![]() |
|
Top MoviesZdarec panove , trha se vam taky porad obraz .... |
satak
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 400 |
![]() |
|
RE: Top MoviesNe ne nedela u mne to taky delalo ale jsem zjistil ze jsem nemnel drzak presne ve vodovaze a ejhle jede to jak z praku :)) |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Top MoviesAle trhá ;)T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Top MoviesMyslím to tak že sa jemno obraz zasekava ako na hotbirde Movie1 ak teda viete o čom píšem...T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
RE: Top MoviesTak jsem si teda neceho vsiml ale to je take malinko jako zatrhavani myslim si ze to neni ale u nas. |
anton
![]() |
|
RE: Top MoviesJinak aj ten obraz neni moc kvalitni ale lepsi jako nic. |
anton
![]() |
|
RE: Top Moviesjsou to braky to už lepší produkci dávají na těch filmových kanálech na 28,2EFUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink
|
killors
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 605 |
![]() |
|
RE: Top MoviesTak braky , ted tam jedou nizkorozpoctove gore a to jsou ty nejlepsi horory , neco jako sveho casu canal18 na Hispasat :lookaround: :lookaround: |
satak
![]() |
|
satakak mas na mysli tv kanal na eutelsat 25c, tak mi obcas trhne lavym okom pri citani titulkov k jednotlivym filmom...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 8 673 Galerie: bohus31 |
![]() |
|
RE: Top MoviesNejlepsi horory tak to nevim ale kvalita teda hruza je to jak nejakej divix aj ten je lepsi. |
anton
![]() |
|
bohus31Tak tobe mili priteli trha lave oko a mne zas stavaji na hlave vlasy hrůzou kdyz se jenom podivan na program naseho krásneho skvelého Českeho horror channelu kde uz 8 mesic posobe opakuji tri jedny a ty same zhovadel filmy (pry Horory) dokola (a jeste je to neprestalo bavit ).. tak vyber si co je lepsi, a hlavne nepreber .. :lookaround: :lookaround: |
satak
![]() |
|
satak, aha takzezhoda nazvu tv kanalu...no v mojom pripade ide skor o mozny prijem akejkolvek druzicovej alebo terestrialnej tv...se(nevhodné slovo)rnym faktorom je jej sledovanie, avsak to je u mna len zriedka kedy, pretoze cas su peniaze a tie pouzivam na cestovanie...arabsky top movies na 25,5E ma pozeratelny obraz ale s ARABSKYMI titulkami, avsak aspon v povodmon zneni...Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
ze nevhodne slovoredakcia uz dajte opravit ten soft...se.(nevhodné slovo).rnym faktorom... to mam medzi normalne vyrazove prostriedky davat bodky? ...tak cau baby... Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
s.e.k.u.n.d.a.r.n.y.m:laughing:Rakovinu diskusie nick suto..., nie sám ignorujem -_-
|
bohus31
![]() |
|
@bohus31Díky za upozornění. R^ Opraveno.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
![]() |