTV a SkyLink - kde je lepší obraz ?Ale já se ptal konrétně na ty tři poslední mnou uvedené.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
habrA jestli má IPTV datový tok +- 7 a půl megam (k čemu pak vysoký datový tok distribučního satelitu), tak o co může být v IPTV O2 lepší EurosportHD než na Skylinku, když na Skylinku mívá celkem běžně od 8 mega výše?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
joscermas pravdu, Esp HD zo Skylinku ide aj 10-12 tis, takze dost rozdiel....tych 7 a pol mega - napr CT HD, Nova HD idu daleko viac, ale nevidel som obraz z O2, takze neviem priamo porovnat. V priemere to moze vyjst priblizne narovnako ;) |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
RE: IPTV a SkyLink - kde je lepší obraz ?Kubbyjack: to o te kvalite encoderu je teda paradni vyplod :-)) Zkus si nejprve zjistit, co pouziva O2 a co pouziva Skylink... |
008
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 333 |
![]() |
|
![]() |