![]() |
|
Skystar2 - zamrzne PCAhojte, dlhé roky mám kartu Skystar2 PCI. Už som ju vystriedal asi v štyroch PC. Vždy sa mi ju podarilo rozchodiť. Teraz mi odišla základná doska, ale iba PCIe slot, všetko ostatné išlo, aj Skystar2. Vymenil som základnú dosku, trochu iný typ, všetko mi nainštalovalo automaticky (windows7) a keď mi doinštalovalo ovládač na Skystar2, PC zamrzol. Musel som ho natvrdo vypnúť, potom mi trikrát pri nábehu zamrzol asi v mieste, keď už mala naskočiť plocha win a potom mi obnovilo systém a windows išiel normálne, okrem karty skystar2. Ostal mi pri nej výkričník. Keď som sa pokúsil nainštalovať ovládače od Technisatu (skúsil som rôzne verzie, aj najnovší 6.6, aj som prhadzoval do iných slotov PCI), vždy po doinštalovaní zamrzne PC a zopakuje sa proces. Neviem si dať rady, vlastne ani neviem, čím mať začať... |
guty
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 34 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCKolko tam mas este zariadeni s vykricnikom ? Okrem tej karty?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCŽiadne iné nie sú s výkričníkom. Inak ešte som si všimol, keď som mal nainštalovaný win XP a po zamrznutí som ho nahodil v núdzovom režime, že v device manager nebol žiadny výkričník, ani pri technisate, ale to asi preto, že nebola karta sfunkčnená, keďže to bol núdzový režim... |
guty
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCNo tak si pozri pri tej karte prostiredky, ci tam mas uvedeny konflikt, ked ano aky?Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCspravca zariadeni tam ako mas vykricnik su aj prostriedky.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCInak, keď mám pravdu napísať (povedať) ani ma to už nebaví...len tak som bol za tie roky zvyknutý na TV na PC, keď som niečo robil, v okne mi išiel TV...neviem ako si odvyknem...a ešte aj TV nejaký kúpiť do spálni, lebo bez neho nezaspím a manželka by asi nebola nadšená, keby som zaspával v obývačke alebo v jednej z detských izieb...rozmýšľam, čo by ma vyšlo lacnejšie, či nejaký satbox s výstupom na monitor DVI-D...dá sa to vôbec tak pripojiť? alebo novú sat kartu. Inak mám Skylink kartu irdeto a spojazdnenie na Skystar2 plus Phoenix plus plugin Acamd do ProgDVB ma stálo tiež nemálo času a nervov... |
guty
![]() |
|
RE: Skystar2 - zamrzne PCViem, to som pozeral už predtým...bolo tam napísané, že zariadenie nepoužíva žiadne prostriedky lebo sa vyskytol problém...alebo v tom zmysle, teraz zase inštalujem Win 7, takže sa mi dočasne nedá nič vyskúšať... |
guty
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |