![]() |
|
Odpověd Skylinku ohledně SS2 na FacebookuSkylink Dobrý den, co se televizní stanice Slovak Sport 2 týká, tak naše platforma projevila zájem mít ji v naší nabídce. vypadá to ale, že se provozovatel tohoto programu rozhodl neposkytnout ho žádné satelitní platformě na území ČR. |
Rolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 72 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku ohledně SS2 na FacebookuSkylink ponuku dostali, nedokážu však technicky zabezpečiť, aby stanica bola dostupná iba v Českej Republike. Preto v Skylink nie je. |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku ohledně SS2 na FacebookuTéto společnosti nevěř ani nos mezi očima. Cokoliv během posledního roku prohlašovali, tak se pak stal pravý opak. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku ohledně SS2 na Facebookuja si myslim ze dostali velky PRD marne sem hledal SS2 i v IPTV kabelovkách kde asi regionalizace vyresena je:-) a nikde sem ten program nenasel proste Monopol |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
polulinA co tedy, když prohlašovali, že si nemají abonenti přelaďovat NatGeo HD a NG Wild HD? Stal se také pravý opak?A které další závažné záležitosti se proměnily v pravý opak než bylo prohlašováno Skylinkem? Víš, já jsem fanda Skylinku a tak mám zřejmě špatný pohled na věc a nedokáži to posoudit. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
polulinpolulin ty jsi to ještě nepochopil za to m7 nemůže ani upc či freesat nebo další . Telekom má výhradní právo na šíření . A ss2 jen šíří bludy aby to hodila na někoho jiného a ty polulin si jim na to skočil. Nejširší nabídku má upc a ti taky nic, sak už se kdysi psalo že s nikým nejednaji. |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku ohledně SS2 na FacebookuSkoro se chce napsat, jestli by dotyční uplakánci se SS2 už netáhli někam, protože to nebude ani ve freeSAT ani ve Skylinku a další debaty tak naprosto postrádají smysl. Pořád dokola totéž :fuming:Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku ohledně SS2 na Facebooku@satman1: Telekom má výhradné právo, ale iba na území Slovenska. V Česku by to mohlo byť v Skylinku aj vo Freesate, lenže títo operátori nie sú schopní vyriešiť regionalizáciu |
LuboTS
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 931 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku ohledně SS2 na FacebookuRegionalizace se u CS Linku a Skylinku běžně používala třeba u STV2, kde přenosy F1 byly dostupné pouze abonenty s registrací SK. U freeSAT se to zase blokovalo samotným přijímačem. Takže technicky to problém určitě není.Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku ohledně SS2 na Facebookuten slovakp---l sport,či jak se to jmenuje nám tady byl čert dlužen.hlavně,že si někdo namastil kapsu!!že pane spekulante Vacku. |
garrrry
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 1 254 |
![]() |
|
Sef Slovak Sport TV o financovani stanicehttp://strategie.hnonline.sk/spravy/media/sef-slovak-sporttv-povedal-viac-o-financovani-stanice |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
Výcuc z médií...."Vím o tom, že Satellite BG změnila vedení a hledají investora, ale nemám informace o tom, že by měli krachovat," uklidňuje situaci Glisník."Prodej Skylinku? To je zase nějaká spekulace," říká jeho šéf Glisník. |
polulin
![]() |
|
Ad Pover150Ešte lepšie je čítanie na tom odkaze na konci článku:http://strategie.hnonline.sk/blogy/slovak-sporttv-z-verejnych-zachodov-k-premier-league |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
EmanTo som už čítal :))) :laughing: |
Power150
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 4 046 |
![]() |
|
polulinNo ale v době těchto prohlášení to byla pravda.A jestli dáváš za příklad zrovna tohle, bylo by zajisté možné najít stovky prohlášení desítek lidí v různých branžích, které také za nějakou dobu pozbyly platnosti a stal se pravý opak. Takže nic zvláštního v tomto světě. Jen zkrátka u Skylinku to někomu vadí. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
polulinpolulin ty jsi zakomplexovany a úplně mimoLuboTS jak víš že to neplatí asi u nás. S nikým nejednali a proto se taky s nikým nedohodli . Nebyl to záměr . Já se budu dívat přes topfun, pro mě žádný problém . |
satman1
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku ohledně SS2 na FacebookuOprava místo asi má byt aji,.. Pardon. |
satman1
![]() |
|
satman1Taky tě mám rád. Tak si tu youtube kvalitu užij. |
polulin
![]() |
|
polulinpolulin uz to fakt nehul!LG 77c4, O2tv, shield tv pro, Panasonic hhd player, Soundbar Samsung HQ-950A
|
borin7
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
joscer-fanda SkylinkuByly roky, kdy byl tady na Parabole vynášen Skylink do nebe, sety+karty se prodávali jak víno pod příslibem - základ navždy zadarmo....Odnáší to taky montážníci, kteří pod tímto příslibem Skylinku vydělávali. To co se teď děje je jen odraz podvodu na zákazníky, kteří tomu uvěřili a teď platí a zákonitě nadávají. A pošramocená pověst se těžko napravuje byť Skylink dále vydělává dalšími "podvody" - rozesílání složenek a karet na dobírku.... No jen aby Vám to vydrželo..... Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w
|
ojoj1
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 434 |
![]() |
|
ojoj1Ano, montážníci vydělávali a byli spokojeni. Přiživovali se na (z dnešního pohledu) klamavé reklamě. Jen houšť a větší kapky. A třeba já, když jsem montoval satelitní příjem v rámci rodiny nebo mezi známými (zadarmo), tak jsem je vždy krotil, aby si nemysleli, že to skutečně navždy bude zadarmo. A teď mi nikdo nenadává. Vzali karty výměna a všichni jsou spokojeni. Nikdo mi kvůli serpo nenadává.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Odpověd Skylinku ohledně SS2 na Facebookujoscer a keby ti niekto kvoli Skylinku nadaval, ruku na srdce, priznal by si to? ;)UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších
|
black13a
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 2 512 |
![]() |
|
rozumnýčlověk chápe,kdo zajišťuje příjem signálu technicky a kdo zajišťuje distribuci a vysílání programů,jistě se najdou i tací,kteří si myslejí,že servisní poplatek je pro montážní firmu R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
black13aProč bych to neměl přiznat? Já s tím problém nemám. Ale samozřejmě, že věřit mi nemusíš.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
![]() |