![]() |
|
Slovaksport 2 jeden operátor V ČRNo práve som čítal na Facebooku že zatiaľ len jeden operátor má záujem. Šéf tohto kanálu plakal že aby ľudia V Čechách tlačili na svojich providerov aby im zaradili slovaksport 2. Kde asi súdruhovia spravili chybu. :laughing:Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
RE: Slovaksport 2 jeden operátor V ČRNo vec sa ma tak že Telekom A jeho poskok slovaksport sa pre počítali. Vetsina kabloviek A sat operátorov sa už naučili bez Premiér ligy žiť A nik im na to neskončí. 3 roky to bolo len na digi a ľudia to prežili. Kto chce pozerať machulu bude to pozerať ďalej ne digi A magio sate kto chce kvalitný obraz skúsi Poliakov alebo iného zahraničného operátora. Veľa ľudí pozerá futbal na PC kde je to zadarmo keď sa človek vyzná :laughing:Lenže všetko sa môže obrátiť pokiaľ telekom pohne rozumom. Pokiaľ spustia ozaj Digi šport nové kanály ten vlastní tiež Telekom A Dokáže ich šíriť V kvalitnom Hd cez satelit a ktomu pridá aj Slovák športy a ďalšie Hd kanály. Zatiaľ má na satelite len 4 čo je voči Skylinku malo. Potom to bude iná káva Digi šport má Taliansku Francúzsku A Slovensku Ligu futbal A švédsky hokej Slovaksport bude mať Premiér ligu a českú a ďalšie ligy. Eurosport má bundesligu Sport španielsky futbal. Tieto stanice sú dostupné všetkým platforma. Takže vypadá to tak že v zákulisí sa hrá veľká hrá. :lookaround: :lookaround: :lookaround: Cryptobox 550hd
|
ceco1212
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 548 |
![]() |
|
@ceco1212Presne o to tu ide. Ak sa Telekomu podarí ako prvému operátorovi, spustiť všetky dostupné športové programy, teda svoje aj tie druhé v HD kvalite, tak náskok pred konkurenciou bude mať hneď zaistený. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: Slovaksport 2 jeden operátor V ČRak dokáže skylink vypotiť také isté bláboly , ako vy ,tak sa aj dočkáte.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Slovaksport 2 jeden operátor V ČRIde o to, ze by aj SlovakSport TV 2 vysielal aj v Skylinku ale musek by si platit prenajom frekvencii a aj sposob vysielania cize aj HD zo svojho ... O to tu ide.... Skylinku a Glisnikovi moze byt exluzivita anglickej ligy v pazi... Im ide cisto o to aby prenajimali kapacitu svojich transponderov hlavne tym co si to zaplatia... A Gregus si myslel, ze ked ma exluzivitu na EPL tak to bude pre Skylink reklama a nebude za to ze bude v Skylinku vysielat platit resp. preplacat za obidva kanaly...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
RE: Slovaksport 2 jeden operátor V ČRNa SS2 na skylinku môžeme zabudnúť Rv Rv Kašlať ich.Ludia si radšej kúpia karty NC+ ktoré niesú párované z prijímačom ako je to u MagioSat na 4°W.A o ich služby rozhodne nemám záujem,elbo ako viem tak ich obr.kvalita je otrasná a chýba im mnoho programov a len kvoli SS2 aby som uzavrel s nimi zmluvu by som musel byť totálne praštený na hlavu.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 30 | |
![]() |
|
![]() |