![]() |
|
Príjem poliakov - RABKAZdravím. Minule som skúsil príjem mux 36 Z Rabky a kvalita bola 35%. Dnes som vyskúšal aj ostatné 2 muxy, 34k - kvalita 38% a slabo naskakovala aj sila. Najlepší signál na 43 k - kvalita do 41% a tiež naskakovala sila. Mux 36 oproti vlaňajšku na 36%. Príjem Stankovany (Liptov) na sito Solight s pribaleným zosilňovačom. Smer Juh - odraz od hôr, v čase analógu išli TVP dosť zrnito a naskakujúcou farbou. Dalo by sa s takýmto signálom ešte niečo spraviť? |
palo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 330 |
![]() |
|
RE: Príjem poliakov - RABKAUrčitě. Pozvi někoho, kdo ti to proměří. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Príjem poliakov - RABKAOrava - Námestovo, príjem bez problémov, kanály 34, 36, 43, 45 signál kvalita nad 90%, anténa smerová bez zosiľovača.Bol som majorom dobre bolo, nebudem majorom streľať sa z teho nebudem.
|
muju
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: Príjem poliakov - RABKAno mám aj v rodine jedného majstra, len neviem keď nemá veľa času, myslíte že smerová so zosilňovačom by pomohla? o koľko by to mohlo zosilniť signál. |
palo
![]() |
|
RE: Príjem poliakov - RABKASito je nevhodné, skús smerovú anténu Solight bez zos. a otoč to na tie odrazy, každý mux však može mať odraz z iného smeru, montoval som pred par rokmi v Lubochni, isli odrazy z Námestova bez problémov, anténu treba vyskúšať aj v rôznych výškach, som z LM, občas tam jazdím smerom na Martin |
zoly
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 565 |
![]() |
|
RE: Príjem poliakov - RABKANo je to smer práve odraz od vrchov nad Ľubochňou. Námestovo som tu chytal od začiatku dvb-t 59k sila do 60%, išlo to stabilne. |
palo
![]() |
|
![]() |