![]() |
|
aktivace karty nC+ ze satsklep.plZdravím, chtěl bych se zeptat těch kdo s tím mají zkušenosti, včera mě přišla domů karta nC+ a není aktivovaná, tak jsem psal ráno e-mail s žádostí o aktivaci nejdříve konkrétnímu prodejci, který tam má nc+ na starosti a potom i na obecný info@satsklep.pl ale bez odpovědi, jakým způsobem jte se s nimi zkontaktovali.Zkoušel jsem i některé telefony uvedené u těch konkrétních prodejců a nezvedají to. |
V74
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 152 |
![]() |
|
To budenejspíš tím, že dneska je v Polsku svátek. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: aktivace karty nC+ ze satsklep.plKde zijes v europe? Katolicke polsko a ine staty maju dnes sviatok...Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: aktivace karty nC+ ze satsklep.pldíky za reakci a poučení, tak potom to chápu a zkusím to zítra. ;) |
V74
![]() |
|
RE: aktivace karty nC+ ze satsklep.plČlověk se učí celý život.... ;) |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
V74__zítra bych to také možná nezkoušel.třeba naše polská kancelář je zavřená i zítra |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: aktivace karty nc+ ze satsklepaDej kartu do modulu a do sat.přístroje,nalaď TVP SD frekvenci 10892 H,do hodiny by měla naskočit.Měl jsem stejný problém,ale jak to bude dnes když mají svátek to nevím. |
Neroslav
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 355 |
![]() |
|
pokud v satsklepu jindy ihned nereagují,tak na této adrese: http://www.eltech.net.pl/kontakt/jsou pobočky Satsklepu, které jsou v nákupních centrech a kde Vám karty po emailovém požádání skoro obratem reaktivují. 15.srpna je svátek Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny, a proto jsou i nákupní centra uzavřena, tak ani tyto pobočky nefungují. Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
Ofensywa Armii Czerwonej na Warszawę 13-25.8.1920http://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_warszawska_1920Święto Wojska Polskiego - święto Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej, obcho(nevhodné slovo) 15 sierpnia na pamiątkę zwycięskiej bitwy warszawskiej w 1920, stoczonej w czasie wojny polsko-bolszewickiej. Wprowa(nevhodné slovo) ustawą Sejmu z 30 lipca 1992 r. (Dz. U. z 1992 r. Nr 60, poz. 303), obowiązującą od 13 sierpnia 1992. Święto to przypada w dzień ustawowo wolny od pracy, ponieważ 15 sierpnia jest również liturgicznym świętem Wniebowzięcia Matki Bożej, dla którego ustawodawca wprowadził wolne. Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
to allpresne na te TVP1 SD jsem to mel cele dopoledne a nic, modul mam AstonCrypt 2.26, no coz zkusim to zitra, pripadne v pondeli, ale to bych nerad kvuli vikendovymu fotbalu a kdyz uz to bude hodne kriticky, zkusim mailem ty pobocky. diky |
V74
![]() |
|
jeste otazkaposilaji nejakou odpoved na tu zadost o aktivaci, nebo to proste aktivuji, bez toho, aniz by nejak odepsali? |
V74
![]() |
|
TVP InfoSkus kanal TVP Info |
pemido
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: aktivace karty nC+ ze satsklep.pldnes mi prisla karta nC+ Pakiet Canal+ Start na 18 miesięcy rozbehla sa na TVP ale nejdu premiove Canal+,Canal+sport ... :( |
boca
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
konec dobrý, všechno dobréhned ráno mě poslali e-mail, že reaktivovali kartu a do hodiny to všechno běželo, tak že začátek Premier League je na poslední chvíli, ale zachráněn. :)) |
V74
![]() |
|
skušenostikarta vetšinou chodila aktive , pokud prijede neaktivni v čtečkach uni nebo cam modulech nabehne ! neprepinat!! osobne nejlepši je TVP HD 11,278/V 27500* 3/4 MDG :8) večer zasuneš rano vše ok R^ |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
![]() |