Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Odpověd Skylinku ohledně SS2 na Facebooku

Skylink Dobrý den, co se televizní stanice Slovak Sport 2 týká, tak naše platforma projevila zájem mít ji v naší nabídce. vypadá to ale, že se provozovatel tohoto programu rozhodl neposkytnout ho žádné satelitní platformě na území ČR.

Rolf
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Odpověd Skylinku ohledně SS2 na Facebooku

Skylink ponuku dostali, nedokážu však technicky zabezpečiť, aby stanica bola dostupná iba v Českej Republike. Preto v Skylink nie je.

LuboTS
Registrace: 5/2006

Této společnosti nevěř ani nos mezi očima. Cokoliv během posledního roku prohlašovali, tak se pak stal pravý opak.

polulin
Registrace: 10/2007

ja si myslim ze dostali velky PRD marne sem hledal SS2 i v IPTV kabelovkách kde asi regionalizace vyresena je:-) a nikde sem ten program nenasel proste Monopol

tanabe
Registrace: 7/2010

polulin

A co tedy, když prohlašovali, že si nemají abonenti přelaďovat NatGeo HD a NG Wild HD? Stal se také pravý opak?

A které další závažné záležitosti se proměnily v pravý opak než bylo prohlašováno Skylinkem? Víš, já jsem fanda Skylinku a tak mám zřejmě špatný pohled na věc a nedokáži to posoudit.

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer

polulin

polulin ty jsi to ještě nepochopil za to m7 nemůže ani upc či freesat nebo další . Telekom má výhradní právo na šíření . A ss2 jen šíří bludy aby to hodila na někoho jiného a ty polulin si jim na to skočil. Nejširší nabídku má upc a ti taky nic, sak už se kdysi psalo že s nikým nejednaji.

satman1
Registrace: 9/2010

Skoro se chce napsat, jestli by dotyční uplakánci se SS2 už netáhli někam, protože to nebude ani ve freeSAT ani ve Skylinku a další debaty tak naprosto postrádají smysl. Pořád dokola totéž :fuming:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

@satman1: Telekom má výhradné právo, ale iba na území Slovenska. V Česku by to mohlo byť v Skylinku aj vo Freesate, lenže títo operátori nie sú schopní vyriešiť regionalizáciu

LuboTS

Regionalizace se u CS Linku a Skylinku běžně používala třeba u STV2, kde přenosy F1 byly dostupné pouze abonenty s registrací SK. U freeSAT se to zase blokovalo samotným přijímačem. Takže technicky to problém určitě není.

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

ten slovakp---l sport,či jak se to jmenuje nám tady byl čert dlužen.hlavně,že si někdo namastil kapsu!!že pane spekulante Vacku.

garrrry
Registrace: 3/2009

Sef Slovak Sport TV o financovani stanice

http://strategie.hnonline.sk/spravy/media/sef-slovak-sporttv-povedal-viac-o-financovani-stanice

Power150

Výcuc z médií....

"Vím o tom, že Satellite BG změnila vedení a hledají investora, ale nemám informace o tom, že by měli krachovat," uklidňuje situaci Glisník.

"Prodej Skylinku? To je zase nějaká spekulace," říká jeho šéf Glisník.

polulin

Ad Pover150

Ešte lepšie je čítanie na tom odkaze na konci článku:
http://strategie.hnonline.sk/blogy/slovak-sporttv-z-verejnych-zachodov-k-premier-league

Eman
Registrace: 4/2007

Eman

To som už čítal :))) :laughing:

Power150

polulin

No ale v době těchto prohlášení to byla pravda.
A jestli dáváš za příklad zrovna tohle, bylo by zajisté možné najít stovky prohlášení desítek lidí v různých branžích, které také za nějakou dobu pozbyly platnosti a stal se pravý opak. Takže nic zvláštního v tomto světě. Jen zkrátka u Skylinku to někomu vadí.

joscer

polulin

polulin ty jsi zakomplexovany a úplně mimo

LuboTS jak víš že to neplatí asi u nás. S nikým nejednali a proto se taky s nikým nedohodli . Nebyl to záměr .

Já se budu dívat přes topfun, pro mě žádný problém .

satman1

Oprava místo asi má byt aji,.. Pardon.

satman1

satman1

Taky tě mám rád. Tak si tu youtube kvalitu užij.

polulin

polulin

polulin uz to fakt nehul!

LG 77c4, O2tv, shield tv pro, Panasonic hhd player, Soundbar Samsung HQ-950A

borin7
Registrace: 8/2009

joscer-fanda Skylinku

Byly roky, kdy byl tady na Parabole vynášen Skylink do nebe, sety+karty se prodávali jak víno pod příslibem - základ navždy zadarmo....
Odnáší to taky montážníci, kteří pod tímto příslibem Skylinku vydělávali.
To co se teď děje je jen odraz podvodu na zákazníky, kteří tomu uvěřili a teď platí a zákonitě nadávají.
A pošramocená pověst se těžko napravuje byť Skylink dále vydělává dalšími "podvody" - rozesílání složenek a karet na dobírku....
No jen aby Vám to vydrželo.....

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008

ojoj1

Ano, montážníci vydělávali a byli spokojeni. Přiživovali se na (z dnešního pohledu) klamavé reklamě. Jen houšť a větší kapky. A třeba já, když jsem montoval satelitní příjem v rámci rodiny nebo mezi známými (zadarmo), tak jsem je vždy krotil, aby si nemysleli, že to skutečně navždy bude zadarmo. A teď mi nikdo nenadává. Vzali karty výměna a všichni jsou spokojeni. Nikdo mi kvůli serpo nenadává.

joscer

joscer a keby ti niekto kvoli Skylinku nadaval, ruku na srdce, priznal by si to? ;)

UPC Cable, Magio Go, Lepší TV, Sweet TV, Skylink Live, Netflix, Max+Sport, Disney+, Prime Video, SkyShowtime, Voyo + zopár ďalších

black13a
Registrace: 2/2009

rozumný

člověk chápe,kdo zajišťuje příjem signálu technicky a kdo zajišťuje distribuci a vysílání programů,jistě se najdou i tací,kteří si myslejí,že servisní poplatek je pro montážní firmu R^ :laughing: R^

pierrepetr

black13a

Proč bych to neměl přiznat? Já s tím problém nemám. Ale samozřejmě, že věřit mi nemusíš.

joscer

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra