![]() |
|
nejde Čt1, Čt2 atdOstatní české a zahraniční OK. poradíte? dík |
york
Registrace: 11/2011 Příspěvků: 27 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
RE: nejde Čt1, Čt2 atdAbsolutně žádná stanice- prostě to nenaladí už vůbec ani jednu! Stejná otázka: dělám to dobře já nebo chyba jinde? |
york
![]() |
|
RE: nejde Čt1, Čt2 atdTo je jako"přítel na telefonu".Až budeš osobně na místě tak bych se začal ptát a né takto-on mi to řekl a buhví jak to je. Tak se blbě radí a rad zde už bylo dost a pořád nic nevíme. Já zase vyjdu že když to do bouřky šlo tak chyba může být v LNB ale i v přijímači který ja asi totálně "rozeštelovaný" a i hnutá parabola. Než to tady takto řešit tak doporučuji servis. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: nejde Čt1, Čt2 atdNic nemúže být totálně rozeštelovaný když po každým novým pokusem naladit dám "tovární nastavení" Akorát v instalci jsem přeskočil nastavení DISEq, protože si myslím že to v tomto popsaném případě není třeba - proto mne dráždí, že mi nejde naladit ani jeden kanál |
york
![]() |
|
yorkHochu to nemá cenu-tobě co píšeš že ti nejde nic a pak zase napíšeš že už vůbec nic tak to nemá cenu.A pokud se nedozvíme to základní a to jestli je vůbec signál někde tak to tady nemá cenu. A pokud dáváš továrko tak to roštelovaný je! Toto nemá cenu-zavolej servis.konec. O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: nejde Čt1, Čt2 atdTakže máme jasno, zdar. RvOn Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
proste resenireseni je zcela proste, tehle houmik nema transpordery pouzivane CS stanicema v seznamu a proto automat nenajde nic ani sitovym hledanim.TP je potreba do seznamu pridat nebo naskenovat rucne. do servisu nechod, pokud tam sou takovy odbornici jako tady, tak akorat zbytecne vyhazujes penize a obiras se o cas. odbornici stydte se ! Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
obraz je silně =potrhaný=Re: Tak čím to může být že programy Čt nejdou resp, obraz je silně "potrhaný" jakoby hodně rušen jak to dělá např. při bouřce.Pokud je obraz potrhaný, tak asi naskenováno má, Jen kdyby odborník největší uměl číst. Pokud vyjdu z tohoto tvého tvrzení, tak: naladit parabolu, vyměnit LNB. Jinde to nehledej. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
RE: nejde Čt1, Čt2 atdProboha a co dávají na těchto programech čt tak zajímavýho že si z jejich nefunknočnosti tak mimo. Na ty štvavý programy už nekoukám asi 2 roky a vůbec ale vůbec mi neschází. :fuming: |
jiri51
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 412 |
![]() |
|
RE: nejde Čt1, Čt2 atdjiri: nejde o obsah ! jde o technický problém !!!i když dvojka je pro mne jeden z mála koukatelných, a že vylezl šrot je pěkné ovšem zapoměli ho přetavit takže mele stále stejnou písničku !!!přesto zdravím podještědí, Ha ha asi má naskenován každý druhý bit !!!??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: nejde Čt1, Čt2 atdkubicku, na tom houmiku po tovarku zadny cesky nenaladis ani kdyby ses na hlavu stavel . (evidentne si ten stroj videl nekdy ve svem satelitnim panictvi a to jestli jestli pro tebe neni extra virgin :))) ) o zadnym potrhani nic nectu. pro me je primarni informace CT24 neni.ale asi by mel naladit parabolu. cim ji ladis kubicku ? vabnickou na jeleny ? asi vabnickou na parohy kdyz by si menil LNB a skoro cela 23E jede na HIGH pasmu vid ?? ale cesky asi jedou v nejakym kubickovskym ultra high pasmu :)))) kubo dej se radsi na modleni. takovy plky, to je des. opet profesionalita na ntou tentokrat v podani experta kuby. ten nema jen jeden byt ale on ma dva bity a par beatu :) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
stará láskanezrezavíale marně hledám řeč o jaký houmík vlastně jde může mi někdo navézt !? |
tonek
![]() |
|
RE: nejde Čt1, Čt2 atdbublajsi, " obraz je silně "potrhaný" " je tak jasná informace, že i průměrně vzdělaný montážník ví která bije.Ostatním informacím, které jsi chtěl sdělit neráčím rozumět. Pokus se tvojí skladbu písmenek dešifrovat. Třeba k výsledku dojdeme. Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
tonekPokud dobře čtu, tak tázající nikde neupřesňuje, o jaký stroj se konkrétně jedná. Asi má někdo věšteckou kouli.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: nejde Čt1, Čt2 atdano jiste kubicku, pismenka ti zjevne delaj problem. precti si nejen toto ale i to druhe tema poradne.to ze necemu nerozumis znamena predevsim to ze tomu nerozumis a mozna i neco vic kdyz tomu nehodlas rozumet. toniku, jedna se o houmika 200CR :) taky ti dela desifrovani pismenek problem jako kubickovi ? kterej by menil i evidentne funkcni LNB ? chudacek by vymenil vsecko i by ladil antenu :)) jak se ladi parabolicka antena ? to by me vazne interesovalo :))) Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
kubicek neumi cistchudacku vrat se na zakladku :)))Přístroj je Homecast eM-200CRCI. umis pismenka ? prvni trida ? Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
![]() |
|
jseš jedničkaopravdu mi dělá problém hledat klíčová slova v jinémrespektive ve všech ostatních tématech. to můžu napsat proč mi nejde barva na TV a doufat že někdo četl předloni že mám ještě Oravu 232 !!! :laughing: ale hlavně zdraví , jinak jde o psí exkrement ! :))) |
tonek
![]() |
|
bublajsJá nejsem, narozdíl od tebe chudáček, který neumí číst. V tomto vlákně není ani slovo o typu stroje, za tím si stojím. Jen mě vysvětli, proč když CTčka kostičkují, by neměla být naskenována. Přemýšlej, než něco plácneš. To s typem stroje opravdu nesouvisí, ať už se v jiném vlákně o něm zmínil, nebo nezmínil.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
RE: nejde Čt1, Čt2 atda zrovna dne sem ladil oný stroj , škoda už je pryč !mohl jsem zkusit zda naladí kulový nebo CO po továrku ! moc mne o mrzí ale řekl bych že na NALADÉNÉ ANTÉNĚ URČITĚ něco chytne !!! :))) |
tonek
![]() |
|
tonekkaždému zůstane v paměti něco jiného,mě relátka R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
tak to mi můžešdělat technika TKR !!!:laughing: |
tonek
![]() |
|
RE: nejde Čt1, Čt2 atdA nazývat někoho "odbornici stydte se !" To bylo myšleno jako na koho? Snad ne na toho, co neví, že když CT kostičkuje, tak je asi naladěný?Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
tonekjen ze známosti :laughing: :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrJiž několikrát jsem ti psal, že relátka vůči tonkovi jsou podpásovka. Tak to vůbec nebylo a ty doslova a do písmene LŽEŠ!Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
![]() |
|
no proto!jinak s vojáky netančím ! |
tonek
![]() |
|
kubamy se jen škádlíme,viď tonku :laughing: :laughing: :laughing: |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72 | |
![]() |
|
![]() |