![]() |
|
„Starý príjimač ab-dsr310 skci - čo sním?̶Priateľ kúpil asi pred 9 - 10 rokmi komplet s prijímačom ab-dsr 310 skci, no nemohol inštalovať parabolu, majiteľ domu bol striktne proti. Teraz majú vo svojom dome možnosť inštalácie a obrátili sa na mňa, či je tento prijímač ešte spôsobilý prevádzkovania v Skylinku. Ja ho síce mal, ale po pár mesiacoch v 2004 som ho pre vady vrátil (dvakrát menili základnú dosku). Moja otázka znie, či existuje preň softwer, ktorým by čítačka bola spôsobila pre terajšie karty Skylinku, resp. je riešenie len cez kartu v dekodovacom module napr. Smit. Budem Vám aj povďačný za adresu na fórum pre túto značku, ak jeTechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
antonius:Iba tak pre zaujímavosť som dal do vyhľadávača "ab dsr 310 skci" (bez tej pomlčky) a hneď prvý odkaz zobrazuje to čo Ťa zaujíma... |
Eman
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 585 |
![]() |
|
EmanVďaka Ti za napovedu, asi som šiel zlou cestou, resp. som bol pri vyhľadávaní nepresný.TechniSat DigiCorder HD S2X Plus, TechniSat TechniSat SIR, AB CryptoBox 600, AB CryptoBox 652 HD Combo, AB CryptoBox 752 HD
|
antonius
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 450 |
![]() |
|
![]() |