Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Zkusenosti s prijmem feedu

Zdravim. Mel bych jeden dotaz. Uz delsi dobu se koukam na feedy ale mam obycejnou 80cm parabolu. Znacnou vetsinu signalu mam ale ovsem je na nich nekdy celkem velka ztrata signalu. Chtel jsem se vas zeptat kolik cm parabolu bych potreboval pro cisty prijem velke vetsiny feedu. Dekuji vam za odpovedi

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Zkusenosti s prijmem feedu

CT pouziva paraboly o prumeru 10m a nikdy jsem nezaznamenal, ze by s prijmem měli problemy.takze bych doporucil 10m

zzz
Registrace: 1/2006

Co to znamená?

Značnou většinu signálu mám ale někdy je na nich velká ztráta? To je naprosto nesmyslný blábol z kterého není možné vydedukovat o jaký problém se jedná. Pokud to hraje, tak je to dobré, pokud to nehraje, tak rozhodně nemáš většinu signálu. Konec konců, většinu signálu nemáš ani když to hraje!!! :-)

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

Zkušenosti s příjmem feedu

Také by mě zajímalo,jak je to s příjmem feedů.Mám 80cm parabolu se středem na 23,5°E .Šilhám na 7°E ,klasické tp z této pozice jdou bez problému,ale při zkoušení zachycení nějakého feedu ani ťuk. 80ka je málo,nebo třeba mít to 7°E ve středu?

NecanP
Registrace: 6/2010

bobo2 NecanP

nafeedy jepodle mě mít LNB single.Dojdi te ke mě prakticky poklábosíme o tom.

Ufones
Registrace: 5/2010

mám noname 85 cm +single LBN + motor a jde mě tak 80% feedu

Ariva 202E_Gibertini 100_Inverto Black Ultra_SG-2100

roro33
Registrace: 5/2007

Zkušenosti s příjmem feedu

Jo jo,taky mě napadlo,že aby to jelo,tak by to chtělo mít lnb na středu.Jen jsem ze zvědavosti zkoušel něco zachytit na šilhačku,ale tohle je na feedy ze 7°E málo. Jak se říka,kdo si hraje nezlobí :)

NecanP
Registrace: 6/2010

...tak se tedy opravuji

Opravim ten muj blabol... nekdy proste signal mam ale nekdy proste signal mam hodne slaby ze to jenom kostickuje. mam 80cm parabolu, single lnb a motor. napriklad aktualne feedy na formuli 1 tak tam nemam signal vubec ale kdyz se postasti tak je aspon 20% :D ktere jsou mi stejnak k nicemu. parabolu jsem dosteloval jak jenom to jde. mam amiko alien 2

Zdravím Vás!

bobo2
Registrace: 8/2009

Chce to parabolu aspoň 100 cm. Já jsem takhle chytal většinu feedů ze satelitu bez výpadků. R^

Antonio20
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra