Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

nejde Čt1, Čt2 atd

Ostatní české a zahraniční OK. poradíte? dík

york
Registrace: 11/2011
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72
Odpověď v diskusním vlákně

RE: nejde Čt1, Čt2 atd

To beru, ale nepoužívej u toho podpásovky. To není hezké.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba
Registrace: 3/2007

jo jo

na rozdíl od kubuly!
to je vážný !!!
:crying:

tonek
Registrace: 1/2009

a koumu kostickuje CT?? tazateloj zadna ceska televize naladit nejde bobo. jedinej komu kostickuje na computed tomography ses kubicku ty. svuj intelekt uz opravdu nesnaz nijak vyvracet !
precti si poradne co tazatel pise :))) po tovarku nejde nic naladit a pritom to predtim slo. to je alfa a omega vseho. pri tvem intelektu jiste k nepochopeni :))) jen dal ty odborniku. prave ses pridal k tem co by misto plkani meli radsi studem sklapnout !

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

kuba

já už ani nevím v jaké souvislosti to bylo,jen si vzpomínám na relátko a tonka,nic zlého tím nemyslím,jsem rád,že se zastáváš kamaráda,taky bych se zastal,kdybych četl křivdu R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

bublajs, tak znova pro tebe.

žadný smajlík RE: nejde Čt1, Čt2 atd
Moc tomu vyjádření o buřtech nerozumím . Tak čím to může být že programy Čt nejdou resp, obraz je silně "potrhaný" jakoby hodně rušen jak to dělá např. při bouřce.

Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.

kuba

york

to má na háku !!!
a my si tady užíváme !!! :laughing:

já snad zíta zajedu to zkusit !!!

přece to nenecháme vyšumět resp. vybublat !!!

tonek

bublajs,

pokud nerozumíš slovu " resp. " tak to je "respektive", čili upřesnění informace sdělené tazatelem. Popřípadě vikipedia, nebo slovník naučný. Víc poradit neumím.

kuba

pierrepetr

To víš kamaráde, já mám takovéto sociální cítění.

kuba

kuba

nejitři jinak poklidnou atmosféru,tady jsou relátka úplná kravinka :laughing: R^ :laughing:

pierrepetr

kura

kdo je tady sociálka !!! :ogre:

tonek

Já už budu hodnej dědečku (resp. kluci)

kuba

kubíčku

vidíš jak nám to jde,ani nepotřebujeme dohled a jsme hodní a slušní,tak je to správné,tak to má byt :laughing: R^ :lookaround: :lookaround:

pierrepetr

kubo, radsi si se uz nevyjadruj. tobe to zadani opravdu uniklo. jemu nic nekostickuje, jemu po tovarku nic nejde :))) svoji hloupost bl.bym plkanim ve zlato nepretavis.
cist neumis, unikaj ti podstatny informace atd. opravdu odbornik k pohledani. opravdu se nedivim ze to v tomhle kraji vypada tak jak to tu vypada

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs

tonku, autor temat nam nic nenapise. pozval si nejakeho ladice pijana kubu na opravu a ten po vymene cele soustavy stale nedokaze nic naladit :)
stale cekam na vysvetleni jak se ladi parabola :) resp co na ni ladi a cim to ladi :) asi kladivem ...

bublajs

Tak znova bublajs:
1 přísp.... nejde ct1,2 ostatní ok
2 přísp.... ct24 taky nejde
3 přísp.... stalo se to po bouřce, hnula se parabola?
4 přísp.... Datum přidání: 24.08.2013, 06:56.37 3dny
žadný smajlík RE: nejde Čt1, Čt2 atd
Moc tomu vyjádření o buřtech nerozumím . Tak čím to může být že programy Čt nejdou resp, obraz je silně "potrhaný" jakoby hodně rušen jak to dělá např. při bouřce.

Až nakonec dal továrko a nejde mu nic. york opravdu musí nejprve doladit parabolu,(pro tebe bublajs, já doladuji nastavení paraboly, klíč13,12,11,10 měřící přístroj, někdy i žebřík) prověřit LNB a až potom se pokusit něco naladit. Obráceně to prostě nepůjde. A pokud má singl LNB tak na nastavení dicec nezáleží, půjde mu to po doladění i tak.Vždy něco chytí a teprve potom se může zabývat frekvencema. Snad jsem ti to bublajsi a yorku popsal dost polopatě. Myslím, že dál už nemusím nic vysvětlovat, snad to je dost jasný. Pěkný den přeji všem.

kuba

Kdyby v prvním příspěvku napsal, které zahraniční programy mu jdou (např. německé ARD, ZDF atd. nebo jenom holandské), tak bychom věděli, má-li single LNB nebo monoblok. Pokud měl opravdu německé, tak má monoblok a je třeba nastavit správně DiseqC, zvláště po továrním nastavení.

Dula11
Registrace: 5/2012

tuning ???

a jak se "ladí" motory (fabie či F1 )???
ono je nejhorší když si někdo myslí že je NEJ ....
každej máme ňáký muchy a můžem se hádat do zblbnutí !
:laughing:

a zvláště v tomto případku kdy si myslím jde o dvoj
(či více násobnou chybu)
za prvé se mohla v bouři potočit anténa , nebo odešlo LNB ,
nebo obojí ?
následným továrním nastavením autor (neznalý problematiky )
skutečně nemusí nic naladit neb jak jsem vyzkoušel po továrku tento houmík při zadání Koperniku při připojení na
A23.5 nic nenaladí to smé při zadání A28.2 §
Při zadání A19.2 naladí primy a wau atd .

Dle mne má něco s anténou na které jak píše má jen jeden konvertor (ale to nevylučuje že má jeden MB) :)))

a zahraniční programy i německé jsou i na A23.5 a při pootočení antény může ARD chytat i bez monobloku tak že
i dula dula je vedle !!!

:laughing: :bigeyes: :crying:

tonek

tazatel

se aktivně zapojil do diskuse,nevíme nic a nic se asi nedozvíme,už mu to třeba jde,může být i problém v přijímači,ale pokud vše dovrtal,může začít od začátku R^ :laughing: R^

pierrepetr

myslíš ?

diskusi :))) Rv

tonek

tonku

ne R^ :laughing: R^

pierrepetr

já se stydím

a co dělá ředitel kovoŠROTU ???

:dead:

tonek

likviduje

stará relátka R^ :laughing: :O :))) :))) :)))

pierrepetr
Stránka: 1 2 [ 3 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 72

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra