![]() |
|
Ariva 200 - potíže s čtením kartyAhoj všem, má někdo zkušenost s Arivou 200 - při vypnutí a následném zapnutí nečte kartu Skylink - konkrétně nenačte HD programy např. Nova HD/CT HD - ostatní SD jedou. Stačí kartu povysunout a dát zpět a HD najedou okamžitě a jedou opět do vypnutí...kartu jsem zkusmo podložil, ale výsledek stejný. Setkal se někdo už s tímto jevem? může být špatná čtečka jako taková?..děkuji za radu..v nejhorším případě se teda vyhodí,ale jela super asi 3 roky :-) |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
PájíkPokud najdeš chybu, tak to napiš. Já udělám to samý! |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 - potíže s čtením kartyTO: všem, tak jsem zkusil jinou čtečku = 0 výsledek, zkusil jsem modul Neotio/Smit a katu do nich = 0 výsledek, znovu jsem stáhnul z ofic.stránek Fergusson FW a instaloval = 0 výsledek. Chová se to pořád stejně tj. stačí kartu či modul s kartou povysunout a znovu zastrčit a jede vše jak má - nevím jestli jakoby ten impuls něco zpustí ... kdyby někdo na něco přišel tak se připojuji k Rudolfovi - v opačném případě musíme chodit k přijímači mechanicky posunovat.. :( :O ;P :fuming: |
Pájík
![]() |
|
RE: Ariva 200 - potíže s čtením kartyasi poskodena karta.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 - potíže s čtením kartyTO: tulen, chová se to stejně i s jinou kartou...vždyt jsem to psal.. |
Pájík
![]() |
|
RE: Ariva 200 - potíže s čtením kartyAhoj Všem, vypadá to že máme jedině já s Rudolfem Arivu K.O....asi p asi vezmem ještě Reného a půjdem místo telky na Golf :))) |
Pájík
![]() |
|
@Pájíka nezabudnite si vziat PLUM Vodku ! ;)Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 - potíže s čtením kartymi to absolutně nevadí !!!jenom si vzpomínám co jsi vyváděl v zeleném kabátě ! :))) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 - potíže s čtením kartyTakhle se asi k jádru pudla nedopracujeme :))) |
Pájík
![]() |
|
@tonekchlapec moj lubezny, nechci aby som zacal lutovat ze som ti vtedy nedal trvali citron. Pockaj si pred vianocami, co az potom budem vyvadzat ked sa zas zozelenam ! :razz:@pajik k pudlovi sa nedopracujeme ale pomocou tej PLUM vodky by sme sa mohli aspon k malej o(nevhodné slovo). :))) Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
warderkaždý máme různě vysoké cíle !Tak ať ti to vyjde , a letuj neletuj nebo ignoruj (tvoje citace :ignorujem tohle forum ) hlavně nedělej to za co jiné trestáš ! to už jsem offšem i já mimo (tému) :))) :laughing: Rv |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 - potíže s čtením kartytak se nám to tu vážení nejak zvrtlo... asi Ariva půjde do koše a do téma už asi nikdo nepřispěje.. |
Pájík
![]() |
|
RE: Ariva 200 - potíže s čtením kartyTO: Rudolf, přišel jsi na něco co s tou Arivou, když máme stejnou závadu?..já už zkontroloval vše, ale výsledek pořád 0...děkuji |
Pájík
![]() |
|
No...........Keždá čítačka má vo vnutri jeden kontakt, ktorý sa prepojí pri vsunutí karty, ono jednoducho to treba rozobrať kuknúť na ten kontakt a šlapať po plošáku kam to vedie.Podla mna ono sy to myslí, že má kartu v sebe, ale po vytiahnutí a strčení sa to preruši na kus a jede to. Podobnu vec poznám, ale z Ilusionu, po preinštalovaní Kynga a následne naspeť na klasicky FW, tak to rozhasí čítačky a nepomože ani X krát prehrať FW, ono my to trvalo pekne dlho kym som na to prišiel jak sa dostať vo FW do tych čítačiek a nakoniec to bola iba taká banálna vec. Sakra, ale to čo som potreboval bolo tak dobre ukryté, až to bolelo. Možno to má aj Ariva, alebo hociaky STB vo FW, no podla mna by to malo tam byť, ovšem Ja mám Optica a doteraz som taketo niečo tam nenašiel, ale plno roznych prkotin sa mi tam objavilo. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Ariva 200 - potíže s čtením kartyTO: Pistok153, no já tam dal jinou funkční čtečku z jiné arivy a je to pořád stejné tj. čtečkou to nebude..nebo stačí přehodit a už nefunguje?..děkuji |
Pájík
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |