![]() |
|
hd box9105+Mám hd box9105+ a přestal mě jít plugin xcamconfigure pořád mě vytuhuje a zamrzá. Že musím restartovat přijímač,výte někdo jak to napravyt Děkuji moc za rady. |
ferencik
Registrace: 7/2011 Příspěvků: 129 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
RE: hd box9105+když tě už pozoruji několikátý den jak se tady v tom plácáš a nevíš kudy kam tam, tak ti můžu dát pouze jednu radu:Nekupuj si nikdy věci, o kterých nic nevíš nebo jim nerozumíš. |
pifpaf
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
RE: hd box9105+Tomu hovoris ucenie? Ved si este ani prstom nepohol, aby si problem vyriesil, tak ake ucenie? Je zrejme, ze nicomu nerozumies. Ak chces xcamconfigure o com tu uz tocis druhy den, musis mat nainstalovany xcam-klient a ten je na tych adresach co sa tu spominaju dvojmo, drobecek ti to tu uz pisal. To ti do menu nahodi aj ten tvoj vysnivany xcamconfigure. A studuj navody, inak to nikam nedotiahnes s tymto boxom. |
yooo
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 73 |
![]() |
|
hdbox 9105+Pifpaf ty když začínals z linuxem taky to byla pro tebe novinka.Ale před 5letama byla na foru satdigitalně lepší podpora ted to stojí za prd.Ted je tam nějakej webzeal a na ten kašlu,nevým proč tam nejsou i jiné pluginy.Co pořebuji já,xcamconfigure atd.Prostě bude tvrdej restart ale nevým jestli to pomuže.Díky všem za rady. |
ferencik
![]() |
|
RE: hd box9105+co jsem udělal nejdříve když jsem začínal tak jsem chodil po forech tam je vše rozepsané do detailu, |
pifpaf
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 126 |
![]() |
|
hd box 9105+Mám tam nainstalovany v hd boxu9105+xcam,xcam klient,mc klienta a chybý mi jenom xcamconfigure.Ale v hd boxu už nemám žádné pluginy ani mě už nejede youtube.Co s tím jde ted dělat,jak ho dát do kupy.Myslím tu internetovou stránku tam už pluginy nemám.Nevým kde jsou asi jse vypařily.Díky za rady všem. |
ferencik
![]() |
|
RE: hd box9105+žádnej tvrdej restart ti nepomůže ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 6 764 |
![]() |
|
@ ferencikZastrč do přístroje USB flash diskV menu Nastevni sitě - server pro update najdi odpovídajicí firmware pro tvůj přístroj - upgraduj přístroj po restartu proveď tovární nastaveni a zformátuj uživatelská data - případně vymaž celý adresář var proveď nastavení družic a vyhledání kanálů, případně obnov ze zálohy na USB flash zkopiruj rozbalený plugin mcas+xcam z 22.ř.2012 ze satdigitalne.cz , vlož do přístroje a instaluj spust Xcam configure a doplň své údaje, nebo vlož do přístroje přes ftp soubor již připravený soubor Po úspěšném nastavení napiš děkovný dopis a zašli láhev koňaku svému prodejci |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
ferencikNajlepsie urobis, ked si zavolas servisaka, ktory ma s fortismi skusenostiS tvojim prispupom sa zazraku nedockas. Alebo sa zacni modlit |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: hd box9105+Podle toho co ferenčík píše, měl vše potřebné na zakoupeném přijímači nainstalováno, ale svou neschopností to rozvrtal ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
ferencikNo co ferencik ako si dopadol s hd-boxom?daj formatovanie celej pamete.neviem načo čakaš.cele to vymaž komplet všetky pluginy a daj konečne vyrobne nastaveni,alebo novsiu verziu fw.Ja som mal pluginy uložene v pameti pristroja a po naformatovani boli vymazane.Nevymazaval som ich jednotlivo.Aj USB formatujem ,než donho dačo stiahnem.Ty si strašne nechapavy.A tak dobra mašina. |
sano1
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 439 |
![]() |
|
RE: hd box9105+Stači nový firmware odpovedajuci Hdboxu staiahnut z reservisu nové pluginy a fungujeto bez problemov oba ako mclient xcam sučasne mne to takto funguje aby som nezabudol treba tovarné nadstavenie po inštalaci firmwaru |
palo238
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 24 |
![]() |
|
hd box 9105+Nepodařilo jse my najit na satdigitálně tento plugin mcas+xcam 22.ř.2012.Našel jsem tam starší což je 9.2.2012.Když to celý vymažu tak budu v háji,nebudu mýt skylink co jsi platím myslím čtečku ,upc a bulsat.Ale ještě mám vitamin 5000hd ale to není linux.A žádný enigmy 2 tam dávat nebudu.Na linux jse musím ještě hodně učit učit ale ne mučit.Byl to muj sen šharik ale zatím na něho mužu zapomenout.Parabolu mám 150cm a taky jsem to dělal sám když to větr rozladil,na orbit mám dobrej vyhled 53e až po30w prostě co jsi víc přát.Ale já na teho šarika dojdu a nebo mě to nastavy kámoš.Kdo mě radil všem moc děkuji a nashledanou jdu jse dívat na REAL MADRID. |
ferencik
![]() |
|
RE: hd box9105+palo238. presne!!tu nie je co dodat.lenže ferencik to nepochopi. R^ R^ R^ |
sano1
![]() |
|
matchboxx, sano1:Chlapi, prečo ho tlačíte do mazania adresára var a celej pamäte? To chcete aby ten prijímač nadobro umŕtvil, keď on má problém nájsť zodpovedajúci SW?ferencik: Prvý úspešný krok si už urobil týmto priznaním: "Na linux jse musím ještě hodně učit učit". To je poľahčujúca okolnosť pre to, aby Ťa už teraz brali ľudia aspoň trochu vážne. Ale musíš urobiť aj ďalší krok - naštuduj si napr. ako nadviazať spojenie medzi PC a HD-boxom cez LAN sieť. Potom skús pri funkčnom spojení vyhľadať ten adresár var. Ak nebudeš niečo vedieť, tak ti tu určite niekto poradí. A ďalej takto krok za krokom postupne prídeš na to čo chceš vedieť. Pre začiatok ešte napoviem - naštuduj si na internete niečo o utilite RCC230 a stiahni si ju do PC. Je to programček na nadviazanie spojenia cez LAN. |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
hd box 9105+ferencik, ,www.forum.satdigitalne.cz.tam maš novšiu verziu fw, http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=189&t=46973 /verzia fw 2.11.57/.potom stiahneš pluginy.http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=190&t=47018,, Návod na sťahovanie pluginov v menu prijmača. |
sano1
![]() |
|
hdbox 9105+Já tam mám fw 2.11.57.Už mě i nějakej borec poslal pluginy já je rozbalil a nahrál na usb ale píše my to že nemuže najit odpovidající datový soubor a je tam ještě varování a červené kolečko.Diky za rady všem. |
ferencik
![]() |
|
už do tohonevrtej,nech to tomu,kdo to umí R^ :lookaround: :laughing: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
hdbox 9105+ake varovani? skontroluj primač? |
sano1
![]() |
|
hd box 9105+POuživám na to 7 GB flešku ale zaloha na seting jde tak nevým proč fleška nevydí v hd boxu9105+ soubory plugin.Když to dám do počitače tak tam jsou vydět ty soubory,ještě to skusím dát na 4GB flešku.Mám ju formatovanou na fat32 v hd boxu9105+.To jsou my zas zázraky ale opačném smyslu.Sano co mám skontrolavat na příjimači. |
ferencik
![]() |
|
hd box 9105+ano fleška ich neukaže,ale tie pluginy su uložene vnej.to je ta pameť ktoru musiš formatovať.to znamena že veškere pluginy čo maš v hd-boxe budu vymazane.ak maš pameť plnu potom ťa upozornuje na kontrolu primača.skratka vymažeš všetky pluginy,pameť budeš mať potom okolo 80% - 90% volnú a znovu tie pluginy nahraš.ale načo všetky.ja som ti ich aj vypisal.bude to potom všetko ok. |
sano1
![]() |
|
hd box 9105+Sano mužež my prosimtě napsat nějakou stránku z pluginami ale nějakou cizí.Satdigitálně už mám ale tam pluginy emu nejsou.Na ab.očko mě nejde registrovat,tak nevým kde pluginy stahovat.Já mám strach až vymažu mcas tak už nebudu mýt upc a bulsat.Díky za rady. |
ferencik
![]() |
|
RE: hd box9105+Pluginy emu na satdigitálně jsou, to je jasná věc, jednodušší je pluginy stáhnout z reviservisu přímo do boxu ;) :)))Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.
|
drobeček
![]() |
|
hd box 9105+Reviservis ani youtube mě nejde.protože jsem dal do newcamd někoho adresu a dopadlo to blbě,že mě plugin xcamconfigure začal mrznout a nadělal my v hd boxu paseku.Tak tam mám prázdno a nemám možnost to stáhnout s té stranky.Když hd box šlapal tak tam bylo v reviservis hodně pluginu,ale ted nic.Musím je tam nahrát z flešky a zas tam budou a hd box pofrčí jak hodinky.A ten programámek už jsem stáhl rozbalil a instaloval do počítače,myslím tento Rcc230.Je tam počítač a hd box a router.Kousek je zelenej a červenej alo to je tím že jsem ještě dnes nepustil hd box9105+.Mám taky jiny povinosti.Díky všem za rady. |
ferencik
![]() |
|
hd box 9105+Notebook mám zaplej cely den protože jsi snažím přivydělat peníze na Digital Generation,ale momentálně neplatí.Ale věřím až vyřeší problem z payzou tak zvany refundy ktery už trvají 28dní že začnou platit.A hd box zapínam až večer,protože mám povinosti.Děkuji všem za rady. |
ferencik
![]() |
|
RE: hd box9105+:laughing: To asi nebude tím,že jsi dnes ještě nezapnul HDBox. :laughing:Bude to tím,že nemáš přiřazené správné IP adresy na routeru a na přijímači. Že přijímač nevidí revis server bude pravděpodobně tím,že přijímač nemá IP (nemáš nastaveno DHCP na zap),nebo špatně vypsanou cestu (adresu revis serveru). To že usb nevidí plugin,bude asi tím,že na usb vkládáš nesprávné soubory. Plugin rozbalíš ve WinZip,nebo WinRar.Po rozbalení celou složku,která se musí jmenovat ,,plugin,, uložíš na flešku. :8) Nepijte vodu!!! Souloží v ní ryby ! PS: a srát též nechodí na břeh.
|
lachtan
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 1 650 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75 | |
![]() |
|
![]() |