![]() |
|
upc a skylinkMam informaciu, ze po fuzii digi a t com buduci rok dojde k podobnej medzi upc a skylink, co vy nato? |
majky
Registrace: 1/2012 Příspěvků: 202 |
![]() |
|
RE: upc a skylinkJo a přesunou se na 10°e, protože to je tak nějak pro každýho napůl cesty :-) Hoši budete mít práci :))) |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
![]() |
|
RE: upc a skylinkJedna baba povedala že?To zas bude ohlasov ;PT90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich
|
THXKO
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 2 739 Galerie: THXKO |
![]() |
|
re reTo nebol vtip, bude to realita, bracho. |
majky
![]() |
|
re REten modry znak upc sa zmeni na zeleny od hora, bude duhovy |
majky
![]() |
|
majkyA tu informaci máš odkud? A zajisté máš také info, odkud budou vysílat.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: upc a skylinkTy keď sem prídeš tak to je samá perla. :)))Na malickom Slovensku ovladla upc digital cable 94 percent obyvatelstva, v Ceskej rep. 92 percent.UPCfreesat ovladne po odkupeni skylink a magia na Slovensku 97 percent, co sa deje? Registrován: 01/2012, Autor: uživatel majky Dreambox 920/7080/TBS 5925/GIBERTINI 150
|
pele1
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 5 397 |
![]() |
|
RE REZ najvyssich miest, a koncim. |
majky
![]() |
|
majky a ostatníV tomto pozdním satelitním podnikání je možné cokoliv.A hlavně tady v bývalé ČSFSR.Pay-tv ne a ne zde vydělávat sat.operátorům,takže se asi něco uděje. Co asi? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
majkyne-oficialne sa tu z(nevhodné slovo)ieva.si medzi 12. najlepších.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: upc a skylinkTaková satelitní koalice, jako v politice? :)))Ti dobytkové jsou spolčení už dávno a my jim tu děláme akorát komparz, stejně jako v té politice. Akorát ten komparz se dělí na dvě části, jedni o tom ví, druzí ne. ;) On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonmáš podobné život.postřeh jako já. |
Ufones
![]() |
|
RE: upc a skylinkKúpi to Telekom, ale nie ten nemecký, ale francúzsky teda Orange. Ten to má do Luxemburska čo by kameňom dohodil :laughing: :laughing: :laughing: |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
RE: upc a skylinkmajky:A teď jinou pohádku.... :))) |
Enriko
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 351 |
![]() |
|
Enrikoa jakou?Pohádku?Třeba tu že mladí abonenti raději sahají již nyní pro pay-tv na webu?Hodně mladých v mém okolí ani o DVBS s pay-tv nechce ani zauvažovat. |
Ufones
![]() |
|
jo =májky=už naštěstí v zahraničí NEBAŠTÍM !!!!:laughing: :8) |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: upc a skylinkMno, já zas na jednom setkání dovozců a prodejců HW, na které jsem se omylem přichomýtl asi před 2 měsíci, zaslechl kousek rozhovoru "...ten Skylink teď zdraží...". Tož čekám, kdy to bude. :-) Ale už je mi to stejně šumák. Rozbalenou kartu mám doma poslední, s propadlým SP, a tak 2x do roka si na ní zaplatím na měsíc to Multi a šmitec. Jinak frčím včetně Slováků na DVB-T a parabolou vrtím na cizince, aniž by to někomu doma vadilo.Kdysi jsem Skylink doporučoval, ale štvali mě víc a víc, až poslední kapkou byl fakt, že mojí tetce ukradli 3/4 roku ze slíbených dvou let grátis na SP. Prostě se jednoho dne jen tak změnil (zkrátil o 3/4 roku) údaj o délce uhrazeného období SP v jejich WEBovém rozhraní a hotové. Taková firma mě může tak maximálně poškrábat na zádech. P.S. Někde ve skříni v brajglu mám ještě zahrabaných pár nerozbalených ICE karet Standard, tož až bude v zimě čas najdu je půjdou z domu... |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
louskáčkuv podstatě s tebou souhlasíma možná v zimě uděláme bussines ??? :laughing: |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
tonkuTo klidně udělat můžem. Z hlediska satelitu jsem se vrátil zas do fáze "objevování co kde na orbitu jede za zajímavý kanál FTA nebo v EMU", a ve zbylých 95% volného času přesedlal na delší vlny, rádio (jakože všecky ty věci s anténama obecně) je totiž největší vynález po pomeranči (jak praví klasik), tak proč zůstávat pouze u mikrovlnného satelitního spoje... ;) Přeju hezký den a mizím něco dělat. |
Louskacek
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 1 390 |
![]() |
|
RE: upc a skylinkVsetko kupiy cinania a premenuju na skajling ! :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: upc a skylinkA v ČR kto má karty T mobile a využívajú programy skylink? Nemci alebo franzúzi?Monoblock Triple 19,2°E, 16°E, 13°E a Monoblock Duo 2°E, 1°W
|
jimmy.a
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 345 |
![]() |
|
RE: upc a skylinkjimmy.a Aj orange má svoju platenú telku cez Skylink. Na Slovensku. |
telecirkus
Registrace: 12/2011 Příspěvků: 962 |
![]() |
|
![]() |