![]() |
|
karta cyfra+Dnes mi přišla karta ze satsklepa abohužel není funkční,píše program kodován a po chvíli karta není vložena.Modul mám aston crypt 2.26. Nevíte prosím někdo kde se stala chyba?Děkuji za odpověď. |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: karta cyfra+No nic - tak je to jedno. Karta objednána, až budou problémy, tak se o ně podělím, pokud nebudou - podělím se taky. Chvilku mi to tady připadalo, že už všichni utekli do Polska pro karty a teď vidím, že buď to není pravda, nebo nikdo nechce poradit. PS: asi mají všichni Cyfru bez karty... |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
januviaV březnu ještě nebyl problém, to vím, ale jak je to teď po sloučení N a C+ nevím. |
pf09
![]() |
|
RE: karta cyfra+Tak - první zádrhel. Ve čtvrtek jsem objednal (odpoledne) a zaplatil. Platba proběhla. Zpráva od Satsklep do pár hodin (cca v 23:30). Druhý den zpáva o expedici karty. Ale na UPS ji ještě ani v sobotu večer neobdrželi.... takže je asi lepší ušetřit prachy a zadat odeslání poštou, protože zaplatit za doručení do 24 hodin a čekat... :-) |
pf09
![]() |
|
RE: karta cyfra+pf09:satsklep zajíšťoval expedici karet do zahraničí vždy UPS,pošta fungovala jen v Polsku,ale je možné , že je to už jinak.Podle mě jí dodají v pondělí,protože přes víkendy nefunguji(posílají avizo UPS o zásilce.) :lookaround: |
januvia
Registrace: 4/2013 Příspěvků: 156 |
![]() |
|
januviaOK :-) jen popisuji stav věci, aby i ostatní věděli, co je čeká. Doufám, že vše proběhne jak má. Poprvé jsem taky čekal na kartu 4 dny i když jsem zaplatil za expres - člověk neví co by ho čekalo po zadání "poslat poštou" :-) |
pf09
![]() |
|
RE: karta cyfra+Jaký expres ?? To máš standardní UPS zásilku. V pondělí to máš doma. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
polulinTřeba ano, ale dávám rezervu - vzhledem ktomu, že jsem objednal ve čtvrtek a v administraci nemám ještě přiděleno číslo zásilky, tak myslím, že úterý bude to správné datum. :-) ale pár hodin neřeším. :) |
pf09
![]() |
|
Pošťák za dveřmiUPS dodala dnes, karta vložena do UNI-čtečky a jede vše jak má. Takže od objednání a zaplacení 3 pracovní dny. To jde :-) Aktivaci provedli už v Satsklepu (na objednávce v poznámkách uvedeno). Dobrá práce R^ |
pf09
![]() |
|
karta cyfra+Tzn,že nadále vše v satsklepu funguje.Jejích nabídku využívám již několik let a jsem velmi spokojen, hlavně s kvalitou premier ligue v HD! R^ |
januvia
![]() |
|
RE: karta cyfra+Hlavně mě překvapily ty mylné informace, že po sloučení nC+ bude nutná polská adresa a ověření po telefonu - nic takového přes Satsklep není nutné. Díky Bohu :-) |
pf09
![]() |
|
RE: karta cyfra+Navíc prozatím jede FoxHD-v nativu,mimo premier ligue i slušná nabídkafilmových kanálů s orginál audio stopou. :8) |
januvia
![]() |
|
to pf09nejak nechapu ty tve neustale ( jak drivejsi, tak i v tomto vlakne) pochybnosti, jenz pomalu naleptaly i mne, jako pomalu staleho abonenta C+. Dnes jsem opet objednal a narozdil od tebe jsem si primo jist, ze sobotni openmatch urcite shlednu |
kaos
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 949 |
![]() |
|
kaosto nebyly mé neustálé pochybnosti - neustále jsem se tak jen ptal, jak to opravdu je a nikdo mi nebyl schopen podat skutečně fundovanou odpověď - tudíž jsem šel do metody "pokus-omyl". A omyl to nebyl :-) Pokud vím, tady se objevila hromada informací, že po sloučení obou platforem bude nutná polská lokalizace. Toť vše. Proto jsem tu psal, že se pokusím podat informace i pro ostatní zájemce o tuto platformu. Pokud to vadí někomu od české "konkurence" je mi jedno, protože jsem si myslel, že od toho tady je tento web. Objednával jsem už 2x a vždy spokojenost, ale po sloučení n a C+ jsem se nikde kloudnou odpověď nedozvěděl. Pěkný zbytek dne u nC+. Třeba ty moje "pochybnosti" někomu pomohly :-) |
pf09
![]() |
|
karta cyfra+Děkuji za příspěvky od pf09,je dobře,že na forum přinesl poslední zkušenosti s touto platformou.Ještě jednou díky. R^ |
januvia
![]() |
|
januviažádný problém - a díky za ten FOX-HD - jsem si ho ani nevšiml. Tato stránka se sportovním programem se za poslední měsíce podstatně zlepšila: tele-sport.pl/sportwtvTo KAOS: Jediné pořádné pochybnosti u mě nastaly když jsem se snažil sledovat svoji zásilku a v administraci jsem nenašel její číslo - to byl ten zádrhel (mám vše správně?proběhla platba?mám volat o info?umím aspoň něco po polsky?). Ono to číslo tam není ani teď :-) ale to už je teď stejně jedno, když je karta doma. Pěkný večer všem. |
pf09
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |