![]() |
|
oblbování klientu freesatTak jsem (nevhodné slovo) starý pořídil medium asi před rokem nedávno jsem pořídil druhou kartu(twin) a už to najednou není 199,-kč + 100,-kč jak je uvedeno ale hned naskočí za 350,-kč jako dík že se bez problému měsíčně platí.Rv:fuming: Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
Oblbovaní klientůV žádným případě jim neplať ani korunu nad 299,-kč. Zavolejna infolinku a trvej na sazbě 199,-medium karta + 100kč twin, všechno navíc je výmysl operátora. |
Robmar
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: oblbování klientu freesatTrvat může na čem chce, zvýhodněná cena je pouze pro nové klienty a na rok. Hotovo, vyřízeno.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
vyřízenejjseš akorát ty !vždy jde o dohodu !!! nebo jiné řešení !!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
technikTKRjako vtip dobré R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
RE: oblbování klientu freesatpierrepetr: To není vtip, ale realita. A dokonce jsem zažil, že když klient odmítnul a pohrozil výpovědí, tak mu přímo z KC telefonicky potvrdili výpověď a sdělili termín ukončení. Inu časy se mění a freesat asi teď nemá o nové klienty nouzi :sly:tonek: Běž si řešit ty svoje relátka a zkus vymyslet nějaké, které by tě přepnulo z režimu paka na režim alespoň průměru... Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
technikTKRjá myslel,že jsi od nich,asi ne,jinak bys věděl,že i zákazníkovi po pěti letech rádi nabídnou slevu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: oblbování klientu freesatnepotřebuju nic řešita že ty nedokážeš pochopit obyčejné relé tak se zeptej třeba kluků od Motoroly , a můžeš na mne plivat jak chceš svoji hloupost tím nezakryješ ! :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: oblbování klientu freesatpierrepetr: Už jsem psal, že se časy mění a co bylo kdysi, to dneska neplatí ;)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
![]() |
|
technikTKRjo časy jo,ale co je čas?,o čem píšu je fakt historie ,asi týden zpátky R^ :laughing: :O |
pierrepetr
![]() |
|
RE: oblbování klientu freesatA já píšu poznatek z dnešního dne, zákazník chtěl pokračovat za cenu 199Kč, bylo mu nabídnuto za 229Kč, to odmítnul, tak mu operátorka KC nabídla ukončení smlouvy k 30.9. :8)Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 35 | |
![]() |
|
![]() |