![]() |
|
MultiHD tmaFunguje vám MultiHD.Po reautorizácií karty obraz nabehne a po chvíli zase tma a takto to funguje dookola.Openpli 3 a bloker vypnutý.Predplatné je zaplatené. |
johan10
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 315 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: MultiHD tmaStejná situace se opakuje celý dnešek. Skylink dělá změny, aby zvýšil komfort a spokojenost svých zákazníků. Já to myslím ironicky a někdo vážně. Koukni se na další vlákna z dneška.... |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
takto sinase.ou spoustu zákazníků a už si nepředplatí R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 364 |
![]() |
|
@johan10Zruš sdílení a nebudeš mít tmu,chyba u tebe |
amper
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 304 |
![]() |
|
RE: MultiHD tmaTak už asi nepotrebujú mojích 500 Eur.Ak to bude pokračovať,tak u S*****u končím !!!!!!!!! |
johan10
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 315 |
![]() |
|
amperpíše,že má kartu,tak asi jede ofiko R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetron ano, ale co jeho zdielaci :))) |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
@pierrepetrJasně,že má ofiko a k tomu deset klientů,kteří bloknou ofiko kartu :laughing: Po refleši karta najede a klienti mu ji bloknou! |
amper
![]() |
|
RE: MultiHD tmaŘeší se to tady celý den a Skylink dělá opět mrtvého brouka. Nemají ani tu slušnost napsat na své stránky: Milí zákazníci, děláme to a to z toho a toho důvodu. Bude to trvat takto dlouho a bude to mít takové důsledky ..... Do prčic, alespoň to by snad mohli udělat. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: MultiHD tmaSdileci pojdu Turkovi......po znich... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
@ZdenekMiJestli slušnost je u tebe sdílení,tak to čumím!Jen chrání svůj produkt |
amper
![]() |
|
RE: MultiHD tmaSorry, ale já o sdílení nic nepsal. Osobně si platím balíčky na 4 kartách a nic a nikomu nesdílím. Ale situace kdy normálním zákazníkům během celého dne vypadávají zaplacené programy a kdy jsem najednou omezen na 2 nebo 3 současné programy, přestože můj Skylink Ready přijímač dosud umožňoval 5 paralelních, tak to mě jako normální stav nepřijde. A vysvětlení ze strany Skylinku bych ocenil jako poměrně vhodné. |
ZdenekMi
![]() |
|
RE: MultiHD tmaDívím se vám všem že si ještě potom všem od nich ještě něco kupujete. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: MultiHD tmanapište jim mail ja už psal a dost ostry....budu chtít o ty dny prodlouzit predplatne jinak odstupuji od smlouvy když neplní co mají. |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: MultiHD tma:laughing: |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
tomprdej na ně žalobu,možná něco kápne :laughing: :laughing: R^ :O |
pierrepetr
![]() |
|
TomprJá už jim napsal,že chci prodloužit o ten týden pžedplatné a dostal jsem chujovskou odpověď --Chyba na Vaší straně a co všechno mám zkontrolovat ,jest-li se mi neotočil barák,jestli to vůbec mám naladěný na 23,5-přesto,že jsem jim psal,že nejdou jen ty 4 placený,špatný rádio,blbej kábel atd.A pro jistotu mi to napsali i slovensky |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
RE: MultiHD tmaJá žadný problém nemám. Kdo má ať se obrátí na skylink a napíšemu typ přijímače či modulu a jeho verze SW a snad se dočká reakce. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
petrpupoTo už tu taky bylo a jejich rada zněla Musíte koupit náš Skylinkšrot ten Golden Media vyhodit :fuming: :dead: |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkoranSe jim nediv když to používáš v takové kosačce. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
Téma: MultiHD tmaVypnite to a bude klid. Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
RE: MultiHD tmaTy kecy co tu ma pierrepetr a podobní...ja nebudu platit za neco co nefunguje a tydy chci nahradu jestli tobe nevadí že si neco zaplatíš a pak ti to nejde tak jsi divnej...víc se k tomu vyjadrovat nebudu |
tompr
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 049 |
![]() |
|
RE: MultiHD tmaJenomže ono to jde všem. Tedy mimo zlodějů, kterým právě skončily zlaté časy :)))Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)
|
technikTKR
Registrace: 6/2004 Příspěvků: 6 771 |
![]() |
|
RE: MultiHD tmaVäcsinou vypadne dekodovanie, ked zdielate, mozno aj v domacnosti. A mozno iba obcas aj iba na jeden stb. Podla toho, co prave maju nastavene v skylinku.Vcera mi dokonca zo zakladu raz neislo dualdecode z rovnakeho trp (stream v pc)-tma bola v pc aj v tv. |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 600 |
![]() |
|
Opticum MultiRoomMá někdo zkušenost jak teď fungují slavné přijímače_Opticum MultiRoom? Známému jsem měnil kartu,základ šel na obou tunerech,ale balíček Mini (2M) hrál jenom na jednom tuneru. Vypadá to tak,že tyto stroje pudou brzy do kytek.. :) Asi konec sdílení jedné karty na 2TV v domácnosti...i když popravdě řečeno, mě se tyto stroje nikdy nezamlouvaly :D |
Harnadek
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 515 |
![]() |
|
RE: MultiHD tmaA takto ma byt! Koniec zdielaniu! Aj v domacnosti! Lebo, co sa dialo uz je vrchol. Nie iba servery mimo nase uzemie. Ale aj bezny uzivatelia. Tak ako na ciernom fore chce chlap radu, ci uvedena situacia sa tyka aj kariet t-mobile, lebo ma odstrihnutych 150 klientov!!!!!!!! |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 600 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |