![]() |
|
SKYLINK a predajcovia SAT technikyViem, že to bude vymazané za pár sekúnd, ale nech, tento mail som adresoval manažérovi SKYLINKu :Milý SKYLINK ! to už ani nie je možné, čo nám tu, predajcom SAT techniky , ktorí sa snažia udržať Tvojich zákazníkov na „uzde“ , stváraš !!! a/ najprv som si myslel, že je to vtip, ale môj zákazník mi potvrdil, že v tel. rozhovore mu operátorka tvrdila nasledovné : „ Vaša CS link-ová karta prestane o mesiac - najviac dva - fungovať a preto si musíte kúpiť od nás novú kartu „ b/ na otázku, ako dlho vydrží byť funkčná nová karta , pohotovo operátorka odpovedala, že 8 až 10 rokov J c/ zákazníkom CS-linkových kariet posielaš na dobierku nové karty ( sice ICE ) ale nevieš, či ich SAT prijímač bude s touto kartou fungovať ! ( napr. taký Technisat STR1 má licencovaný CW a nefunguje J , třeba tam nový soft ) d/ v mailoch im píšeš, že im ďakuješ za objednávku novej karty a pritom si zákazník nič vedome neobjednal, ak Ti to naznačí, tak len stiahneš chvost a odpovieš, že veď tú dobierku nemusí prebrať ... e/ a naviac si myslíš, že aj predajca SKYLINK ( teda ja napr. ) si od Teba kúpi novú kartu výmena za 13,90€ .... tak to je naozaj dobré... Prepáč milý SKYLINK, ale toto je už naozaj na hodenie uteráka v ringu, bojovať o zákazníka takýmto spôsobom je totálne nefér, hlavne voči nám, dlhoročným predajcom SAT techniky, ktorým môžeš ďakovať za svoju klientelu. Keď už si sa rozhodol nás predajcov takto podraziť ( vynútený predaj nových kariet na dobierku ) tak si tie nové karty, ktoré takto predáš, aj sám pekne zaregistruj a hlavne - rieš problémy s príjmom programov SKYLINK priamo so zákazníkom, nás predsa pri tom nepotrebuješ príjemné Vianoce a šťastný Nový rok 2014 :) |
zuma
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 42 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
@kua estebak lufterana ty jakoze co nacvicujes ? ci uz ti tie tvoje chu*oviny a vyplody chorej fantazie na tom tvojom bulvarnom platku necitaju ani ti tvoji 2 spolupracovnici a rozhodol si sa ze nam tu budes zasierat solidne diskusne forum ?co ti na to povedat, snad len pouzijem poupravenu frazu z jedneho ceskeho kultoveho filmu : " EŠTÉBAKU metelesku blesku !!!! " |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyNáhodou je to pekne napísané, a týmto buzerantom zo SKY Linku to treba dať na javo, že bez nich to fungovať bude. |
masto
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 1 562 |
![]() |
|
v podstatě je dlouhodobě zřejmé,že tento web je hlavně o Skylinku, čímž předpokládám, že za tuto zpětnou vazbu Skylink bohatě plní bankovní účet redakce.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
napísanéje to síce pekne, ale skutek utek, pretože na druhu stranu, Skylink je povynny sprístupniť napr. baliček Digital, teda celu ponuku, ak si niekto platí to SERPO a kedže nové kanáli napr. Wau atd. čo ešte pribudne idu len na Irdeto/ICE tak pochopitelne, musí poslať kartu, takže to treba brať aj z druhej strany, nie len ako obchádzanie predajcu, ono tety nebehaju do servysu ak im STB hraje a kedže už náhodou prestane hrať potom bude pozde. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyDejte mi lidi ja to udelam.... :)))Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquerePekná fráza, Ja som ju v práci tiež sem tam musel použiť, ovšem "tí Lidi" treba zaplatiť. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyToť vidim, ze si uz doma. Samozrejme to je druha stranka mince, teda eura alebo eury,ci euri??? :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyToť som už doma zo špitála, len dufam, že na dlhšie, ako pol roka, ovšem stou druhou stranou mince nemáš celkom pravdu, ja som mal v práci lidi, ktorí brali Doláre. :))) :))) :))) |
PISTOK153
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyliquere a pistok vy ste udernicka dvojka..a teraz sme trojka ..a pome do toho :-)skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikytulen no musíme sa držať témy, lebo nechtiac dostať ovocie by som nechcel (ani Ja, alebo Liguere, alebo Ty), takže už len k téme. |
PISTOK153
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyPredajcovia boli tiež súčasťou pyramídovej hry "skylink navždy zadarmo" a určite neobišli naprázdno, takže načo ten plač ?Jedine, že sa zobudil niekto, kto to robil za kávičku a na benzín a teraz mu ostala holá ... |
mmc
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 731 |
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyIdeme makat, k teme radsej nie, ja nemam zoznam stbakov ani som s nimi nechodil na pivo. Alebo som o nich len nevedel??? A citron kvôli nim nechcem. MAjte sa !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyTotálně nefér, to je pěkný výraz, ale o to tady nejde, jde jenom o peníze a Ty jako prodejce to přece neděláš zadarmo. Nebo děláš? Tak když se Ti to nelíbí, tak to nedělej...Všichni jsme se zhodli, že to zrovna není košér, co předvádí skylink, ale bohužel musí v dnešní konkurenci držet krok a výraz fér sem vůbec nepatří. Nato se už dneska nehraje. Místo prodeje sat techniky se dej na práva, jako obhájce zákazníků...Dm920 triple+fbc, 105gib+85fuba multifeed
|
tukan
