![]() |
|
SKYLINK a predajcovia SAT technikyViem, že to bude vymazané za pár sekúnd, ale nech, tento mail som adresoval manažérovi SKYLINKu :Milý SKYLINK ! to už ani nie je možné, čo nám tu, predajcom SAT techniky , ktorí sa snažia udržať Tvojich zákazníkov na „uzde“ , stváraš !!! a/ najprv som si myslel, že je to vtip, ale môj zákazník mi potvrdil, že v tel. rozhovore mu operátorka tvrdila nasledovné : „ Vaša CS link-ová karta prestane o mesiac - najviac dva - fungovať a preto si musíte kúpiť od nás novú kartu „ b/ na otázku, ako dlho vydrží byť funkčná nová karta , pohotovo operátorka odpovedala, že 8 až 10 rokov J c/ zákazníkom CS-linkových kariet posielaš na dobierku nové karty ( sice ICE ) ale nevieš, či ich SAT prijímač bude s touto kartou fungovať ! ( napr. taký Technisat STR1 má licencovaný CW a nefunguje J , třeba tam nový soft ) d/ v mailoch im píšeš, že im ďakuješ za objednávku novej karty a pritom si zákazník nič vedome neobjednal, ak Ti to naznačí, tak len stiahneš chvost a odpovieš, že veď tú dobierku nemusí prebrať ... e/ a naviac si myslíš, že aj predajca SKYLINK ( teda ja napr. ) si od Teba kúpi novú kartu výmena za 13,90€ .... tak to je naozaj dobré... Prepáč milý SKYLINK, ale toto je už naozaj na hodenie uteráka v ringu, bojovať o zákazníka takýmto spôsobom je totálne nefér, hlavne voči nám, dlhoročným predajcom SAT techniky, ktorým môžeš ďakovať za svoju klientelu. Keď už si sa rozhodol nás predajcov takto podraziť ( vynútený predaj nových kariet na dobierku ) tak si tie nové karty, ktoré takto predáš, aj sám pekne zaregistruj a hlavne - rieš problémy s príjmom programov SKYLINK priamo so zákazníkom, nás predsa pri tom nepotrebuješ príjemné Vianoce a šťastný Nový rok 2014 :) |
zuma
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 42 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
losparabono dik :))) , to máš pravdu, ale trápy a ani nevieš ako, ovšem vieš keď by človek aj chcel, tak príde choroba, chcel som ešte aj bakalára, no už môžem len snivať o tom, pameť v ťahu a rozum tiež, zabudol som strašne vela toho čo som vedel, a že vraj nikdy nezabudne človek čo sa naučí, síce je pravda, že mám také 3 dni v roku, kedy mi nič nieje a cítim sa ako zdravý a pamäť na mieste, no, ale to je bieda, teraz keď som bol v nemocnici, tak som sa stážoval, že som zabudol písať písaným, nemyslím spisovne, ale všeobecne, neviem, ako sa niektoré písmenká píšu, no bohužiaľ, ja stým nepohnem a vraj nemám si s toho robiť nič, že aj tak sa píše už väčšinou paličkovým. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikytak len ticho seď a šúchaj nohami! |
furo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 105 |
![]() |
|
PISTOK153Ak za to moze choroba tak sa ospravedlnujem. Nechcem s tebou viest diskusiu, ci a do akej miery moze za to ako pises, choroba (nespecifikovana), ale skus po sebe citat, kym to odosles. Problem nie je len v ysilonoch, ale aj vo vetnej skladbe. Ono to chvilami vyzera, ze je preklad gooooogle z ineho jazyka. Treba to citat niekolkokrat, kym to dava aky taky zmysel.Myslim to dobre, vyhnes sa nedorozumeniam. |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
PISTOK153A fajcit nemusis! Ale ty chces ... |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: SKYLINK a predajcovia SAT technikyProblém je, že skylink chce odviesť pozornosť od (biednej)marže pre predajcov za predaj programových balíčkov, lebo väčšina zákazníkov (80%) si ich objednáva u predajcu a nie cez internet ako by to chceli. Chcem väčšiu maržu za predaj programových balíčkov a posielajte si svojim zákazníkom na dobierku čo chcete. Dôchodcov, ktorý platia za neobjednaný tovar je dosť. Skúsim poslať na dobierku svojim zákazníkom za 13,90 staré karty a dám tam, že je to od skilink, som zvedaví koľký sa chytia.Monoblock Triple 19,2°E, 16°E, 13°E a Monoblock Duo 2°E, 1°W
|
jimmy.a
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
JanikJanikNemáš pravdu komu je tento WEB URČEN , přečti si pro koho je v rubrice SEKCE FORA. :bomb: |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
losparabofajčiť nechcem, ale musim, lebo organizmus nezvláda abstaky.Diagnoza Chronická Toxoplazmoza Akutne štádium už 2 roky a nedá sa stym nejak pohnuť , z toho vznikla aj Psychická Stomatoformná poruca, teda, lepšie povedané, unava, odpadávanie , zlihavanie nervového systému, no niečo strašné, ak sa chceš pohnuť a nevieš, zvraciaš hocikedy a chodí ti zle hoci kedymáš problémy z dychaním, no toto som si ani ja nemyslel, že mozok na to že ťa niečo nedajbože zaboli, alebo si unaveny prípadne odpadneš, tak vykoná prehnanu reakciu, napr, aj teraz ked je tak teplo, no, tolko, nechajme chorobu, lebo mám toho viac, od polamanej chrbtice až po iné veci, ktoré sa neblaho deju. Takže nechajme chorobu, ja si to nerád pripomínam, takže radšej k téme, už nechcem o tomto písať, riešil som to už z jednym pánom z konkurenčného fora, ktorí mi dosť pomohol a usmernil ma zhodou okolností je lekár, ale iného oboru, ale poradil mi z vyšetreniami, atd, začo som mu veľmi vdačny. |
PISTOK153
![]() |
|
TakžePokial sa jedná o predaj či opravu Sat techniky, tak podla mna je skor vyhoda, ak box nieje zakupeny, trebars u mna, lebo ak skylink niečo zmení, či pošle kartu, alebo niečo vznikne z kodovacim sistémom, teda nejaká zmena a nebol by možny upgrade SW, aby to šlo, tak sa dá z toho tiež pohnuť, bud novy box, alebo to danému zákazníkovy upgradnem, teda ale bez nejakej dlhodobejšej záruky na funkčnosť, pritom mu to ovšem pekne vysvetlím, a kedisi som mal aj taky papierik, ktorí som podpísal ja a dal podpísať aj zákazníkovy, že neručím za funkčnosť nelicencovaného dekodéra. :))) :))) :))) |
PISTOK153
![]() |
|
PistokVystrielat macky, nejest tatarak a surove veci. To je asi najcastejsi povod.............Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
liquereVed keby som vedel ktorá mačka to bola, tak by som jej dal pocítiť, čo je to jesť 3 kombinácie ATB každych 12 hod, brat ešťe psycho lieky, byť na infuziach a dostávať B12.Som zvedavý, kolko by prežila, lebo u mna to po 3 tyždnoch neblahych príznakov došlo až k zlihaniu nervového systému, takže mala by sa na čo tešiť, tolko ATB, teda 5ks za den, atd ostatné lieky, no to by zabylo aj Kona. Ps ak zakvačíš Mačku za chvost, do prievanu, a dáš to na net, máš 2 roky basu a kto mi vráti teraz ujmu na zdravy štát ??? Rv Rv Rv Takže nechajme to už radšej, tak necítim sa velmo OK dnes, a naviše to sem ani nepatrí Kamarát. R^ R^ R^ |
PISTOK153
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |