Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ztráta zápisů

Už týden po sernoci mi nejdou 4 programy,JOJ a placený Film Europe.Karta běží v pohotovostním provozu a úterý bum a rozběhla se až na 4tý refreš,ale bez zmíněných programů.Signál 90/83.Na skystránce jsou napsané Zkoušeno v dalších 4 satech,ostatní karty mi jdou dobře,jak to je možné u Skylinku?

korkoran
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ztráta zápisů

Nic není nemožné. Váš Skylink.

polulin
Registrace: 10/2007

Zápisy

A já mu tak věřil i 4 karty koupi ,předplatil a vono h,,,o

korkoran

mohol by si len tak pre srandu uviesť typy tých satov?
uničítačky?

Dagy2
Registrace: 11/2010

Dagy2

To by mohol, ale veľmi podstatné to nieje, keď to už skúšal v každom, ono aj Ja mám jednu ICE čo som dal minule odstaviť a predplatené baličky previesť na inú kartu, lebo ma už štvala.

korkoran

Treba zavolať do skylinku, tam im to vysvetlíš že to nezaberá, a nenaskakuje a oni ti pošlú špeci refrešík, ovšem neviem aké máš STB, ale teta ti to najprv vysvetlí, ale spravia to, no dokedy to pojde ????

PISTOK153

Zápisy

Ty ostatní 3 běhaj,takže to v satu není,35 dalších kodovanéch běhá takhle to odkecávíjí v šizlinku.Ale pro klid všechny jsou v modulu certi. Mascom Crw/irdeto v Tv Sharp Aqos,dva saty jsou GM unibox a GM Wizard class,no amiko SSD 560 s posledním sowtem,tam správně nejede Wau,tam běží Cs mini/cs

korkoran

korkoran

no amiko SSD 560 s posledním sowtem,tam správně nejede Wau,tam běží Cs mini/c

No na tomto STB ide šecko MPEG-2, ale nie z posledným FW ale z predpotopným, ono mám také STB vonku, a šlape to pokial viem OK.

PISTOK153

OK, ja len sa snažím pochopiť, podľa čoho "SL selektuje" užívateľov a neposiela im zápisy.

P.S. mám pocit že Mascom modul určite nie je certifikovaný -viem že to skoro nič neznamená - ale problémov s ním je v telkách ale už aj v SAT-och hromada. viď príspevky na rôznych forach k televízorom.

Dagy2

Konečně došly

Večer jsem jim poslal přátelský dopis no a teď to naběhlo
Pro dagyho2:právě,že jsem jich vyzkoušel hafo a stáhl poslední sowt do 2tv Sharp a do teď všechny běhaj OK a 3.čahonk běžel s ním hned bez problému

korkoran

Pozajrta by mali posielat zapisy na 20 rokov, ked uz nie je statny sviatok............ ;P
akurat som prepol na ct2, taky isty idealizmus ako v 89-tom..

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Tyhle Valoni

21.8. neslaví i když by měli,protože se dostali vďaka toho ke korytu

korkoran

Kapitane

tí valoni sa dostali ku korytu pre tych pi tomcov co tu boli a su poslednych 20 rokov a teraz idu robit skolenia do egypta.O svojich ludi sa postarat nevedia ale robit poriadok inde na to mame.... Rv Rv Rv Rv

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere

Liguerko-Ještě,že sem

tenkrát neměl žádný klíče ke zvonění,dnes bych nemohl ani v klidu umřít,furt se točit v hrobě je blbý

korkoran

Ten Skylink sa teda nezdá. Ale predsa ho všetci milujete :-) Len tak pre zaujímavosť, na Digi sa také niečo nemôže stať :-)

LuboTS
Registrace: 5/2006

Lubošku

Není to tak časté jako u skyleine

korkoran

Mate na karte 7FFC ? Nieco proti vodnym sportom? :O

liquere

já už se jednu ICE kartu co nebyla použitá zhruba 2 měsíce snažím oživit asi 3 hodiny, nejdřív marně asi hodinu v uničtečce a 1. refrešem a teď další 2 hodiny v mascomáckým modulu a 2, refrešema a zatím ani ťuk. ;P

Nejsem montér, nejsem prodejce, jsem jen Emil Držkatý

eemil
Registrace: 12/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra