Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

preregistracia skylink

Zdravim ,mam kartu skylink registrovanu na ceskeho obcana a nevedel som jeho udaje.Vyplnil som formular a poslal ho na preregistraciu na moje meno,napisal som ,ze som kartu kupil cez bazar a nepoznam jeho udaje a ako dokaz ,ze vlastnim kartu som poslal fotku karty s obcianskym a poslal som formular do skylinku.Posledny mail mi prisiel ,ze coskoro bude karta preregistrovana.Uz je tomu asi 4 mesiace a teraz neviem ci tu kartu preregistrovali ,alebo nie.Ako sa to da zistit?Dakujem

peter94
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

peter94

Navštívte najbližšieho predajcu Skylink-u/zoznam na ich stránke/a ten sa Vám na to pozrie.

atr2009
Registrace: 12/2009

RE: preregistracia skylink

moje zkušenost s přeregistrací je ted v poslední době,že to trvá asi 1-2 dny. Formulář odeslaný emailem.

t152
Registrace: 4/2011

https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/CUSTOMER_SendPasswordRequest.do
Tu napíš číslo karty a odošli požiadavku.Keď ti príde správa na mail,ktorí si udal v žiadosti,tak ju máš preregistrovanú... ;)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

Spravil som to poslali mi tuto spravu Heslo bolo úspěšne odoslané na Váš email.p***@azet.sk
ale zatial neprislo.A ten mail vyzera ,ze sa zhoduje

peter94
Registrace: 4/2006

Skús to spraviť ešte raz.Chyba môže byť,že email zle napísali/stalo sa to mne/,bola tam medzera,oni to pochopili ako bodku.Stačil telefón,po automate ochotná,milá mladá češka to upravila za pár sekúnd. ;)

Openbox S2 HD, SS2,

jank
Registrace: 4/2007

tak az 5.8.(pondelok)

odpoved z faceboooku SlovakSport:
Určite ste všetci zvedavý kedy a kde začne vysielať SlovakSport.TV2 v Slovenskej republike. Tieto informácie sa všetci dozvedia 5. augusta, vtedy zároveň bude spustené vysielanie športovej stanice SlovakSport.TV2 v sieti operátora. Abonenti tohto operátora sa majú naozaj na čo tešiť.

Zacina z toho byt vecna telenovela... Len aby vobec niekde na SVK zacali vysielat... :laughing:

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra