Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Stalo se to někomu?

Dnes ráno pustím televizi a satelitní programy nejdou. Vypli jednu kartu kvůli Serpo, to bych bral, ale že s ní vypli i druhou kartu to už je vrchol. Odpoledne jsem volal na Skylink, ale slečna si pořrád mlela, že karta musí jít. Nedalo mě to a teď jsem byl u souseda který chytá také Skylink a karta nejde. To je vrchol, co dělá Skylink. Udělal jsem si kontrolu karty a ta je údajně zaplá tak teď co s tím.

Satmen
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Stalo se to někomu?

Žádal bych pro ně trest smrti.

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Tomik535

už aj ty im začinaš liezť do...?? :)))
Satmen
toto je len vykrik do tmy sťažuj sa na nich tam kde treba R^

par32
Registrace: 11/2007

O něčem tak hrozném jsem v životě neslyšel. Já bych je potrestal tím, že bych si koupil knížku a celou ji přečetl.

visper
Registrace: 5/2008

:laughing:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

Hele...dnes celý den to stojí za h---o....Zápisy nechodí....potřebuji rozchodit dvě karty pro víkendáře a ani ťuk.....už mě to vytáčí.....

antonin1

antonin1

pro tebe na hov.. , ale pro skilink zato uspěšný , na jejich infolinku se zázrakem podařilo dovolant několika 0D03 kterým nechodí zápisy a slečny oprátorky jim nabídly kartu výměna .
Doporučuji si pořídit nějaký handsfree mobil s neomezeným voláním a zkusit to taky ..

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec

Mne sa taky dnes stalo

ze hladam temu ako dopadla o nastaveni paraboly na motore a tema nikde. Zmazal to skylink ???? :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zdar synci,tak bude ta anglicka primeros league na SKYLINKU? :))@liker,tema vyfasovalo 10 roku za rozvraceni republiky a bude nejspise v dolech OKD:).

hdpe
Registrace: 11/2007

Hergot (nemyslim Kaju) zase som prespal historicku udalost. Tak ako ked prisla demokracia, rano sa zobudim kua a uz tu bola. :) :)

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

copak copak měnili klíče? :))) nemáte tam náhodou blocker?

FUBA DAA 850 28.2E, 23.5E, 19,2E, 13E | VU+ SOLO 4K, VU+ ZERO, Sky+ HD Amstrad DRX890 | Sky UK, SkyLink

killors
Registrace: 3/2007

stalo

ale z Flexi 7 ale dnes som X krát volal Skylink, ale nejak padala linka, no máme tu blbe počasie niekde musí byť burka, ale nakoniec vyriešil, nechal som baliček previesť na Inu ICE čo mám, táto blbla odzačiatku, ovšem previedli, len len, refrešujem jak blby a nič karta sa síce rozbehla, ale iba Digital, tak kukám na nete a ahla ono sa to nastavilo na základnú ponuku Flexi, ovšem to hrá šicko, takže som zmenil dal refreš no zatial nič, asi to pojde iba od zajtra, lebo povodne z flexi bežia furt.

Potom som riešil, skoro už viriešil tu výmenu za výmenu, že si to zaplatím aj trebars plnu sumu aj 60 euri, ako za novu ICE kartu, ale padla linka a ostatné operátorky, tvrdia, že sa to nedá a že musím reklamovať, no nič, takže kartu zruším a basta, ináč od začiatku bol s nou problém. Rv Rv Rv

PISTOK153
Registrace: 11/2010

Satmen

Virus found ██████████████] 99%

milosza001
Registrace: 2/2013

PRE: Satmen

No naposledy, vložim tento link, dúfam že tým neporuším nič, zatiaľ som aspoň neporušil, ale už ma to nebaví, no chcelo by to už asi upnúť.
https://registrace.skylink.cz/cms_eshop/ANONYM_CardForAnonym.do

Dúfam, že pomôže, doposiaľ pomohol, Refrešni Toooooo. R^ R^ R^

PISTOK153

RE:Stalo se to někomu

Zabal to ,dej se na FreeSat!Tam takové problémy mít nebudeš.

zeze
Registrace: 5/2011

mě se zase jednou stalo

že jsem už z názvu tématu věděl o čem bude ,

nejen tohle je ovšem vyjímkou !

pravidlem se však stává jak píšou i jiní že se ztrácí kontakty , témata i lidé !!!

ať žije Churchil!

:lookaround:

:)))

tonek
Registrace: 1/2009

Satmen

Ne mne se to nestalo. :laughing:

esquire

vymena M7

Mne sa to stalo...stara karta prevedena na novu po hodine cakania a poslani x refreshov stale tma. Uplne skvele vivat skylink, M7 ci jak sa to teraz vola. Mozno by si mohli zmenit meno na Shitlink alebo Shidilink.

bobrik
Registrace: 4/2008

nuž...

niečo v tých EMM/ECM hlavne pri tých platených kanáloch museli pomeniť, lebo toto už není možné.
šak už očakávam, kedy bude zasa dáky fajný Update a nepôjde už vôbec nič.
Ono ak to už neprečíta 9500HD Opticum, tak to neveští nič dobré do budúcna.

PISTOK153

Mohu jen potvrdit včera po noční změně jsem dělal spoustu refresh u některých karet to trvalo i 3 hodiny než se pohli z místa katastrofa Rv

ZDK1

Operátorky na hotline už mají asi po dovolených tak zase roztočili karusel s klíčema..., škoda, mohli si dát pauzu až do koce prázdnin aby holky nabraly dost sil na celý další rok... nechtěl bych tam teda na tel.lince dělat ani náhodou... :((

lance
Registrace: 10/2008

Satman, nez si volal na linku Skylinku,tak predpokladam, ze si si poslal refresch zapisy na tu druhou kartu co ma byt ještě funkcni a nechal si prijimac zapnuty na CT1.U me zatím zadny problém nepozoruju.Mam v obehu tri karty.Dve plus Next.

HYPER

Satmen

Ne, mě se taky nestalo. R^

neuzil
Registrace: 7/2009

bobřík a v jakém soustruhu ti to jede

satman1
Registrace: 9/2010