![]() |
|
Skystar2 - zamrzne PCAhojte, dlhé roky mám kartu Skystar2 PCI. Už som ju vystriedal asi v štyroch PC. Vždy sa mi ju podarilo rozchodiť. Teraz mi odišla základná doska, ale iba PCIe slot, všetko ostatné išlo, aj Skystar2. Vymenil som základnú dosku, trochu iný typ, všetko mi nainštalovalo automaticky (windows7) a keď mi doinštalovalo ovládač na Skystar2, PC zamrzol. Musel som ho natvrdo vypnúť, potom mi trikrát pri nábehu zamrzol asi v mieste, keď už mala naskočiť plocha win a potom mi obnovilo systém a windows išiel normálne, okrem karty skystar2. Ostal mi pri nej výkričník. Keď som sa pokúsil nainštalovať ovládače od Technisatu (skúsil som rôzne verzie, aj najnovší 6.6, aj som prhadzoval do iných slotov PCI), vždy po doinštalovaní zamrzne PC a zopakuje sa proces. Neviem si dať rady, vlastne ani neviem, čím mať začať... |
guty
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 34 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCmáš tam veľa ovládačov. všetko preč a daj iba ten aktuálny.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCVždy pred nainštalovaním iného ovládača som dal odinštalovať staré...alebo nejako inak? Už som aj na tom, že idem preinštalovať Windows(predtým samozrejme sformátovať c:), aj keď ma to veľmi neláka... |
guty
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCTohle vypada na BIOS zakladni desky, zkus jiny slot, zkontroluj nastaveni BIOS, upgraduj BIOS...Odinstaluj vsechny drivery pro SS2, vypni PC, dej kartu do jineho PCI slotu, nainstaluj jen jeden posledni driver, ktery je pro Win 7. Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCČo mám konkrétne skontrolovať v BIOSe? Slot som skúšal aj iný, sú tam štyri, tak ešte mám čo vyskúšať. Ono tú kartu keď ju dám v správcovi zariadení odinštalujem, tak ju načíta a znovu nainštaluje ovládače sám systém... |
guty
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCMas tam otaznik alebo vykricnik, alebo je karta bez chyby v spravcovi zariadeni?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCOn je tam výkričník v žltom trojuholníku, keď kliknem na vlastnosti, píše mi kód chyby 10, ale samozrejme potom, ako sa mi po zamrznutí opraví systém. Keď nainštalujem ovládač, tak ako som už písal hore, PC zamrzne a nič sa nedá robiť... |
guty
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCNejnovejsi verze driveru pro Skystar 2 je 4.6.0, ty pises ze davas 6.6...Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC
|
pavsla
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 509 |
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCTak to mas na (nevhodné slovo), pozri si kde detekuje problem,ved ti to musi pisat. Pozri ci sa ti nebiju prerusenia, to tam je pekne vidiet predsa.Nesmie byt ziadny vykricnik !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCRiesime problem alebo kecame pri pive?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCSom mimo PC v práci na notebooku, sorry, jasne že ver. 4.6, vedel som že je tam šestka a že je najnovší...no veď detekovanie problému som popísal. jednoducho mi kartu pekne načíta, po predchádzajúcom odinštalovaní, a nainštaluje ovládače. Keď už sú nainšalované, PC zamrzne, nič nevypíše a potom už sa nič nedá robiť, len natvrdo vypnúť a Win mi nabehne až po recovery system...potom je tam ten výkričník s chybou kód 10 |
guty
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCPraveze system si nema sam co instalovat ovladace !!! Zrus automaticku instalaciu ovladacov a nainstaluj rucne !!! Vyskusaj ovladace odtial : http://www.dvbskystar.com/down_drivers.htmlked mas chipset B2C2 tak vyskusaj instalovat ovladace 4.4.3 tie su stabilne !!! Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 527 |
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCNo tak si nastuduj co je kod chyby 10 a prekontroluj ci sa ti biju prerusenia na pc medzi zariadeniami. Nic co ma vykricnik nie je nainstalovane korektne..........mozno tam mas chaos ani o tom nevies.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCSkúšal som aj ručne inštalovať ovládače, asi tri verzie, vždy urobí presne to isté...veď mám v PC to isté, čo predtým, len MB je druhý...to ja viem, že nie je to nainštalované dobre a čo sa bije ako zistím? |
guty
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCSrandista, keby bolo vsade vsetko rovnake, tak by nebolo treba fachmanov. To nie ja ako vymenit jednu zehlicku za druhu.....Ked ti to nic nehovori co som popisal, daj to niekomu kto to vie, lebo podubes este viac, to je len rada. R^ Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCPreinstaluj system V PC ... A nainstaluj Win XP a vyskusaj ovadace 4.4.3 uvidis, ze pojde...Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCJa chápem, že výmena MB je dosť zásadná vec, ale vymieňal som skoro za ten istý typ. Plietlo ma to len preto, že PC zamrzol vždy bezprostredne po nainštalovaní ovládača, či už ručne alebo automaticky a vtedy sa mi nedalo nijako zistiť, čo je chyba, keďže windows mi nabehol následne až po recovery systém, čiže pravdepodobne obnovilo systém bez ovládača na skystar2, potom je už samozrejme jasné, prečo je tam výkričník, že zariadenie nepracuje správne. Preto sa pýtam, čo mám všetko odskúšať a čím začať. Skúsim teda zase niečo porobiť a potom sa sem ozvem Ďakujem za rady. K PC sa dostanem už len zajtra večer. |
guty
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCKod chyby 10 je zla kompatibilita hardware a ovladacov pre Win 7 !!!Cize sprav toto: odinstaluj vsetky ovladace aj stare aj nove pre Skystar2 z PC. Vypni PC. Vyber Skystar 2 kartu z PC. Znova zapni PC uz bez a pockaj kym nabehne system. Vypni PC a vloz kartu do ineho portu PCI zapni PC a nainstaluj rucne ovladace Technisat Drivers 4.5.1 !!! Uz by to malo potom ist... Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCPozri aj na stranku vyrobcu maticnej dosky a updatuj si BIOS ked je k dispozicii novy !!! Pozri cita nie su nejake ovladace pre PCI radice...A Aku presne dosku teraz mas v PC... Napis typ... Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235
|
Miko
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCVyskusaj, pokial ale bude priradovanie parametrov rovnake a uvidis zase vykricnik, jedine zmenit rucne prerusenia na kolidujucich zariadeniach, alebo dat inu dosku. Pripadne ak budes vediet ktore to je zariadenie a nepotrebujes ho, mozno zakazat v biose.Ale to su veci ktore sa nedaju tu na fore takto na dialku, to treba vidiet a vediet.Drzim ti palce! R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCĎakujem ešte raz, zajtra večer poskúšam a napíšem sem... |
guty
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCTakže, vyskúšal som všetko, čo sa len dalo. Obetoval som aj všetko čo som mal nainštalované v PC. Upgrade BIOSu, inštalovanie najnovších ovládačov na matičnú dosku (typ GIGABITE GA-M56S-S3), zakázanie všetkého, čo sa dalo, potom preinštalovanie Windows 7, následne preinštalovanie na Windows XP. Vždy, keď som previedol nejakú zmenu, odinštaloval som ovládače na Skystar2 a nainštaloval odznovu. Vždy po dokončení, zdôrazňujem po dokončení, nie počas inštalácie PC zamrzol. Skúsil som prehodiť pôvodnú základnú dosku, či som niečo nepokazil na karte, normálne som ju nainštaloval aj s ovládačmi. Inak stará matičná doska je typ M2NPV-VM. Mne to vyzerátak, že tá novšia základná doska proste nechce Skystar2. Nie technicky ale nejako inak... |
guty
![]() |
|
gutyOsobne ti radím aby si si kúpil TBS 6928 DVB-S2 TV Tuner CI PCIe Card tuná http://olmi.tv/d/tbs-6928-dvb-s2-tv-tuner-ci-pcie-card-1000015/ Tú kartu mám doma cca 6 mesiacov a zatiaľ ani jeden problém,všetko funguje korektne ako má.Mám Win8 Pro 64bit,podotýkam,že to mám vyskúšané i na Win7 Pro 64bit bez najmenších problémov.Inú sat.kartu by som už nechcel.Skystar 2 niekomu predaj a máš po probléme.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
gutySkystar 2 je staršia karta tak ak si kúpil novú zakl.dosku tak tam bude pes zakopaný.Sprav ako som písal a uvidíš,že všetko pôjde ako má R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 724 |
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCTá duhá základná doska je tiež dosť zastaralá, veď BIOS bol na ňu upgradovaný 2010. V PCIe mám grafiku, nemal by som kde dať tú satelitnú... |
guty
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCAha, teraz som si všimol, že tam stačí PVIe x1 slot. Ale ďalšia investícia... |
guty
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |