Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Vantage 8000 a CH4 (12480 V)

Vsimol som si, ze na kartach Sky UK (Freesat from Sky), ktore boli vlozene do prijimaca Vantage 8000 (soft Van BelDigital)nejde Channel 4 na 12480 V z pozicie 28,5°E
Vsetke ostatne stanice, ktore maju bezat su dekodovane bez problemov, vratane CH5 HD. CH 4 vsak na tej istej karte v pohode nabehne na VU+.... Tak hladam kde by mohla byt chyba.

Ak mate moznost testnut ci vam ten CH4 na Vantage ide, napiste. V minulosti bol problem s Pick TV, ktoru taktiez Vantage nedokazal rozkodovat.... Boli overovane 2 karty a na kazdej ten kanal pod Linuxom nabehol a vo Vantage KO.

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vantage 8000 a CH4 (12480 V)

zdar, bohužel když jsem měl kartu ve Vantage také to samé CH4 dead. Zkus tam dopsat boxkey ručně jestli nějaký máš protože vantage si ho právě z karty nevytáhl.
Máš tam Jepesena?

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

Mam tam Van BelDigital, ktory som tam nahodil vo February. Skybox sa mi doma vala tiez, takze boxkey by viac menej nebol problem. Som vsak mimo SK a ako to vyzera, tak domov sa asi skoro nedstanem aby som sa s tym pohral. Hoci som to mal uz na plane :((.

Pisal som to viac menej zo zaujimavosti, ci ma aj niekto iny podobnu skusenost ako ja.

----------------------------------------------------------------------------------

sato

Když ještě pick tv byl v kódě tak tam šel, ale když se načítaly zápisy tak se mi to seklo. Prostě vantage u mě skončil. Na sky kartu jedině linux a oscam. Zatím ještě jede spolehlivě. Podotýkám zatím, protože brzo tomu už tak být nemusí.
Pokud tam máš placenou nabídku a máš sky HD+ box tak vyvaruj se načítání zápisů ve skyboxu. Je dost možné, že by ti to už pak oscam nemusel zkousnout.
Po tom co sem volal na sky a řekli mě, že karty v režimu FFS občas vypínají a je třeba je znovu párovat. Jsem to s nimi neukecal, kartu sem koupil u jednoho týpka a ten už nekomunikuje. Takže bez jména adresy, jsem bezmocný. Takhle mrtví karty už mám doma dvě.
Když jsem to chtěl udělat přes bratránka. A volali jsme tam on žije v Anglii. Připadali jsme si jak na výslechu u gestapu. Zajímalo je na co to chceme atd. Ptali se na kde co a, že karta je spárovaná s kreditkou. Neukecali jsme, aby se dala použit kreditka mimo UK takže mám smůlu.
Máš nějaký zkušennosti z oživováním karet u kterých neznáš jméno nic? Za každou radu budu rád. skybox samozřejmě mám

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors

Ja som zatial mal to stastie, ze vsetky Sky Uk karty (Freesat from Sky) nabehli ci v original Skyboxe SD, meskor uz iba vo Vantage ci pod Oscamom. Da sa povedat, ze Skybox som nepouzil na zapisi uz zopar rokov....
Karty co mi presli rukami boli ako original po ukoanceni predplatneho, zakupene ako ciste FFS, ci z ebay.
Kazda funguje az doteraz. Jedine co mi ozaj vadi je to zasielanie zapisov. Obcas som na zapis cakal az 5-7 noci, ale dorazil! Vzdy o circa okolo 4:30 rano!
Karty momentalne updatujem na Sony TV, kedze VIVA uz ide volne.

sato

@sato

no na sony sem to taky udpadoval a najednou zápisy přestali chodit. Co se stalo netuším mam to tu schované kdybych se ještě odhodlal ji zkusit oživit, ale zkusil jsem všechno. Sky jí bloknout nemohlo, protože při telefonátech ani při konzultaci online jsem číslo karty neřekl ani jednou. Takže divné no. Hrál jsem si s tim už celkem dost.

killors

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra