Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Xternd4000 a nova karta HD M7

Existuje neaky Irdeto externy CAM ktory by sa dal pripojit cez USB ?

betaar
Registrace: 7/2013
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Xternd4000 a nova karta HD M7

to máš obe čítačky obsadené nejakými inými kartami?

Dagy2
Registrace: 11/2010

dagy a vieš rozchodiť M7 so Secure Silicon v čítačke?

noces
Registrace: 9/2010

noces

no, tam presne mierila medzi riadkami moja otázka.

Pretože sú stovky doporučení po forach novým nádejným majiteľom satov, aby nekupovali ready-šroty ale niečo poriadne s EMU a preflešnutou čítačkou

Dagy2

Dagy2

ty uz radsej nic nepis.....

betaar

ak je vola je aj cesta. ta cesta stoji cca ako 3ks rocnych dialnicnych znamok... :)))

nic nemam

loon
Registrace: 7/2007

loon

to myslis ten phoenix cardreader co mas v popise? ten na datovu komunikaciu iba z R232 port ked som sa dobre docital,, to USB co ma je len napajanie. A X-trend nema R232 port.

Ked sa mylim tak ma oprav.

betaar

loon

okrem toho ked to fakt stoji 3x dialnicnu znamku na rok tak to uz vyde lacnejsie novy stb :-/

betaar

USB citaciek je dost aj inych, ale pouzitie je rovnake ako klasicka unicitacka v stb. Poucenie z krizoveho vyvoja stb s aspon jednou sachtou na cam ako zicher. Takze Xtrend 9200-9500...
aspon dovtedy, kym niekto sikovnejsi nedoladi kartovy server (oscam,scam,gbox...)

Peep
Registrace: 10/2010

Peep

Vdaka za objasnenie.

Uz som prestudoval vseliake smartcarsd programatory ale asi to bude tak ako pises.

Stejne mi je divne ze Skylink vyda kartu a ziadnu moznost (ako by bola USB skylink ready citacka)

To si myslia ze teraz vyhodim X-trend a kupim neaky Skylink ready srot??? :))) :)))

betaar

Omyl, mal si najskor pohnut mozgom a potom kupovat, podla toho aku kartu budes pouzivat. Dnes je taky box ktory nema ani jeden CI u mna nezmyselny kus plechu.......alebo riziko do buducna... :8)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

betaar

Liquere ti to napísal polopatisticky.

ale nerozumiem prečo sa nas.ieraš.
Mňa vážne zaujímalo, či ti niektorý predajca poradil túto kombináciu alebo aspoň prečo ťa neupozornil na možné problémy.
Vrátil som totiž podobný stroj (ale ten mal CI-slot) ktorý nechodil v konfigurácii priamo od predajcu - za túto položku si účtuje 500Kč - a nechodila mu v tom ani ICE karta. Za 8 dní 2x tma.

Dagy2

Dagy2 liquere

Dagy2- sorry ,,mozno som reagoval trochu prudsie ako som mal . Ja len proste namam rad ked niekto zada neaky problem na fore a niekto iny mu vynada aky je blbec,lama alebo si z neho zacne utahovat namiesto toho aby mu poradil.

liquere:

Ked som kupoval X-trend 4000 samozrejme som vedel do coho idem. Ale u mna je najdolezitejsi obraz a za cenu 113e sa mu podla mna ziadne STb nevyrovna. (aspon co som videl)

Kartu mam Ice a Skylink ready citacku zhanam iba pre pripad ze by skylink vypol CW a zapol Secure Silicon aj na tieto karty alebo nieco podobne. NO uprimne Skylink mi je v podstate ukradnuty a je mi jedno komu budem platit. Urcite sa najde neaky poskytovatel na Slovensku ktori vyuzije moznost pribrat hufy uzivatelov ktorim v ich boxe prestala fungovat Skylink karta a nemaju najmensiu chut kupovat novy STB.

betaar

betaar

To ti bude nanic ked to nepojde. Osobne som sa cudoval ze xtrend vysiel s takym nezmyslom. Ono nie ze by masina bola zla, ale ked su na trhu stroje s logickejsim usporiadanim, ako 1xCI 1xCA alebo 2x2 pripadne 2x1, ale dnes bez CI by som nekupoval urcite nic, ked neviem co bude za pol roky pri tych nasich poskytovateloch. Xtrend neviem preco zvolil v tomto pripade, podla mna neprakticku kombinaciu 2x citacka. Mozno na ine trhy vyhovuje lepsie.Ale to tazko mozes reklamovat u skylinku, M7,M77 alebo M777.....

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

liquere

`To ti bude nanic ked to nepojde`- nerozumiem co mi bude na nic ked mi nopojde?

Keby boli USB skylink ready citacky tak nerozumiem preco by to neslo. Lebo ja si nemyslim ze cielom Skylinku je prist o platiacich zakaznikov. Tak by bolo logicke ak by prisli s neakym podobnym riesenim. Ak nie ich smola.

betaar

liquere

inac plne suhlasim ze Xtrend spravil blbost ked dal 2xCX namiesto 1xCI a 1xCX.

podla mna by uplne ostvili z thrhu STB typu `chcem byt E2` ako HDbox ,alieny a pod.

betaar

Tak nejak. Ked si pozries ine znacky, hlavne poslednu dobu ich pribudlo vela, niektore u nas nie su zatial, väcsina ma obidve moznosti. Nemyslim tie vstupne modely co maju len jednu citacku a nic ine, ale dve citacky maju minimum, skoro nikto.

liquere

betaar phoenix citacka je samozrejme aj s usb rozhranim, lepsie povedane uz asi len... To 3ks dialnicna, no dobre mozno aj za cenu 2ks a nieco. M7 totiz chodi len v licencovanej citacke a v... ;) to praveze nieco stoji...

nic nemam

loon

loon

tak uz nespekuluj a napis co je to za USB citacka co pracuje aj s HD M7 kartami,, nech na to kuknem :lookaround:

betaar

betaar

to nieje o citacke, moze byt aj interna, aj phoenix. Je to urcity upraveny Cam... len nieje public a asi ani nikdy nebude. Kto ho chce si cvakne takze tak.

nic nemam

loon

loon

jezis maaaria doktore,,to ses tak blbej nebo mne to nechces rict :))) :))) :)))

tak uz daj neaky odkaz kde sa dopracovat niecomu konkretnemu ,, lebo uz to zacina vyzeret ze len kecas so vetra.

pripadne to posli na bettar@azet.sk

betaar

loon

uprava: betaar@azet.sk :8)

betaar

jaky odkaz? Ked nie je public.

Bruty
Registrace: 5/2006

betaar

Keby boli USB skylink ready citacky tak nerozumiem preco by to neslo. Lebo ja si nemyslim ze cielom Skylinku je prist o platiacich zakaznikov. Tak by bolo logicke ak by prisli s neakym podobnym riesenim. Ak nie ich smola.

a :))) :))) :))) ty vieš čo si napisal????, ono keby boli aj rs232 skylink ready čítačky, tak by secure silicon mohli rovno vyhodiť.
Pretože párovanie´= 1karta v 1 STB, ale pokial by bola čítačka či už USB, alebo RS tak toto opatrenie nemá žiadny vyznam.

Bože keby niečo také bolo pobeži na tom pol dediny. :laughing: :laughing: :laughing:

PISTOK153

PISTOK153

niesom ziaden odbornik na sat. techniku ale ked dobre viem tak karta sa paruje s CA modulom. a tie sa skylink ready predavaju.

a CI sachta USB alebo RS232 je proste len sposob ako prepoit 2 zariadenie.

asi tomu dobre nerozumiem preco by secure silicon mal fungovat cez cam a cez USB uz nie.

betaar

Bruty

no sak na toho frajera co robi kuzla za 2 dialnicne znanky :)

betaar
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra