Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

HD-Box 9200 a Cyfra plus

Ahoj je tu někdo z Kladna, kdo by byl ochotný mi pomoci. Mám HD-Box 9200, 100cm parabola, LBN Twin Golden, motor a mám problémy s frekvencí 11411/H na 13E (Cyfra plus). Programy nekostičkují ale chvílema se rozpádavají. Je zajímavé, že pokud parabolou trochu popojedu a kvalita signálu se sníží z 95% na 84% tak se to rozpadává méně. Mám pocit, že je to HW záležitost, něco podobného jsme měl na 23,5E na kmitočtech 12207 a 12110, které ustaly po přidání dvou kondenzátorů dle návodu ze Sapra (dovozce). Potřeboval bych přijímač vyzkoušet u někoho na 13E abych si to potvrdil nebo vyvrátil. Konvertorem to není, už jsem zkoušel jiný. Když by byl někdo ochotný můj email je libor.koucky zavináč gmail.com.

umax
Registrace: 1/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: HD-Box 9200 a Cyfra plus

Tenhle transponder má jako jediný parametry: DVB-S2,8PSK, 5/6. Takže buď nemáš dobře seštelovanou parabolu+lnb, nebo to opravdu nezvládá ten HD box. To bys mohl ověřit na nějakém jiném transponderu s těmahle parametrama.

polulin
Registrace: 10/2007

RE:HD-Box 9200 a Cyfra plus

mám stejný problém s touto frekvencí na přijímačí HUMAX IRHD 5100s, ale když přehodím modul s kartou do TV se sat. tunerem SONY, tak všechno hraje jak má.

V74
Registrace: 7/2007

RE:HD-Box 9200 a Cyfra plus

Je tu vůbec někdo kdo má HD-Box 9200 a kartu Cyfra plus ? Nebo jsou všichni na dovolené :8) ?

umax

žadný smajlík RE:HD-Box 9200 a Cyfra plus

V Sapru (dovozce - nemůžou to vyzkoušet, nemají kartu Cyfra plus) mi doporučili, že když se to po zahřátí zlepší ať zkusím ještě zkratovat tlumivky, že by to mohlo pomoci. Co si o tom myslíte ?

umax

Zkoušels transponder se stejnýma parametrama na jiné družici ?

polulin
Registrace: 10/2007

Skylink 12207/V funguje, jinak tyto parametry podle mě nikde nejsou. Programy s 8PSK jinak fungují ale FEC a SR jsou jiné.

umax

tak to po dovolených zkusím ještě jednou. Je tu někdo ochotný z Kladna a okolí vyzkoušet můj HD-Box 9200 s kartou Cyfra na 13E?

umax

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra