Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

hd box9105+

Mám hd box9105+ a přestal mě jít plugin xcamconfigure pořád mě vytuhuje a zamrzá. Že musím restartovat přijímač,výte někdo jak to napravyt Děkuji moc za rady.

ferencik
Registrace: 7/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75
Odpověď v diskusním vlákně

RE: hd box9105+

Presne tak !!! A ked to nevies staci precita na strankach ellano.sk postup nahravanias pluginov a softu do HDBoxu !!!
Tu je link

http://www.digitalne.ellano.sk/magazin-7/item/postup-instalacie-satelitneho-prijimaca-octagon-hd-box-optibox-anakonda-raptor-skytec-royal-blackbox

a uz prosim Ta nemudruj a hlavne netapetuj toto vlakno !!!

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006

hd box 9105+

Lachtan máš pravdu zapl jsem hd box a pořád je to červené z hd boxu do routeru.V routru mě chyby napsat nějaká adresa mac nebo pin.A s těma pluginama já je rozbalil uplně po jednom a to je špatně.To musí být plugin žlutě napsany.Napiš my co tam mám napsat do routeru za číslo.Diky za rady.

ferencik

hd box 9105+

Počítač už router vydí protože jsem tam dal moju ip adresu ale ještě je chyba z hd boxu na hlavní tepnu ta je zelená a z hd boxu je kousek červenej.A nevým co ta mám dát za heslo,hned na začatku jak je login jméno je root a heslo nevým jaky tam mám napsat.Díky za rady.

ferencik

meno: root heslo: hdbox

Vu+ Solo 4K, Dreambox DM7020HD, Philips 65PUS7600

Sanzi
Registrace: 9/2009

ferencik

neuraz sa, ale možeš nám prosim napísat prečo si kúpil práve HDBOX ;) mal si študovat po forach a až potom kupovat

Sanzi

hd box 9105+

Myslel jsem že to bude jednoduší tak jak to má například cryptobox450.Tam to nacvakáš a jede ti hned share.Ale vratme jse k Rcc230 od hd boxu mám stále červenej pásek jenom kousek ale nevým jak na to aby zezelenal.Nejde tam signál z hd boxu do hlavní tepny.

ferencik

a preco to nestiahne: ellano alebo reviservis, stale riesis pluginy z usb

Sanzi

hd box 9105+

Pluginy neřež řekni my co tam mám napsat aby to nebylo ten kousek od hd boxu červeny na tu hlavní tepnu Rcc230.Já jsem psal že mě v hd boxu nejde Reviservis ani youtube.Příjímač je trošku nemocnej.

ferencik

Do HDboxu to taky nacvakáš, pustíš Xcam a jedeš, otázka pár minut. ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Ip boxu/Ip routru Conect !§!
zadášroot/hdbox a jedeš

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

hd box 9105+

Napsal jsem to do proxy server to číslo hd heslo-hdbox a uživatel root a ještě je tam port.A potom je tam další položka a to dinamicky start.

ferencik

vies ip adresu hdboxu? Otvor si nastavenie siete v prijimaci a snaz sa internet rozbehat v prijimaci, v tomto momente je to pre teba to najdolezitejsie, ak to budes mat tak ti pojdu aj instalovat pluginy, ine neries!!!
Netusim aky mas internet, ale ak mas ip adresu pridelovanu cez dhcp, tak rozbehat net v boxe je otazka par sekund, pozri co mas v menu NASTAVENIE SIETE, DHCP-zapnute-vypnute? Vypni a zapni to dhcp a uvidis co to urobi.... Inak tato debata uz zacina byt fraska

yooo
Registrace: 11/2007

ferencik

Za tu dobu čo to tadi čtu ťak kdibis to dal do servysi tak míš po starostech.
Ti to vžyvote nedáš dohromadi.
Takhle pýšeš-chudák Amos se musí obracet v hrobě.
A jak píšeš tak se nedivím že to nejde-zabal to a dej to odborníkum.

fitipaldi
Registrace: 4/2011

hd box 9105+

Adresu hd boxu jsem tam už dávno namačkal do nastavení sítě a DHCP mám zaply to jsou čísla routru atd.Ale v tím prográmku rcc.2.30mě svítí kosek červené.Zapl jsem a vypl DHCP a pořád je to stejný.Akorát jse čisla vynulujou jak zapnu tak zas naskočí.Pluginy tam stále nejsou přes reviservis.sk/up pro tebe je to brnkačka když výš kde co pustit.

ferencik

ferencik:

Tu už ľudí prechádzajú sily, ale ešte raz sa pokúsim...do políčka "Tento počítač" dáš IP adresu Tvojho PC. Zistíš ju tak, že do príkazového riadku napíšeš "ipconfig/all". No a do políčka "Reelbox" napíšeš buď adresu, korú mu pridelil DHCP server, alebo DHCP vypneš a napíšeš si rovnakú IP do prijímača aj do políčka "Reelbox". Táto IP ale musí byť odlišná od IP počítača. Napr. počítač má IP 10.0.0.5 a HD-box 10.0.0.3. A už to skutočne radšej nechaj na pokoji a študuj, lebo ten prijímač privedieš do takého stavu, že ho bude musieť potom oživovať človek ktorý tomu naozaj rozumie!

Eman
Registrace: 4/2007

hd box 9105+

Eman díky moc už to mám celý zelený a píše to sít je ok.Ale pluginy na reviservis.sk/up pořád nejsou,budu je tam muset dát přes flešku.Prostě hd box je malinko nachlazenej.Diky moc všem za rady.

ferencik

hd box 9105+

Potřeboval bych přesnej návod jak nahrát pluginy do hd boxu9105+ přes flešku.Jeden pán my psal že bych to měl nahrávat po jednom plugině a né po čtyřech.Když to rozbalím tak tam je až 4 nebo 5 pluginu.Sít už mě funguje mezi hd boxem a počitačem a routru.Potřebuju to napsat po lopaticky, než udělám nějakou blbost.Pořád nechápu v jaké položce mám zformátovat data.Díky všem

ferencik

www.tvujprodejce.cz/hdbox_po_lopate_pro_lopaty

polulin
Registrace: 10/2007

jednodušší je to tam nahrát z reviservisu, formátování dat je v menu - obnovení systému ;) :)))
podrobné návody na instalace pluginů jsou na satdigitálně ;) :)))

Octagon SF 8008 V3 Supreme , Skylink Premium, Oneplay Maximum, Eurosport player - MAX, SONY Bravia 49XG9005, E85 multifocus.

drobeček

Tak som dosital tento roman, mozem ti povedat, ked nepochopis logiku ako co funguje, potom budes zase na zaciatku ked sa nieco rozsteluje. Navod je pekny, ale stratis ho a budes tam kde si.Router si spojazdnil a vies povedat kde bol problem? KEd vypadne budes vediet kde hladat chybu? Sksu sa nad tym zamysliet, inak to bude stat za gulove.
Alebo to vymenit za toto:
http://www.google.sk/imgres?imgurl=http://img.kasa.cz/k-foto/800/8/1/2/product_703218.jpg&imgrefurl=http://www.hej.sk/zehlicka-tefal-ultragliss-fv4670-biela-modra/&h=800&w=800&sz=26&tbnid=Q_kV_ZUHeD26PM:&tbnh=98&tbnw=98&zoom=1&usg=__Cp-467c7sMX2xkLeJwwxL69h2gM=&docid=88YeI5ycnMnssM&itg=1&sa=X&ei=NlgTUv-fE4m14AT5oYHQDQ&ved=0CIQBEPUBMAg&dur=3764

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

hd box 9105+

Když vypnu hd box tak mě nejede i router tak nejedu na položku reconnect a zapnu to a znova jse to všechno na čte.A píše to sít ok.Problem byl že jsem měl v relboxu jinou adresu než v routru DHCP,tak jsem napsal stejnou jak má reelbox nahodil reconnenct a už to najelo. reviservis.sk/up mě stále nejede tak to s tama nemužu nahrát ty pluginy.Drobeček myslím že jsmě pomohl takže je to obnovení systemu to jsem potřeboval vědět.Další postup je už na youtube na pluginy.Díky za rady všem.

ferencik

hdbox 9105+

Tak jsem nahrál pluginy přes flešku a xcamconfigure znova mrzne nejede youtube a hd boxu nemám pluginy na reviservis.sk/up prostě chyba jse opakuje že plugin xcam configure mě opět zamrzá.Vypadáto na nahrátí nového softu.Děkuji všem za rady.

ferencik

xcam configure zamrza pri spusteni,ak nemas v prijimaci spravny font.

grantec
Registrace: 3/2007

hd box 9105+

Chtěl bych jse zeptat co je to ten font v hd boxu9105+ kde ho mužu najít v hd boxu aby mě ten plugin nezamrzal xcamconfigure,a mohli jsme nastavyt šarika.Když to bylo nastaveny od borca co jsem ho od něho koupil z Čech a já jsu z Moravy tak to nezmrzalo vubec.A jelo to bez chyby.Díky za rady všem

ferencik

hd box 9105+

Jak na hd boxu9105+sprovoznit šarika,přes xcamconfigure a píše to ip adresa čislo portu uživatelské jmeno,heslo,mask,ccam ,newcamd cccam2,Díky všem za rady.

ferencik
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 75

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra