Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

aktivace karty nC+ ze satsklep.pl

Zdravím, chtěl bych se zeptat těch kdo s tím mají zkušenosti, včera mě přišla domů karta nC+ a není aktivovaná, tak jsem psal ráno e-mail s žádostí o aktivaci nejdříve konkrétnímu prodejci, který tam má nc+ na starosti a potom i na obecný info@satsklep.pl ale bez odpovědi, jakým způsobem jte se s nimi zkontaktovali.Zkoušel jsem i některé telefony uvedené u těch konkrétních prodejců a nezvedají to.

V74
Registrace: 7/2007
Odpověď v diskusním vlákně

To bude

nejspíš tím, že dneska je v Polsku svátek.

polulin
Registrace: 10/2007

RE: aktivace karty nC+ ze satsklep.pl

Kde zijes v europe? Katolicke polsko a ine staty maju dnes sviatok...

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

díky za reakci a poučení, tak potom to chápu a zkusím to zítra. ;)

V74

Člověk se učí celý život.... ;)

polulin
Registrace: 10/2007

V74__

zítra bych to také možná nezkoušel.
třeba naše polská kancelář je zavřená i zítra

Dagy2
Registrace: 11/2010

RE: aktivace karty nc+ ze satsklepa

Dej kartu do modulu a do sat.přístroje,nalaď TVP SD frekvenci 10892 H,do hodiny by měla naskočit.Měl jsem stejný problém,ale jak to bude dnes když mají svátek to nevím.

Neroslav
Registrace: 8/2007

pokud v satsklepu jindy ihned nereagují,

tak na této adrese: http://www.eltech.net.pl/kontakt/
jsou pobočky Satsklepu, které jsou v nákupních centrech a kde Vám karty po emailovém požádání skoro obratem reaktivují.

15.srpna je svátek Wniebowzięcia Najświętszej Marii Panny, a proto jsou i nákupní centra uzavřena, tak ani tyto pobočky nefungují.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

Ofensywa Armii Czerwonej na Warszawę 13-25.8.1920

http://pl.wikipedia.org/wiki/Bitwa_warszawska_1920

Święto Wojska Polskiego - święto Sił Zbrojnych Rzeczypospolitej Polskiej, obcho(nevhodné slovo) 15 sierpnia na pamiątkę zwycięskiej bitwy warszawskiej w 1920, stoczonej w czasie wojny polsko-bolszewickiej. Wprowa(nevhodné slovo) ustawą Sejmu z 30 lipca 1992 r. (Dz. U. z 1992 r. Nr 60, poz. 303), obowiązującą od 13 sierpnia 1992.
Święto to przypada w dzień ustawowo wolny od pracy, ponieważ 15 sierpnia jest również liturgicznym świętem Wniebowzięcia Matki Bożej, dla którego ustawodawca wprowadził wolne.

Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200

habr
Registrace: 4/2006

to all

presne na te TVP1 SD jsem to mel cele dopoledne a nic, modul mam AstonCrypt 2.26, no coz zkusim to zitra, pripadne v pondeli, ale to bych nerad kvuli vikendovymu fotbalu a kdyz uz to bude hodne kriticky, zkusim mailem ty pobocky. diky

V74

jeste otazka

posilaji nejakou odpoved na tu zadost o aktivaci, nebo to proste aktivuji, bez toho, aniz by nejak odepsali?

V74

TVP Info

Skus kanal TVP Info

pemido
Registrace: 12/2005

dnes mi prisla karta nC+ Pakiet Canal+ Start na 18 miesięcy rozbehla sa na TVP ale nejdu premiove Canal+,Canal+sport ... :(

boca
Registrace: 7/2006

konec dobrý, všechno dobré

hned ráno mě poslali e-mail, že reaktivovali kartu a do hodiny to všechno běželo, tak že začátek Premier League je na poslední chvíli, ale zachráněn. :))

V74

skušenosti

karta vetšinou chodila aktive , pokud prijede neaktivni v čtečkach uni nebo cam modulech nabehne ! neprepinat!! osobne nejlepši je TVP HD 11,278/V 27500* 3/4 MDG :8) večer zasuneš rano vše ok R^

WADER
Registrace: 12/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra