Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TV Philips PFL 6007 - CA Modul

Ahoj Všem, prosím kdo má zkušenost s výše uvedenou TV a modulem irdeto /skylink. Příbuzní zakoupili a zkusil jsem osadit modulem Smit (fialový se zámkem)při rychlejším přepínání programů se zasekne a trvá strašně dlouho než modul opět načte (jako když není modul vložen)a zobrazuje hlášku kanál zakódován. FW u TV je aktualizován - na nejnovější, se Smitem jsem nic nedělal, karta skylink irdeto. Existuje vhodnější modul pro tento typ TV? Děkuji za pomoc, radu..

Pájík
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: TV Philips PFL 6007 - CA Modul

V současnosti mám v 7606K sky ready neotion s aktualiz. softem a zdá se rychlejší(hlavně ihned po zapnutí) než smit.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

TO: Tomik535, děkuji... no možná bych zkusil také, ale ještě poslední možnost brnknout přímo do Philipsu - snad by měli vědět co jim v tom funguje ... :-/ kdyby ale měl někdo vyzkoušeno přímo na tomto typu tv tak bych zkušenosti uvítal..

Pájík

TO: Tomik535, ještě mně napadlo že možná neproběhla změna -aktualizace FW u TV korektně. Znovu jsem prostudoval manual a po aktualizaci FW se má objevit hláška: Operation successful a TV se má vypnout a sama zase zapnout, tohle se však nestalo a TV vyžadovala hláškou vypnutí nejméně na 2 min a opětovné zapnutí - tak teď nevím jestli to bylo dobře.. a zda proběhla instalace FW dokonce..nebo je to odchylka od manuálu..

Pájík

Ustarsich modelov sa predsa dalo skontrolvat podla oznacenia aky soft tam mas. Podla toho vidis ci ti ho zobral alebo nie.Tu sa to neda? Alebo ho nahraj este raz ked je to otazne........u mna to vzdy vyplo same a potom aj nabehlo.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

TO: liquere, ano dá, ale uvědomil jsem si to pozdě že se stalo jinak a k té TV se dostanu až zítra..zkusím prověřit..díky

Pájík

S modulom ti neporadim, lebo mam model kde sice je CI, ale nemam sat tuner. Takze nepouzivam, ale aktualizacia bola vzdy korektna.Tak vela zdaru.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

TO: liquere, dovolal jsem se na Philips podporu a tam mi jednoznačně doporučili modul Neotion pro tenhle typ TV - no škoda, že jsem tam nezavolal předtím než jsem koupil Smit...zkusím tedy objednat Neotion a uvidíme, aktualizace FW v TV asi proběhla dobře protože mi řekli že to tak mohlo proběhnout a TV vyžadovala sama vypnutí..pravděpodobně opravdu musím změnit typ modulu... :lookaround:

Pájík

Ještě mám pocit že jsem instaloval FW pro 47PFL namísto 42PFL - ale zdá se mi být FW teda identický..tak zkusím stejně znovu přeinstalovat a vyměnit modul smit za neotion..

Pájík

To už nejspíš přeinstalovat nepůjde, pokud bude stejné označení data fw. Docela se divím, že to vzalo, i když chápu, že mimo tu úhlopříčku mohou(a nejspíš i jsou) být fw opravdu identické.

Tomik535

Zdar Tomik u mnasa to da len sa ta opyta ci to naozaj chces, ked ma rovnaky fw, ak potvrdis normalne sa da nahrat ta ista verzia.Dokonca mam dojem, ze aj starsia, len nesmie byt z inej serie, potom tam hrozilo volakedy, ze to muselo do servisu.Ale u dnesnych neviem, mozno to uz odstranili.Ale rovnaku verziu nahrat este raz isli u mna vzdy.......

liquere

TO: Liquere/Tomik535 - zkusím znovu instalaci pro 42PFL a poreferuji, modul Neotion budu mít až ale zítra bohužel..

Pájík

TO: liquere/Tomik535, pánové zásadní nová informace. Instalace správného FW proběhla normálně, ale myslím že rozdíl je jen v názvu, nicméně to proběhlo. Modul Smit co tam byl původně zlobil ještě více a dokonce zasekl TV tak že šel jen zvuk. Prohrabal jsem materiál a našel ještě ten samý Smit a z legrace jsem ho tam dal , protože doporučený Neotion přímo Philipsem přijde až dnes.. a co myslíte? Jede to jak z praku a poměrně svižně tj. nechápu.... už jste viděli vadný modul? Prostě jeden jede a druhý ten samý ne...FW je tam podle mně u obou stejný :dead: Dnes dorazí Neotion, ale myslím že asi bude jako náhradní díl..přiznám se že jsem z toho Jelen Srnec i Daněk - ještě ten "vadný Smit" zkusím někde jinde...

Pájík

To hlavne je, ze ide a ostatne je medzi hviezdami... ;)

liquere

To: Všem, Modul Neotion funguje stejně dobře a o chlup rychleji a svižněji prostě - Smit ale je také použitelný..

Pájík

Pájík

To je bohužel současná realita, že musíš jedině zkoušet, jak který kus si sedne s tou danou konkrétní TV.
Nikdy nevíš na 100%, zda daná kombinace bude příště fungovat OK! Jedině mít cca 4 moduly po ruce! Neboť jak sám vidíš-jeden smit nejde druhý- jde.
A je jedno zda CI/CI+,Neotion, Irdeto Smit,CRW Smit, Mascom atd....! ;)

Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)

Delta1
Registrace: 6/2007

Zkoušel jsem v TV 5007 modul Mascom v pohodě ale se starým SW 1.20 , vyzkoušel i Irdeto Smit a taky v pohodě .

standa111
Registrace: 11/2009

Philips žere vše.

Tomik535

Tady si nevybereš

mám irdeto smit bez skylink certifikace,2 karty ICE jedna v něm jede/aligátor/hned a bez problému,druhé to trvá,nenačte-až po restartu,stejně se občas vypne,naštěstí aligátor čte obě ve čtečkách,byť ta jedna se občas musí obnovit,asi to nebude jen modulem ! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra