![]() |
|
Značky KaonuDobrý den,chci se zeptat,je Kaon KSC-s660HD a Kaon KSC-s660HD PVR a nebo je jen s PVR ? |
Fany53
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Značky KaonuMusíš polopaticky. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
Značky KaonuNo,existuje KAON KSC-S660HD bez nahrávání a KAON KSC-S660HD s nahráváním? |
Fany53
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
a to ti mámezjišťovat? :O :-/Co vlastně chceš?Jesli existuje?Pokud ano tak na stránkách výrobce či použít vyhledávače. Nebo jako obvykle zde zadat úkol a čekat až se někdo ozve? To fakt nemá obdoby :lookaround: :lookaround: :lookaround: Doufám že místní guru se opět ozve,ale já mu poradil!!! |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
jedna minuta hledánía 41 odkazů, a hned druhý je jestli je PVR nebo nééé!!A pak je tam další s odkazem na zdejší forum!!! :))) :)))To je tak těžké??? Asi jo,tys stašně vytížený že? |
slávista
![]() |
|
RE: Značky KaonuTak asi patřím mezi ty neschopné ,ale jednoznačnou odpověď jsem nenasel. mohl bys slavisto prozradit onu tajnou vyhledavaci formuli a prozradit kde jsi to hledal?Je to dost starý stroj tak předpokládám že pvr bude problém. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: Značky KaonuCo znám 660 KSC a KTSC, tak ty nahrávání nemají. Ale ta malá ,,s´´ před KSC neznám. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
slavistaProsím, mohl bys slavisto prozradit onu tajnou vyhledavaci formuli a prozradit kde jsito hledal? Docela by mě to zajimalo. A ja to opravdu nemohu najít. Děkuji. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
kubaTy nejenom jsi provokatér a hledáš jakýkoliv konflikt ale jsi i retardovaný.Jestli neumíš číst tak si na to někoho najdi. A nedivil bych se kdyby tě admin odměnil za spam. A jelikož jsem ti xkrát psal abys na mě nereagoval jelikož já na ty tvý žbažbluňky taky nereaguji protože si myslím své tak jsi doopravdy retardovaný. Ahooj :laughing: A přestaň se do mě navážet. A zase nezapomeň mít jako obvykle výmluvu či rychlou odpověď. |
slávista
![]() |
|
kubaNebudu tě donekonečna upozorňovat na to co už jsem ti několikrát psal.A neskoušej se ptát co děláš špatně.Jestli to nejsi schopen pochopit tak pudeš protože ono to jednou přeteče. A buď od té dobroty na toto nereaguj a spíše se nad tím popřemýšlej než zase začneš psát. Jestli nejsi schopen použít vyhledávače-ten najde různé odkazy, tak nevím co tady sleduješ. Našel mi nějaké odkazy, dokonce dotaz zde na foru z r.08. A takový dotaz?Co tazatel proto udělal? Vznesl dotaz a nic,nic nehledal o nic se nesnaží a ani se neobjeví. Jasný?? O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
petr33Re: vyhledávače-ten najde různé odkazy, tak nevím cotady sleduješ. Nevím co bych měl sledovat, jen me zajímá odpověď na otázku položenou tazatelem a hledal jsem odpověď podle nápovědy. Ale jednoznačnou odpověď jsem nenasel. Proto jsem se slusne zeptal, je to snad proti pravidlům? Nebylo by lepší misto napadání a vyhrožování pastnout odpověď? Zrovna tato problematika me zajímá, proto jsem hledal odpověď. Pises že tazatel se nesnaží a ani se neobjeví, to ale není az tak pravda. Zeptal se v 14.23 a odpověď upřesnil v 00.03 dalsiho dne. To že se dal neobevil se není cemu divit, po extempore slavisty. Škoda že nemáš stejný metr na vsechny. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: Značky Kaonukuba má vyjímečně pravdu !!!a v téhle kauze spíše uráží slávista , nebo snad poradil ??? tak peťo místo poroučení zkus porovnat. :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Značky Kaonuhttps://www.parabola.cz/forum/topic-27603/Další nevýhodu vidím v tom, že nemá schopnost PVR na externí hard disk. Ale tím veškerá kritika končí. ICQ nemám, pouze skype nebo VOIP . Toď vše. Pokud nečekáte od přijímače zázraky, tak spolehlivě postačí. |
tonek
![]() |
|
tonekJá myslel ž sis dal říct trochu ses sklidnil ;) napiš jaká je tam urážka nějak to nechápu, a když tam je budu jednat.přešel jsi asi to že píše "použít vyhledávače"-tak to beru jako radu.A poroučení-to si každý vysvětluje jinak já upozorňuji ;) Ten odkaz jsem já taky našel ve vyhledávači O2TV STŘÍBRNÁ
Text zeditoval moderátor petr33. Datum editace: 28.07.2013, 16:33.51
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Značky KaonuTy nejenom jsi provokatér a hledáš jakýkoliv konflikt ale jsi i retardovaný.Jestli neumíš číst tak si na to někoho najdi. A nedivil bych se kdyby tě admin odměnil za spam. A jelikož jsem ti xkrát psal abys na mě nereagoval jelikož já na ty tvý žbažbluňky taky nereaguji protože si myslím své tak jsi doopravdy retardovaný. Ahooj A přestaň se do mě navážet. A zase nezapomeň mít jako obvykle výmluvu či rychlou odpověď. Registrován: 11/2010, Autor: slávista |
tonek
![]() |
|
RE: Značky Kaonua poznámka na závěr:jsem zcela v klidu a pohodě. Na někoho působí horko na někoho funkce. :8) |
tonek
![]() |
|
toneka kdopak to vždy vyprovokuje?Myslím ty urážky-slávista?Pokud budeš nestraný tak "kuba" mírnixtírnix rejpe provokuje a pak to vzniká.Ten se snaží dělat chytrolína neporadí a rejpe.Když se nemůže navážet do bublajze či tomíka tak do slávisty. A nepochopím jednu věc-když nechci reagovat tak nereaguji a nepochopím když je o to žádáno tak se bude pokračovat. https://www.parabola.cz/forum/topic-78374/ Tam taky začal slávista? A je tam horší urážka a je to puštěný. a "hasič" to napsal trefně. To jentak na okraj-a pokračujte v dané témě ;) |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Značky Kaonuv žádném případě se nezastávám samolibého(a spousta jiných slov)kuby , můj názor každý zná ! šlo u tuhle kauzu ! a také o tohle fórum ! nebo dejte do pravidel zákaz se na cokoliv ptát !!! máte přece google a jiné vyhledávače. !!! Někdo neumí hledat někdo je líný , někdo jiný . ale pokud chci poradit napíšu nebo nereaguji , přece otázka může zůstat bez odpovědi !? trochu tolerance a více rozumu! :8) |
tonek
![]() |
|
RE: Značky KaonuAno, máš pravdu, máme spolu rozdílné názory, ale to nic nezmění na tom, že jsi přesně napsal kde je zakopaný pes. Jsou ale taci kteří pochopit nechtějí.Nejvíce me ale mrzí, že zanikla podstata veci, stejne jsem se nedozvěděl kde najdu odkaz na odpověď na položenou otázku tazatelem. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
![]() |