Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Topfun - zkušenosti a názory

Dobrý večer přeji.

Mám dotaz na uživatele služby Topfun. Ohledně kvality služeb, (výpadky, kvalita hlavně HD obrazu, atd...) Prostě zkušenosti.
Že bych to nabídnul jako alternativu do Humaxe IRHD - 5 100 S.
Nejedná se mi jenom o PL HD.

Děkuji za určitě přínosné názory.

HiFiOK
Registrace: 12/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Topfun - zkušenosti a názory

Teď jsem si předplatil Slovak Sport 2 na zkoušku a kvalita je dobrá.Čekal jsem horší.O sto procent lepší,než na Digisport 2 v Mágiu.Díval jsem se půl hodiny a výpadek žádný.

Dreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix

Antoš
Registrace: 8/2007

na akom nete uz HD verzia bude bezat ?

mjamriska
Registrace: 4/2003

stejne to ještě není stále ono i když je obraz o dost kvalitnejsi stále dochazi k zamrzani a rozpadani obrazu snad na tom ještě zamakaj a nebo problém jenom u mne?

tanabe
Registrace: 7/2010

Kde je chyba?

Mě jde pouze zvuk, nevím jak je to možné, ale je pravda, že nyní se mi zase nepředbíhá před obrazem. :)))

Ryro
Registrace: 12/2012

me se predbiha zvuk ,komentator krici gol a oni jeste porad smudlaj s micem nekde na polovine hriste :))) ,co bych vice chtel za stopadesat mesicne + cena za pripojeni k netu :ogre:

jofan
Registrace: 9/2007

tak minulej tyden PL nekoukatelne ,dnes jsem si to prepnul na tenis a kvalita obrazu je mnohem lepsi (HD i SD ) tedy koukatelne a obraz lepsi nez u DIGI tv ,ovsem jednu velkou vadu na krase to ma ,caste kostickovani a sekundove zamrznuti obrazu

jofan
Registrace: 9/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra