![]() |
|
Ferguson FK 6900CRDíky za pomoc, zkusil jsem software pro starší i novější model, nic nepomohlo. Při zadání aktualizace z USB se nejdříve objeví hláška, jestli chci aktualizovat přes RS 232 (což nechci) a následně je mi oznámeno, že mám špatný software. Zkusil jsem nastavit továrenské nastavení a potom aktualizovat - bez úspěchu.To boli tie isté skúsenosti ako mám ja teraz. Chcem zmeniť fw zo 616 NP na 1.24.NP USB.VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
![]() |
|
RE: Ferguson FK 6900CRAhoj.Musíš přidat k firmware i upgrade.key,pak to půjde,pokud jsi ten přijímač už předtím nepo.ral |
jm57
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 427 |
![]() |
|
RE: Ferguson FK 6900CRDost blbě se to hledá, ale můžeš si ho jednoduše vytvořit. Stáhni si jakýkoli soubor s příponou key !!!, otevři v txt editoru, vše z něho smaž. Pak vlož jenom jediné číslo 7529463182642578, přejmenuj na upgrade, přidej na flešku k softu a šup s ním do přijímače. |
cesarek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
upgrade keyAhoj, mám ten upgrade key . Napíš na ratatuj@centrum.sk ked ešte ho potrebuješ. |
Jaroman
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 15 |
![]() |
|
upgrade keyJaroman poslal so ti mail, poprosim pošli mi ten súbor.DakujemVU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
![]() |
|
upgrade keyuž som to našiel a funguje to :)))VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
![]() |
|
![]() |