![]() |
|
BigSat BS-S 67 CRzdavimviete poradit nejaky editor kanalov pre BigSat BS-S 67 CR ? naladil som jeden a potrebujem preniest na dalsi v menu som nasiel iba aktualizacia softu cez rs232 no bojim sa to spustit :) |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: BigSat BS-S 67 CRali editor ale pokud nechceš nic měnit ,jen přehrát tak to můžeš i louderem, buďto včetně sw, nebo jen setting . samossebou napřed si to stáhneš z toho naladěného . |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: BigSat BS-S 67 CRdikesloderem ... to je ta polozka v menu co som pisal? |
bedo
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 273 |
![]() |
|
RE: BigSat BS-S 67 CRono je to trochu složitějšípotřebuješ hlavně RS 232 kabel( 9 pin cannon, samice-samice), křížený a pak pomocí počítače a příslušných utilitek si s tím pohraješ , nebo jak jsi uváděl přez menu a zapneš napřed ten , nebo ten druhý nevím, a možná se něco přehraje , třeba vyzkoušet já si s tím nikdy nehrál bo ten první způsob je mi vyhovující ! tak hodně zdaru R^ |
tonek
![]() |
|
Big SatZajímalo by mě co člověka přiměje aby si dobrovolně koupilBig sračku? Už jsem seřizoval desítky receiveru a Big sr.., je jeden z nejhorších ať co do kvality obrazu tak manualu. |
Robmar
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
RE: BigSat BS-S 67 CRse pochlub co máš ty !a nejsem zastánce téhle značky za pár šupů ale na spaní u CRT pro 90 procent chudé populace naprosto dostačující .A že to nemumíš ovládat je tvoje chyba , manual ani netřeba ! :8) |
tonek
![]() |
|
Big SatMomentalně tady mám Dreambox 7000-S. (8let starý př. strčí Bigsračku do kapsy levou zadní), Golden Interstar GI-T/S870CRCI Xpeed a Topfield TF7700HSCI. Ještě tdy mám starej Philips S-5. Všechny strčej Big sračku do kapsy a až na Topfield se dají pořídit za pár kaček. |
Robmar
![]() |
|
Big SatJeště jsem zapoměl na Homecast HS 2000CI bohužel nefunkčníprodavám tady na bazaru za 200kč. Je ho škoda vůbec nebyl v provozu jen rok ve stavu stand by a pak skapal. |
Robmar
![]() |
|
![]() |