Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Příjem DVB-T

HD v DVB-T jen pro Pražáky?

Jakou finanční výhodu má distribce HD programu - Prima COOL HD (ne že by mi chyběl) pouze pro omezené území? To je ten multiplex o tolik levnější než satelit pro celou republiku/Evropu ?

To je jako by se v Německu RTL 2 vysílalo jen v regionu Hamburk ...

T90 (28E-1W), Octagon 8008 twin

ivo2001
Registrace: 4/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD v DVB-T jen pro Pražáky?

No tak, když výstavba 1km dálnice vyjde v tomhle Kocourkově 2x dráž než v Německu, tak proč by nemohl být COOL v HDčku jen v Praze. Welcome to BANANISTAN.

polulin
Registrace: 10/2007

Inu od te doby co si nechava SKL platit i za zakladni nabidku musime si zvyknout ze nikdo na satelit neumisti zadny HD kanal jen tak aby to tam bylo. Konecne si bude muset SKL zvyknout, pokud bude chtit aby mu neodchazeli zakaznici jinam nezbude nez na sve naklady pridavat i HD programy do nabidky digital...
jen si nejsem jist kdy se tak stane, kdyz zatim pro tento rok je to -5 pay HD. :lookaround:

chocholos
Registrace: 11/2007

Přes satelit vysílá jen Skylink ? A co Zadarmosat.Ten nemá všechny "základní ani v SD.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

Nemci si pekne pomaly rozsiruju svoje HD FTA na sate, a cely ostblok bude platit cudzincom za to, aby mohli pozerat svoje domace stanice. To ked nie je to co sme chceli tak neviem........... Rv ;P

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

liquere

R^ Presne! Nemci idú FTA, a CZ and SK občan plať! Magio, Digi a pod srá.gory, a samozrejme šitlink and glislink k tomu. ;P Rv :dead:

3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE Megasat_ HD_ 7_ combo

Tami
Registrace: 3/2006

Kolik mají Němci FTA HD programů a hlavně co tam vysílají, já bych to nepřeceňoval. Prima COOL je čistě komerční kanál a na satelitu také není FTA, kolik takových německých sat.HD programů je FTA. Nevím jaká je situace v DVB-T v Německu.

namtas
Registrace: 5/2006

Ved si to spocitaj, do konca roka preklopia dalsie do HD a potom bude uz slusny pocet.A to sa bavim o verejnopravnych, tie ostatne ako sky de nemyslim. A u nas ma jeden vysielac, druhy pako ma kabel k nemu, treti ma pristup ku kablu a nez pride signal do tv, zaraba na tom 5 (nevhodné slovo)nov za (nevhodné slovo).To je ten rozdiel. :)))

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Pražákům, těm je tu hej...
:)))

robso
Registrace: 10/2007

Pro klid zbytku republiky.. já coby Pražák ten jeden HD nativ fotbal za x-dní na COOLu DVB-T určitě sledovat nebudu. Stejně jako ivo2001 (předpokládám) se budu koukat uplně někde jinde ;)

Arsenalek
Registrace: 4/2009

já to těm

pražákům přeju,za ten hnus s cestováním a bydlením,malý bonus :laughing: R^ :O :)))

pierrepetr

pierre

Naprostý souhlas. At jich maji klidně padesát. :)

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Až se budou koukat na Přemka v HD,......... . :O

CES
Registrace: 4/2007

Saxon

nebydlel bych tam ani ,kdyby mě za to platili :laughing: R^ R^ :lookaround: :lookaround:

pierrepetr

RE:HD v DVB-T je pro Pražáky?

Jak říkal Jan Werich když byl v Americe,80 programů a všechny na prd!

zeze
Registrace: 5/2011

Ani v Praze, ani nikde jinde ve městě. Tím spíš v paneláku na sídlišti. Do dvou dnů bych byl někde v blázinci.

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

Saxon

ti králíci se ti v kotci taky nezblázní,jde jen o zvyk :laughing: :laughing: :laughing: :O :O :))) :)))

pierrepetr

@pierrepetr

to víš já už jsem si v králíkárně zvykl. Už od mala si to tu jedu. Povolení na parabolu na balkón sem nedostal stejně jí tam mám načerno jako každý druhý. Teď sousedce začala vadit trochu televize nahlas a néé že by došla nám to říct to už za dveřmi zvoní švestičky.
Takže souhlasím se Saxonem všude dobře na venkově v klidu nejlíp. Já až budu mít možnost nezůstanu tu ani o minutu navíc.

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

killors

ona je to jen přestupní stanice,většina bydlících jen přežívá,než na to má a pak někde za městem postaví domek,pak koukne z okna a na pěti metrech kouká sousedům do domu,pomohli si tedy R^ :laughing: :laughing: :laughing:

pierrepetr

killors

a švestičky ti dveře nerozkopnou,vypni zvonek a maj po ptákách,že se vzrušuješ :laughing: :laughing: R^ R^ :O :O :))) :)))

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra