Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

karta cyfra+

Dnes mi přišla karta ze satsklepa abohužel není funkční,píše program kodován a po chvíli karta není vložena.Modul mám aston crypt 2.26. Nevíte prosím někdo kde se stala chyba?
Děkuji za odpověď.

Neroslav
Registrace: 8/2007
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40
Odpověď v diskusním vlákně

RE: karta cyfra+

Nutno vyřešit přímo se satsklepem.

polulin
Registrace: 10/2007

Napiš jim email na satsklep také jsem to dělal pomocí překladače pak to uživili každé 2 měsíce.

patera
Registrace: 4/2007

napsat nebo zavolat do satsklepa, protoze karty neposilaji aktivovane. Jsou velmi solidni, uz s nimi spolupracuji mnoho let. U me (mam vantage s uni cteckou) je potreba kazde 2 mesice reautorizovat - to resim obvykle mailem a ten samy den to zase slape.

RBL
Registrace: 12/2006

a mluvi i anglicky, jestli to pomuze...

RBL
Registrace: 12/2006

koľko stojí teraz taká karta s balíkom pre možnosť sledovať Premier league?

patrikcoac
Registrace: 10/2005

patrikcoac

To jsi tak zhnilý se na ty stránky podívat ?

polulin
Registrace: 10/2007

karta cyfra+

No právě já s nimi spolupracuji taky delší čas,ale karty mi vždy poslali vždy aktivované.

Neroslav

http://satsklep.pl/pl/p/nC-Pakiet-Comfort-/688

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006

tak možno si len mysleli ze ju ides pouzit ako škrabku na sklo :)))

skylink sa podla mojho nazoru správa neeticky

tulen
Registrace: 9/2009

Satsklep zajistí velmi rychle aktivaci karty a stačí buď e-mail,nebo telefon,sms...,vždy ok.Velmi dobrá spolupráce. ;)

januvia
Registrace: 4/2013

@Neroslav

kartu musis mit zasunutou v modulu, nechat bezet program tvp1 sd, stejny postup, kdyz posles maila do sat sklepu a oni ti udelaji reaktivaci

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel
Registrace: 9/2005

Stačí zavolať Rafal Sinowsky-kontakt a on ti kartu aktivuje.
R^

pego097
Registrace: 3/2011

karta cyfra+

Ano je to přesně tak! Vše běží jak má.

Neroslav

Má někdo zkušenost s nákupem přímo v kamenném obchodě v Polském Těšíně? :)

Casio

dej ji do přístroje a nech ji načíst!!!! ona se otevře sama po cca hodině.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Casio

Tady ta karta není klasický prepaid,je to karta na smlouvu 18 měsícu,zaplaceno celé období na ráz.

Co jsem se tak ptal ,tak je pouze v Sat-sklepu.

U prodejcu nC+ ji nekoupíš.Ale už jsem viděl 12 měsíční na Allegru.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

Díky Habr za info. R^

Casio

Klasicka karta neni jednoducha zalezitost, ledaze to nejakej polak veme na sebe, musis mit polsky rodny cislo a bydliste v PL, k tomu musis pocitat s tim, ze muze chtit kauci za kartu.

DM 8k parabola E85 31.5e - 5w, Technomate 6900 parabola noname 80, 2xFerguson 102e, NAS Synology 209 4TB

Miguel

Miguel

Tak nevím, ale na můj dotaz v Satsklep mi bylo odpovězeno, že záleží na mně, jestli budu chtít už aktivovanou kartu, nebo si aktivaci provedu později na sebe, takže si myslím (ale nevím-když tak to někdo potvrďte), že když při objednávce zadáš do poznámky "prosím o aktivaci karty", příjde ti už karta aktivní. Aspoň doufám, že je tomu tak.

pf09
Registrace: 8/2010

pro aktivaci nebo reaktivaci potrebujes mit konto v ,,internetowe centrum abonentow,, a na ne se dostanes pokud mas polsky pesel = rodne cislo, ktery je shodny s pesel ve smlouve, spis bych to videl na aktivaci pres satsklep

Miguel

Miguel

No tak jsem to myslel. Koupit v Satsklepu již aktivovanou kartu. V Polsku nikoho neznám :-) To tady není nikdo, kdo si koupil kartu bez adresy v Polsku? :O

pf09

To: pf09 Stačí i dodaná karta bez aktivace,zašleš e mail na satsklep a za chvílí máš aktivovanou,jinak mě taky parkrát přišla bez aktivace ,ale vždy v satsklepu ji aktivovali.
Naposledy jsem aktivoval v březnu a bezproblému. :8)

januvia
Registrace: 4/2013

Jasná odpověď-díky.Dříve jsem neměl problém, ale po změnách na nC+ se raděj ptám, protože je nás tu víc, kterým jsem objednával a nerad bych kvůli nefunkčnosti měl na triku pár deítek tisíc Kč :-) Škoda pro vyjednavače ze SkyLink a SlovakSport. Prachy půjdou do Polska... tam jim nesmrdí R^

pf09

migel

to chceš povedať, že napríklad holanďan pracujúci a bývajúci dlhodobo v poľsku (s holandským pasom a holandským RČ) si nemôže kúpiť a aktivovať NC+ kartu ?
To asi ne...

Dagy2
Registrace: 11/2010

@ Dagy2

Muze, ale musi bejt prihlasenej k pobytu v Polsku jako obcan EU, to potvrzeni je priloha smlouvy

Miguel
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra