Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Programy na orbitu

fta programy

nazdar chlapi.zohnal som 130cm parabolu.chcel by som ju dat napevno na 75e.ze ci sa to oplati na fta programy.inac mam na 80cm motor 42e-4w.skoda tej velkej je len tak pohodena v garazi.alebo poradte na ktoru druzicu.som z vychodneho Slovenska okr.Poprad.dakujem za vaše rady.

phamor
Registrace: 12/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: fta programy

Co tak ryzovat snou zlato :laughing:

kefo77
Registrace: 2/2013

kefo77

ďalší odborník ktorého rady stoja za ho.v.no.Redakce takýchto ľudí by ste mali vylúčiť navždy čo nevedia poradiť ale iba sa vysmievať!!!
Phamor Tú 130ku bych dal na motor a 80 ku niekde na pevno,trebárs 23,5e a LNB quad do každej izby.Ináč nenapísal si aký žáner pozeraš...Po dnešku Ti bude dobrá aj na 46e Idmam Tv,pôde na ňom Premiér Liga a ak si pozorne dnes čítal tak z 80kou nieje už signal ale 130 by mohlo ísť!Vyskusaj!Pekný večer ;)

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

RE: fta programy

Ak ti ide iba o ruske stanice na 75E, tak osobne mam u nasich na tuto poziciu na fix s 80 cm Emme Esse a uplne pohoda. Lokalita Michalovce.

Ide o to, co vlastne chces prijimat. Ak ti ide o ruske stanice a mas 1.3m, tak chod do C pasma. Lnb a patricny ozarovac na offset antenu sa da zohnat na ebay.com.
Ak staci co je v Ku pasme, tak potom pozicie 90°E,85°E, 60°E,55°E a 53°E.

Ako vravel THXKO - antenu na motor a ides.

Ruske stanice na orbite:
http://www.lyngsat.com/freetv/Russia.html

P.S.: na tom 75°E mam offsetku fixnutu normalne a uhol nie je az taky zly. Bal som sa, ci lnb uz nebude prilis blbo, aby na tom potom nebolo vela vody, ci snehu, ale nie. Skusal som ju aj otocit, aby LNB bolo hore nohami a nevyzeralo to zle. Tato moznost by bola jednoznacne na 90°E.

http://www.youtube.com/watch?v=2N0yY-Qc8dw

----------------------------------------------------------------------------------
Be independent and your TV screen will never be the same.

Be independent and your TV screen will never be the same.

sato
Registrace: 2/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra