![]() |
|
MultiHD tmaFunguje vám MultiHD.Po reautorizácií karty obraz nabehne a po chvíli zase tma a takto to funguje dookola.Openpli 3 a bloker vypnutý.Predplatné je zaplatené. |
johan10
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 315 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
RE: MultiHD tmato se vubec da |
frenk2
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 812 |
![]() |
|
Já nic nezdílím,neblokujiA přesto se mi ten jedinej placenéj pro vnoučata Cs-mini zablokuje ob den,i několikrát za den,pokud to nechám přes noc na něm,pokud to dám na slováky pro ty starší,tak se nic neblokne.Stačí jen přepnout na vedlejší a zpět,a jedeTeď babo raď ! ! :crying: |
korkoran
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 6 531 |
![]() |
|
korkorantak přepínej a je to R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
korkoranChyba, ale asi bude na tvé straně, já žádné výpadky nepozoruji. Platím Kombi.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: MultiHD tmaJá taky žádné výpadky nemám . |
satman1
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 109 |
![]() |
|
RE: MultiHD tmaMyslím si, ako to tu bolo už niekoľko krát spomenuté, že to robia len určité série kariet. Pravdepodobne sa testujú nejaké ochrané opatrenia a asi sa im moc nedarí a nechcú dráždiť celú sky pospolitosť. |
rolis7
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 410 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |