![]() |
|
Zkušenosti s E-shopem EMOS Přerov ?Kolegové nám dotaz na Vaše zkušenosti s kvalitou dodaných komponentů pro SAT. techniku z Fi EMOS Přerov. Dodávají 1. jakost, nebo nějaký výmět ? Ja od nich koupi DisegC přepínač 4/1 EMP- centauri červený kryt a už ho v krátké době po druhé reklamuji. Mám ještě druhý Dis. přep. 4/1 EMP- cent. v šedém krytu a ten není od Emosu a OK již dva roky maká. Nebavíme se o konzolách, parabolách, šroubech, ..........., atd.. :scared: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s E-shopem EMOS Přerov ?S EMOSEM mám převážně špatné zkušenosti od koaxiálních kabelů, přes propojovací kabely, baterie... a jejich výrobkům se proto už raději vyhýbám. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s E-shopem EMOS Přerov ?Levná China. Ale občas se tam něco (dokonce s homologací) koupit dá.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s E-shopem EMOS Přerov ?EMP164 v cervenem krytu davam jiz asi 6 let a za celou dobu se me vratil 1 ze 157ks. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s E-shopem EMOS Přerov ?EMP je vždy EMP a je jedno jestli ho koupíš v Emosu nebo na e-bay, zřejmě není EMP kompatibilní s tvým přijímačem nebo máš ztráty na koaxu, to se někdy stává, Emos s tím nemá nic společného... |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
dvb.czNeuč ORLA lítat, mám to otestováno a 7.ks Dis. přepínačů různých značek k dispozici + 6.ks SAT recevierů. Připnul jsem k rozvodu 4/1 Dis. Maximum 5.let v provozu a OK to funguje. Jinak bych to nepsal. To prosím kolego raď tetkám v nějaké chytré vesnici. :) R^ :) |
CES
![]() |
|
RE: CESJá jenom říkám, že Emos za to nemůže, ale jestli si potřebuješ plivnout, tak prosím, ale na EMP Klatovy...P.S.: Nejsem majitel ani zaměstnanec Emos |
dvb.cz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
@ CES1. Ty si vážně myslíš, že velkoobchod s obratem vic než 1 000 000 000 kč ročně má zapotřebí prodávat zrovna tobě nějakou tebou vymyšlenou druhou jakost?2. ty si vážně myslíš, že EMP, který si zakládá na kvalitě komponentů a výrobě v ČR má zapotřebí prodávat nějaké nekvalitní zboží. Orle, ty jsi vážně eso. Běž se radši proletět, to vedro ti už leze na závit. :laughing: |
nendez
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 178 |
![]() |
|
dvb.cz, nendezZa tetky se Ti omlovám, mi to nešlo pod nos, když jsem to 3.ks. sat-rec. testoval.Kolego nendez mám DIS. přep. od 4. výrobců - značek a jen dodávka o Emosu zklamala. Se uklidni, špatně tu čteš, to nemá cenu se tak rozčilovat, vem si prášek, nebo si dej mokrý hadr na palici. Kdybych já se takhle nechal vytočit - tak jsem bez zaměstnání nebo v hrobě. To se dnes už nenosi a chce to trochu diplomacie. Vám ji podávám R^ :) R^ . |
CES
![]() |
|
RE: Zkušenosti s E-shopem EMOS Přerov ?Emos je len obchodna znacka . Davaju si v Cine vyrabat pod svojou znackou tovar. Nikde neije napisane, ze to musi byt len "pod svojou znackou". Vyrobit v cine emp centauri nieje problem . Jedine rozbratie a porovnanie s originalom ale moze uzkazat, ci sa jedna o klon alebo original. |
grantec
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 582 |
![]() |
|
RE: Zkušenosti s E-shopem EMOS Přerov ?Jen tak pro zajímavost, na blízkém východě se emp výrobky prodávají pod značkou atec, jsou s nimi velice spokojení. Zajímavé je, že si nevybrali kluci z Arábie čínské, levné šmejdy. Chlap se mi s tím v obchodě v Dubaji hned "pochválil", když jsem mu řekl, odkud jsem. No a přes tu dálku, dopravu atd. je to tam stejně o něco levnější, jak úsměvné...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
![]() |