![]() |
|
nc+cyfra+ karta ze satsklepuZdravím,mám problém s příjmem programu cyfra+ (všech 6-ti). Mám přijímač mascom mc 2600 hd irci, do kterého jsem zakoupil modul seca aston v 2.26 a kartu nc+cyfra+start (kvůli fotbalu). Po aktivaci karty mi jedou všechny programy, které mají být v balíku, kromě všech programu cyfra+. Má někdo obdobné zkušenosti z přijímačem mascom mc 2600 hd irci a funkčnosti karty nc+cyfra+? |
marolo
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: nc+cyfra+ karta ze satsklepuno a jiný přijímač jsi zkusil? Naladěno máš dobře? Oni Poláci to tuším mají více krát myslím ty kanályzgemma h7s, t-90 rozsah 39E-1W, fix paraboly 46E, 5W, 36E
|
gunter
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 3 001 Galerie: gunter |
![]() |
|
RE: nc+cyfra+ karta ze satsklepuNa jiném přijímači jsem to nezkoušel, momentálně nemám k dispozici jiný přijímač s volným CI slotem. Naladěno si myslím, že mám správně a vyzkoušel jsem i všechny kanály jelikož jich tam skutečně mají více krát. Pravě proto netuším, kde může být problém a chtěl bych zjistit jestli má někdo zkušenosti s touto kartou a přijímačem mascom. Případně podobný problém z nenaladěním programu canal+, a možnosti řešení tohoto problému. :) |
marolo
Registrace: 8/2013 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: nc+cyfra+ karta ze satsklepuJsou to prémiové kanály tak je možné že potrvá chvíli než dorazí zápisy.Nechej to zapnuté buď na TVP 1 nebo na Canal+ R^ |
Antonio20
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 953 |
![]() |
|
![]() |