![]() |
|
oblbování neznalých klientu M7Tak mi volal zákazník kterému končí hájení za pul roku 0D96 že zaplatil servisní poplatek na dva roky přitom ve skutečnosti zaplatil mini na rok které nechtěl bravo M7 RvAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
Tomik535ti ,co by to museli řešit zgruntu samozřejmě platí svému dodavateli,ale je mnoho těch,kteří zjistili po létech,že mají doma účastnickou zásuvku,jinak i zgruntu u nás jede vše ,mimo slováků na jednu anténu,náklady cca do 1000kč jednorázově a teď jim přijde dopis od skylinku výměna 349+serpo 348,nebo mini na rok asi 900kč,tak se někdo někdy zamýšlí a zaŘÍZENÍ HODÍ DO SKLEPA :laughing: :laughing: :O |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
pierrepetrNo pokud ten vyber na volnym digitalu nekomu staci, tak budiz. Ja uz si treba neumim predstavit, ze bych nemel programy typu Travel Channel HD, NGC HD, Spektrum HD atd. |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
esquirejá taky ne,mám komplet skylink i freesat a čumím nejvíce na čt24 :laughing: :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrTo je pak vec jina! :laughing: :) |
esquire
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 512 |
![]() |
|
esquireale ta svoboda výběru :bomb: :bomb: :bomb: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Čumět jenom na pozemní odpad, to naplňuje znaky masochismu :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
techikčumět na "odpadní" dokument v HD nativu na CT2HD namísto nepřeberné a "kvalitní" sat nabídky je fakt masochismus :))) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7tak bohužel u nas nechytnu mux4 takže bych neměl pár programů navíc mají stare karty a nešlo by jim ČT :D takže vymena zabije jednou ranou CT:D,nezaplatí za vymenu 348kč,SP 348kč takže mini baliček maji za 300kč na rok 25kč/mes. to je slušna nabídka když nechceš odejít... jak jsem psal až bude mux4 dostupny tak nad tím začnu uvažovat takhle satelit je potřeba... |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7lance: Nerad ti kazím tvoji dětinskou radost, ale třeba dneska vysílá ČT2 pouze 3 pořady v nativu, a to 15 minutový dokument o seriálu Sanitka 2 (běželo 5:15-5:30), pak půlhodinový dokument Království divočiny (8:45-9:15) a dokument Přežít! (10:05-10:55). Všechno je to v časech, kdy je normální člověk v práci. Jinak není v nativu už nic, takže radši dám navečer přednost té nepřeberné satelitní nabídce, kde třeba na NG Wild běží dokumenty v HD v nativu pořád :8)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7technikano, zkazils mi mou dětinskou radost, děkuji ti že sis dal práci abys nám objevně sdělil procento nativních HD pořadů na čT2, díky tobě jsem prozřel a teď nebudu asi klidně spát s vědomím kolik nativních HD pořadů mi uniká :))) |
lance
![]() |
|
technikTKRnativ nenativ,zas tohle ani nestuduji,mě více zajímá obsah,i kdyby to bylo na prima cool,super obraz s prázdným obsahem nesleduji :laughing: R^ :))) :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7já jsem si pořídil Skylink a balíček KOMBI jen kvůli SPORT 5 , AUTOSPORT HD a někdy koukám i na eurosport HD kromě fotbalu ten NE , jiný programy mi moc nezajímají i když jsou v HD ani není čas 5-7 hod za týden je až moc čučet do TV . |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Samozřejmě že je to vždy o osobních preferencích, někomu stačí základ ze země když TV zapíná 2x týdně, někdo potřebuje žánrovou nabídku ze satu... technik má samozřejmě jako vždy ve všem jasno a jedinou svoji pravdu - "pozemní odpad" je pro masochisty... tak mu to neberme :sly: |
lance
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Jak říká klasik "No není tu krásně?" ;)Tož ešče přileju do ohně. Dvbt nemám nejen z minule uvedených důvodů, nýbrž i pro tu "veliku nabytku" jak tu píšete. Už jen to pitomé Retro mi za těch třičtvrtě čepované Plzně za měsíc stojí. A to není ani příplatkové nabídce.. Krásný den nejen všem polskosíťařům i z montáží za tisíc. Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Tomik535 mudro vravis, nech ti padne ta capovana Plzen na zdravie a nie na zem ! :)))Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
RE: oblbování neznalých klientu M7Osobně bych se taky bez satu neobešel hl. kvůli sportům, ale proč bych se měl kvůli svým preferencím navážet do někoho kdo si v pohodě vystačí s dvbt ?? A vvotom to jee ;) |
lance
![]() |
|
Tomik535to retro je i v DVB-T :laughing: R^ :laughing: :O :lookaround: |
pierrepetr
![]() |
|
Tomik535ale můdro vravíš :laughing: :laughing: :laughing: :lookaround: :))) :))) |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 43 | |
![]() |
|
![]() |