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 4 167 |
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikymna skor nasiera to ze nejaka pipka zatelefonuje zakaznikovi ohladom akcie na nejaky balik , ktory ja nemozem a ani nemam moznost podliezt a tomu hovorim-podpora predajcov kedhovoria, presviecajte ludi, hladajte ludi na nejaky balik a potom drb 2,0eur za mesiac za mini |
tomko
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 394 |
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikytak si nájdi poriadnú prácu a nemusíš tu vyplakávať!šak už si si nahrabal dosť za tie roky! a nikto ti nedrží nôž pod krkom že musíš predávať len ích tovar! |
furo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
to zumaPředpokládám, že zákazník má smlouvu se Skylinkem, vůbec nechápu, proč jednáš jejich jménem, když nejsi smluvní stranaXtrend ET4000HD + Dreambox 800HD, T90 + offset 90. 5W+4W+1W+5E+9E+13E+19E+23E+28E+36E circ. "Ночные волки Россия" Support Czech
|
apriliarsv
Registrace: 12/2012 Příspěvků: 2 656 |
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyk teme len tolko ze co skylink stvara sa mi vobec ale vobec nepaci. antenu som zlozil..karta je v sufliku...a som na rozpakoch ci tam neostane. momantalne nemam dovod ani CHUT ju odtial vytahovat.skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
pre =furicku=seš vedle jak ta jedle ;)nie som p. Luterán, ale ako veriaci človek som členom ECAV, ale OK , každý má právo na názor, ja ako predajca som len chcel poukázať na to, že teraz to už je o niečom inom ( myslím tým SKYLINK )ako to bolo pred dvomi - tromi rokmi. Áno, aj ja som zarábal predajom SAT techniky a služieb SKYLINK , teraz ale takmer všetky problémy chce SKYLINK riešiť odkazom : obráťte sa na predajcu SKYLINK ! a predajca SKYLINK sa má trápiť so zákazníkom ZADARMO ! a prečo ? ak poviem zákazníkovi, že za preregistráciu jeho karty čo mu poslal SKYLINK na dobierku mi má zaplatiť 2€ tak ma ide ... veď viete čo .. takže ja mám kamennú predajňu , réžiu, PC, telefóny atď. úplne zadarmo , no radosť robiť pre SKYLINK ... |
zuma
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
@zumaale pred dvoma rokmi si to bol prave ty co si podliezal cenu za kartu, ty co si daval shitne conax embeded prijimace, ty co si sa nabalil .. dobre uz bolo a vratit to nevratis ...a co sa tyka cien - ludia su ovce zvyknute platit .. ked niekto kua u lekara si vypyta 5 € za to ze ta objedna na hodinu a pretiahne to potom o pol hodinu a nie je ju blbe napriek tomu pytat uvedenu sumu, preco sa bojis ty pytat 2€ za to ze preregistrovavas kartu ? sak mu povedz ta sliepka co ti to poslala nech ti to aj preregistruje, nie ? |
furicka
Registrace: 3/2011 Příspěvků: 458 |
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyDnes je trend kupit lacnejsie na nete, rozbalit dodr..... a potom ked zisti ze to sam neurobi ide do kammenneho obchodu alebo za montaznikom. To je dalsia vyhoda glabalizacie. Raz je nova doba !Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT techniky2€ za registraciu pytam aj ja a nemal som zatial zly ohlas. Proste ked sa mu nepaci, ma tam formular a moze to poslat postou, moze to regnut cez net. Ma moznosti spravit to zdarma. Ak chce vyuzit moje sluzby nech plati. Velmi dobry priklad k tomuto je banka. Cez Internetbanking mas zadarmo, na pobocke za peniaze. Vyber kartou zadarmo, na pobocke za peniaze.liquere: to iste plati tu.. kupil si si lacno cez eshop a teraz nevies co s tym? pomozem a rad, ale ten servis bude o 50% alebo dvakrat drahsi ako keby to kupi u mna. Potom si ludia rozmyslia ci kupia cez shop alebo v kamennej, lebo ked spocitaju nakup na eshope + servis tak to maju drahsie ako kd kupia v kamennej a uz maju nastavene... |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyMne to nevysvetluj, len bacha to sa moze vratit ako bumerang. Ked si dvaja napr. kamosi alebo susedia porovnaju ceny a robil si im to iste. Lebo zaruka je fajn vec ale cena je pre 95 % ludi to primarne.Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyPotom zaplatia nejakemu ozralovi v senku a ty ako kemenna predajna si zase na suchu.Tak som to myslel. ;)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
![]() |
|
No....Ja PC ,či STB robím za cigarety, podla toho aká oprava, tolko balikov cigariet, doba je zlá, príjem bohužial nemám a kedže musim fajčiť a nemam na to, tak si musim takto zohnať.Ovšem inu prácu robím za Love, ale taketo prkotinky, síce aj ked niekedy daju zabrať, robím za žváro, ono Ja neviem za taketo mne uplne samozrejmé Ho....adiny, pítať peniaze, a že su ty ludia tupy a nevedia si to spraviť samy, teraz nemyslím, ale na Dochodcov, ale na stredny vek, šak ono pri bežnych STB bez E2 je to hrača, ovšem myslel som na Opticum, amico, Ilusion, Echosmart, Agrus, no neurob to. :))) :))) :))) |
PISTOK153
![]() |
|
PISTOK153Ja by som ti doporucil pYtat peniaze za taketo drobotiny. A ked ich budes mat dost, investovat ich do seba - do svojho vzdelania. To potrebujes ako sol. Cigarety ti na pisomnom prejave nepridaju. Ale teba to tusim netrapi, tI ludia su predsa tupI, tak radsej pYtaj peniaze. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |