![]() |
|
Balíček FilmboxBalíček obou Filmboxů je již v české nabídce Digi funkční !!!Skylink + O2TV
|
kvasnak
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 417 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxKonečně si budou moci vychutnat jeho kvality :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxDík, ani zadarmo ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxUz sa tesim na Dartananovu dceru. :laughing: |
pavino
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxFilmový kanál jedině v SD a analogu, vivat DIGI! :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxMomentálně mohou Filmbox Extra1 a Filmbox Family sledovat všichni uživatelé Digi v České republice, tedy i ti, co si ho neobjednali. Je to informace pro uživatele Digi, kterým tato platforma bohatě stačí a nejsou zvědavi na vaše přiblblé narážky :fuming:Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxTak se nezdržuj :razz:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxA jiní zas nejsou zvědaví na ty přiblblé digi mazanice ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxPri pozerani Filmbox Extra1 a Filmbox Family treba poriadne pridat na jasu, preto casto odchazaju elektronky PCL 84 a PCL 85. :razz: |
pavino
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 66 |
![]() |
|
PavinoNo tak :laughing:Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxNo na ten odpad ani ten jas nepomůže, kdyby raději místo pěti Kanálů filmbox běžel jeden, ale kvalitní. ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
pavinoAno, pětadvacet let stará Tesla je optimální TV pro příjem DigiTV, to je jasná věc ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
... a slovenské DIGI TV á la Telekom?Tam balíček FilmBox povedzme za takých 2-3 EUR nebude? :lookaround:Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxPo prechode k Magiu bude asi balík HBO za 6,99 € pri 24 mesačnej viazanosti aspoň takú majú ponuku Magio SAT na internete :))) |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxInak celkom lacno, za tých 60 kačiek... Výhodná cena za tie excelentné programy. :)))Streamingový obsah z: Netflix, Max, Prime Video, SkyShowtime, Apple TV+, Disney+. Lineárne: DVB-T, SAT (1°W - 28.2°E). Iné: VOYO, Magio GO.
|
zmarian
Registrace: 6/2011 Příspěvků: 3 052 |
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxPRO drobeček a technikTKRkdyž ti to nezajímá tak to nečti NIKDO TI PŘECE NENUTÍ nebo ANO a je to určený jen pro tebe , já taky nečtu tvoje přiblblý názory a jsem rád .Já myslím , že forum je pro všechny i pro DIGI TV A KOHO TO ZAJÍMÁ . R^ :laughing: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxAsi moje názory čteš, když je hodnotíš :))) Jinak ti vřele doporučuji, aby ses staral sám o sebe nebo o ty svoje úchvatné Romale a ne o moje příspěvky, do kterých ti vůbec nic není ;)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxMám asi necelé 3 roky staré LCD - 32" LG 32LD350 s úhlopříčkou obrazovky: 32" (82 cm), rozlišení: 1920 x 1080 - Full HD a kdyby na něm byla Digi mazanice, tak jsem se jich dávno zbavil. Tvrdím, že na některých televizorech jsou SD programy velmi slušně sledovatelné. Je to jen vaše trapná nenávist k Digi, já jsem s nimi nadmíru spokojen a balíček Filmbox si samozřejmě přiobjednal ;)Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
@ kvasnakJá ti gratuluju R^ :laughing:AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxAnalogová služba, což Digi je, může být vždycky jenom humus. Zřejmě do Románie ještě nedorazila digitalizace RvVálku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxMně např. nevoní zloději z FreeSatu a taky na ně neházím špínu. Nebýt Digi, nešli by z cenami dolů. To by sis měl uvědomit.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxKlidně haž, freesat to jistě přežije :))) Navíc to nic nemění na tom, že nabízet analogovou službu v éře HD zobrazovačů, což Digi dělá, je úplně mimo a rarita hodná opravdu akorát toho Rumunska.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxA co na tom, že Digi jede jen v SD, někdo HD vůbec nechce a taky spokojeně žije. Kdo má o HD zájem, tak si vybere platformu, která mu to poskytne. Normálně smýšlející člověk to pochopí.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxNormálně smyšlejíci člověk nepřipojuje k LCD FULL HD TV analogový signál přes scart z nejhoršího dostupného zdroje a ještě si ty mazanice trapně pochvaluje... ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxJá tedy mazanici nemám ani přes scart Drobečku, ale na některých plackách jsem je však viděl, když jsem byl přelaďovat.Skylink + O2TV
|
kvasnak
![]() |
|
RE: Balíček FilmboxDigitální signál se v šunt receiveru typu Humáč přemění na analog, ten pak putuje SCART kabelem za cca 10Kč do TV, kde se přemění na digitál, převede do nativního rozlišení panelu a zobrazí. Kvalitka vskutku úchvatná, asi si to taky objednám :laughing:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 51 | |
![]() |
|
![]() |