![]() |
|
AB IPBox 99HDDostal jsem do ruky tento stroj od známého,abych naladil a seřadi nové kanály.Po zapnutí se nemohu dostat do menu.Na displeji proběhne název SYSTEM START,SisyFOS,LOADING MODULE,ENIGMA 2 a konec.Tlačítka na ovladači nefungují a na přijímači taky ne.Má s tím někdo zkušenost? děkuji. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: AB IPBox 99HDOzvi se mi na skype AB-FORUM dame to cele dokupy. |
kohut
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
AB IPBox 99HDnejlepší je přeinstalace na poslední fw.zde stažení: http://download.abcom.sk/index.php?&direction=0&order=nom&directory=AB%20IPBox%2099xxHD/99HD%20images 1. rozbalit na prázdný usb disc / 4soubory / 2. vypnout přístroj vzadu vypínačem zasunout usb disc držet tlačítko power a zapnout zadním vypínačem , počkat až se na displeji ukáže usb upgrade a čekat do restartu 3.nastavit přijímač družice internet a proladit 4. Menu - plugin - Downloads -menu - zadat heslo 1539- zelené tlačítko a stáhnout oscam latest 5. Menu - nastavení softcam - softcam server - a vybrat si jakou kartu používám / skylink nebo freesat/ restart detailní nastavení oscamu je na ipadresa:8888 root/oscam ip adresa v defaultním nastavení 192.168.xxx.xxx a za hodinu koukám na tv :--)) |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: AB IPBox 99HDOn přijímač není můj,ale nějakým záhadným způsobem jsem se do něj dostal,udělal úpravy stanic v oblíbených,potom restart,dal do pohotovostního.teď se pokouším nastartovat a zase bez výsledku.Nejde spustit.Kohut: děkuji a ozvu se kdybych s tím nepohnul,vyzkouším co napsal: zdeno001 Děkuji za pomoc,zlatý Goldeny a Vantáge. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: AB IPBox 99HDZlate IPBox-y :) Ovsem pokud rozumis linuxu :) |
kohut
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
AB IPBox 99HDOmlouvám se zeměnil jsem kod na odemčení správný je 1359 zdIP 55 a 99 jsou dobrý stroje hlavně s posledním fw.z 10.6, od Pli :--)) |
zdeno001
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 154 |
![]() |
|
RE: AB IPBox 99HDMaju sice slaby procak, relativne malo ram a velmi malo flash, ale mne slape bez najmensich problemov, na 90 parabole mi hd stanice freeznu iba obcas, inac nemam ziaden problem. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 651 |
![]() |
|
![]() |