![]() |
|
Skylink ready HD prijimacDobrý den, poradíte mi, prosím, vhodný přijímač s těmito parametry pro Skylink Irdeto kartu:Pouziti: pro rodice, tedy co nejjednodusi ovladani. V tuto chvili bude pripojen k CRT TV, tedy nutny alespon 1xSCART!! V blizke budoucnosti planovan upgrade na HD LCD.. Funkce nutne: Skylink Fast Scan (abych se nemusel starat o ladeni) Funkce jako bonus: PVR na ext disk - nutne jednoduche na pouzivani. Zatim jsem koukal napr. na GoSat 7056HDi Díky všem za rady! |
bobbik052
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Skylink ready HD prijimacgosat 7056, optibox zebra, humax 5100, technisat sir |
noces
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Skylink ready HD prijimacja by som práve fast scan škrtol- naladíš 1x a hotovo, tých zmien nie je toľko aby si musel prelaďovať každý týždeň.skôr by som sa u starých rodičov zameral na "núdzový upload" nastavení, keď sa podarí to niekomu komplet "rozdrbat" a nepôjde nič. V tomto je úžasný Technistar S2 - len im ukážeš dierku kam strčí malé USB a majú všetko v priebehu 5 sekund naladené a nastavené a prepnuté na ČT1. Všetko ostatné splňuje tiež. |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 173 |
![]() |
|
RE: Skylink ready HD prijimacDíky za reakce. Tak nejsou za uplne (nevhodné slovo)ni, nepredpokladam ze by to rozladili (aspon zatim se jim to nepodarilo).Kazdopadne diky za tipy, jdu to projit! |
bobbik052
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
![]() |