![]() |
|
VU+ Duo náhradní plechový krytJde někde koupit náhradní kryt ? Mám přijímač ještě v záruce , ale rád bych ho trošku líp chladil přidáním děr a větráků na nízké otáčky. |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytNic těžkého, když máš kámoše dobrého klempíře, a na dodělávku nástrojaře,tak dle originál krytu Ti udělají třeba z leštěného nerez plechu kryt podle Tvých představ,ještě lepší než originál. Tvůj problém bych měl do 2-3 dnů vyřešen!!! :8),vždy jde pouze o to co chceš a co proto jsi ochoten udělat. :8) Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
plomba ?tu ti udělá truhlář !:8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytto máš asi špatný srovnání chlapečku, je vidět, že máš houby přehled. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytno už jsem dlouho nebyl ve švajcu tak sorry ! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
to:tonekto máš asi špatný srovnání chlapečku, je vidět, že máš houby přehled. :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytPrávě že žádnýho klempíře neznám , proto se snažím sehnat druhý originál :(( |
Beavis
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytBorci nějaké díry, to je Ruské řešení, přiletuj tam origoš duální paměť a větrák nebudeš potřebovat. R^ :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytNelíbí se mi jak topí chladič procesoru. Nechápu co mám přiletovat |
Beavis
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytNiekto tam dava maly chladic na cpu, taky aby pasoval z pc.Skus googlit, ale kolko to pomoze, neviem.Urcite lepsi chladic odvedie viac tepla.Ake mas teploty?Cirkuluje ti vzduch dostatocne okolo stroja?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
Já mám siceUNO, ale první co jsem udělal, tak jsem vyhodil ten plech z procesoru, a koupil jsem chladič na čipsety, a malý funidlo 3x3 cm. Zapojil jsem ho odbočkou na konektor pro napájení HDD. Funidlo není vůbec slyšet a uchladí celý stb ,ikdyž třeba neběží ten vestavěný ventilátorek. Teplotu mám neustále tak 35-38°. První verzi jsem posadil na pastu a přilepil tavným lepidlem k desce. Druhou verzi jsem nalepil na teplovodivý polštářek 1mm , a ještě uprostřed vyřízl čtverec na pastu. 1mm polštářek je přesně akorát, aby táhnul ještě nějakou tu desetinku chladič na pastu.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 451 |
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytRodiče maj taky UNO a prst na chladiči proesoru udržím. Když to zkusím moje DUO tak to nejde. Na konkurenčním fóru je téma i s fotkama na výmenu chladiče. Jeden uživatel tam píše , že má DUO a na původním chladiči naměřil přes 70°C. Někdo ten plech sundá je přidělanej páskou a někdo dává chladič na původní plech. |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
Mě toUno taky topilo, proto jsem to vyměnil. Ruku jsem tam sice udržel ale jen pár sekund.Ten mj chladič je teď jen vlažnej a to ještě směrem nahoru je to chladnější než dole. Odhaduji, že to nemá ani 30°. Já bych to na plech nemohl dát, už by se to na výšku nevešlo. Chladič je myslým 38x38 a na výšku s funidlem má asi 43, takže je to tam tip ťop.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytTo cidlo ale neberie teplotu priamo cpu, a prst som neprikladal, kym je v zaruke nechcem rozoberat. Ale hore plech nie je ani v tychto horucavach nejak moc teply, takze pokial je teplota ktoru to cidlo ukazuje v norme nic nebudem robit. Nakoniec procak ja stavany na vyssie teploty ako na udrzanie prsta.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytTo neznamená , když je stavěný na vysoké teploty , že fakt musí topit. Třeba mu tím chlazením prodloužím životnost :) |
snoop69
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 353 |
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytTo netvrdim, ale pravdepodobne duo hreje viac ako uno, preto to neriesim.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
Něco o teplotáchby mohl napovědět plugin Fancontrol 2, jestli ještě funguje. Tam v nastaveních se dá vytušit jak je to s bezpečnou teplotou. Bohužel v BH na Unu již delší dobu tenhle plugin asi nebendže.Vu+ UNO Twin Tuner, Vu+ Solo2
|
jerry00
![]() |
|
RE: VU+ Duo náhradní plechový krytPouzivam ho na ATV v pohode. Teploty mam nastavene medzi 41-47 oproti def. nastaveniu aj otacky testnute a potom upravene. U mna je to okolo 42-43 °C na une.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
![]() |