![]() |
|
Technisat technistar SIRDobrý deň. Poprosím sateliťákov o radu. Uvedený sat.prijímač po zapnutí do siete nenabehne do normálnej činnosti, ale na obrazovke je tma aj cez HDMI aj cez SCART a na display prijímača sa zobrazujú postupne po sebe nasledujúce symboly: dl, ----, USbl, 3FF, 2FF, 1FF, 009 a nakoniec t a súčasne malá čiarka behá dookola v smere hodinových ručičiek. Prosím Vás, stretol sa už niekto s takýmto prejavom po zapnutí spomenutého prijímača. Ďakujem za radu. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
![]() |
|
RE: Technisat technistar SIRA ešte som zabudol dodať, že nereaguje na žiadne tlačidlo, ani na lokálnej klávesnici, ani na DO. |
rolis7
![]() |
|
RE: Technisat technistar SIRSkus toto-zapni přijímač a potom ho vypni ale vypínací tlačítko podrž!! cca 5-7 vteřin.Provedeš restart- na displeji se by měli objevit 4 čárky. Vždy to pomohlo-tady nevím-skus to. Tak to funguje u Technisatů-ale u tohoto jsem to neskoušel. ;) Uvidíš :) O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Technisat technistar SIRTo máš nový z obchodu, nebo je od někoho koupený ? To je jak když do něj někdo cpal nějaký SW .?? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technisat technistar SIRCES, taky mi to tak prijde, jako kdyby se stahoval sw. |
HYPER
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 10 679 |
![]() |
|
RE:Technisat technistar SIROn už je novej soft na Technisat SIR? A kde.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Technisat technistar SIRJe nový a je ešte v záruke. Pýtam sa, len aby som nevypadal ako blbec pri reklamácii. Skúsim to nechať tak pol hodinku bežať v tomto režime,zhruba toľko obvykle trvá stiahnutie nového softu z OTA. Potom uvidíme, čo ďalej. Ďakujem. |
rolis7
![]() |
|
rolis7OTA? GoSat,Vestel,Neotion tam vidím v datech.A . . .? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Technisat technistar SIRDnes po včerejší bouřce u známého ta samá závada.V manuálu je napsáno-usbl=servis... :( |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: Technisat technistar SIRTO HARNADEK: ďakujem za info. Takže reklamácia. U nás ale lokálna búrka nebola, ibaže niečo došlo po drôtoch niekde z väčšej vzdialenosti. Ešte raz všetkým ďakujem za pomoc. |
rolis7
![]() |
|
rolis7Ono to nebude búrkou, skrátka Elektronika nemá rada, ak napr. Blikne elektrika, teda obrazne povedané.A toto vie často dobre zblbnúť STB atd. aj iné veci. |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
rolis7Kdo to nezná, tak rozchodit HD Sat. je pro někoho dost záhul. Možná že se Ti stala chyba v základním instálu. Tak navštiv zkušenějšího kolegu cca do 50 km., dejte mu restart do továtního nastavení a potom se pozná. Já ho mít v rukách, tak máš ihned jasno. R^ |
CES
![]() |
|
to CESDle toho co psal, asi do toho Továrního MENU nenajede. ;) Já to vidím na přehráni softu. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
silesianTo už uvádím výše o SW, ale mi to připadá, jak když mu prodali jako nový, ale použitý a nějaký hňup cosi do něj cpal. Jinak tohle nový nemůže udělat - no Alááááh s kolegou rolis7, ta reklamace asi nebude jednoduchá. :8) |
CES
![]() |
|
to CESNo, je pravda, že neuvádí jestli to je nový přijímač, nebo se mu to takto vykakalo doma, po nějaké době. Jestli však existuje takovýto vyčůraný prodejce- je to smutné.Jasně, bude teď na něm dokázat, že už to takto zmršené koupil. |
silesian
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 1 014 |
![]() |
|
@CESV tomto případě(chyba-usbl...) nejde klasicky resetovat ani manuálně,ani přes menu (na TV se nic nezobrazuje,ani z hdmi ani ze scartu).Nikdo do něj žádný soft. zaručeně necpal,taky ani na usb není k dispozici :)...nereaguje absolutně na nic. :( |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
silesianpar.616-do šesti měsíců od nákupu musí prodejce dokázat,že bylo zařízení v pořádku v době prodeje,jinak výměna za nový s plnou dvouletou zárukou,nebo návrat peněz,co chce si zvolí zákazník R^ :laughing: :lookaround: :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Harnadekpokud po bouřce,je pravděpodobné,že vada vznikla bouřkou,pak opravu platí pojišťovna domácnosti R^ :laughing: R^ :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Technisat technistar SIROno jde o to - kde a u koho je vlastně pravda se vznikem ty závady-poruchy ? ? ? R^ :lookaround: :) |
CES
![]() |
|
CES..vždy jde o finančně,nebo časově nepříjemnou událost :laughing: R^ :))) |
pierrepetr
![]() |
|
Preto mámPoistenu elektroniku do 2500 Eur koli prepetiu, a stačí mi iba dokázať že bola burka a je to, ono to aj funguje, vyplacol mi motor na šrotovníku, bol som na poisťovni a uhradili mi 85 eur za previnutie motora. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
Závada Technisat SIRZdravím,uvedená závada nevznikla v důsledku zde zmiňovaných příčin.Je to samovolná chyba HW.Nutno odeslat do záruční opravy.Více viz Omko. |
mdsystem
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
RE: Technisat technistar SIRĎakujem všetkým zúčastneným za reakcie a informácie. Len na dolnenie - prijímač je kupovaný ako nový s dvojročnou zárukou. Nikdy s ním nebolo manipulované HW,ani SW. Zaujala ma ale info od nica MDSYSTEM, kde spomína, že je to samovolná poruch HW prijímača. To by naznačovalo, že aj v budúcnosti sa môže daná porucha opakovať, čo je dosť nepríjemné zistenie. Značku Technisat, som bral ako jednu z tých lepších , hlavne čo sa týka spoľahlivosti HW. No vidím, že už ani Technisat nie je tým, čo býval. To je smutné. |
rolis7
![]() |
|
rolis 7nic si z toho nerob, ked je prijimac v zaruke, vymenia-opravia. Pokazit sa moze aj ten najrenomovanejsi vyrobok...Mam tiez Technisat Isio S1, teda o dost drahsi vyrobok a tiez mi menili zakladnu dosku. Omko mi to vybavilo expresne, kopoval som u nich. |
HornetF18
Registrace: 10/2011 Příspěvků: 878 |
![]() |
|
Re : Závada Technisat SIRJeště pro upřesnění,naštěstí jsem měl tu čest,že z 12 prodaných ks se tato závada objevila pouze u jednoho a byla promptně Omkem vyřízena.Čili nemusíte mít strach,že by to bylo pravidlo u tohoto modelu,ale na druhou stranu je tato závada zmíněna v pomocných návodech Technisatu na Omko.cz. |
mdsystem
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 110 |
![]() |
|
![]() |