Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Karta Skylink ICE, CI Mascom Twin Easy

Přátelé, má dcera používá Kaon KTSC 57O s modulem Mascom Twin Easy a kartou Skylink Ice.Tento pamnětník fugoval bez problémů doteď.Nyní mi volala, že veškeré kódované programy ji přestaly fungovat.Karta má být dle údajů Skylinku ještě rok funkční.Reautorizaci jsem několikrát provedl, leč bez úspěchu.Má někdo podobné potíže?Tato zastaralá sestava je dočasná, ale opravdu se mi nechce zítra volat na Skylink a poníženě se doprošovat nápravy.Děkuji všem za případnou radu.

Hanex
Registrace: 6/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Karta Skylink ICE, CI Mascom Twin Easy

Bud zkusit jiny Cam modul nebo zkusit kartu v jinem prijimaci.Pokud nepujdou programy ani v jinem prijimaci,tak poslat reautorizacni zapisy a nechat pustene na CT1.Az karta nabehne, tak doporučuju nechat na CT1 ještě aspoň několik minut.V soucasny době reautorizacni zapisy chodi se zpozdenim od doby co byla výluka stranek Skylinku a Cslinku minuly tyden o vikendu.

HYPER
Registrace: 11/2010

Kartu muzes zkusit i v nejakem prijimaci Skylink ready se cteckou Irdeto nebo Cam modulem Irdeto.Treba v prijimaci TechnisatStar SIR,Homecast 3200 CICR,GoSat 7055 nebo 7056 atd.

HYPER

Ještě se zeptam:hrajou dceri programy CT24,Ocko? Pokud ne, tak je zavada nekde jinde.

HYPER

Děkuji za odpověď.Jsem podobného názoru, akorát budu muset sednout do auta a letět za dcerou s jiným modulem a kartou testovat a bádat, kde je onen problém.Udivuje mne, že vše do teď bez potíží fungovalo.Trochu mne uklidňuje, že dcera není TV maniak a osobně ji to výrazně nermoutí...

Hanex

Ano, právě že Čt 24 funguje.

Hanex

Nikam nejezdi, ten starý SD Kaon má hodně malou cenu. Výdaje za cestu a čas s tím spojené by mohly převýšit jeho cenu. Nechápu že už jsi dříve dal peníze do modulu.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

hard reset

si (dcera ) provedla ???

vidí to tu kartu ???

vyjmout vypnout vypucovat zapnout a poté vložit !!!!

tonek
Registrace: 1/2009

Jasně, přijímač je dnes již bezcenný, ale byl to kdysi můj přijímač, žádné HD ještě nebylo.Zorbas mi v něm opravil zdroj a sloužil leta bez potíží.Dcera se bude během krátké doby stěhovat do nového bydlení, tudíž se bude kupovat i nová TV a přijímač.Kartu to vidí a do resetu jsem ji ani neponoukal, pochybuji, že by měla chuť se do toho pouštět.Jen mne zajímá, kde je zakopaný pes, když ten veterán doteď běhal.Nyní tam na kódovaných programech pouze na obrazovce bliká Ird.Crw...

Hanex

Za 1. - podívej se na verzi firmware toho modulu (1.23)
za 2. - v nastavení lze měnit sytém kódování z Irdeto
na cryptworks, také to může vyzkoušet.
Module Options / Expert Menu / Goto expert menu /
IC smartcart proirity: I-Code nebo Cryptworks

Rambo
Registrace: 12/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra