Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

Optimuss OS1 a OS2 dalsie linux prijimac

z kategorie lacnejsich, ci aj u nas ??? Mozno nieco vie ojoj? ;)
http://www.opti-muss.de/

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optimuss OS1 a OS2 dalsie linux prijimac

Zatím mám Optimuss Underline-je to sympatický nelinux do dvou tisíc maličkých rozměru, vše tam běží jak má, wi-fi přes malou flešku, je taky vhodný do auta neb má zdroj na 12V, na kartu má slot zespodu, naše a evropské karty na něm běží OK.
Taky je zajímavý tím, že má IR čidlo, které se dá nalepit-položit zepředu na TV a přijímač dát za TV....
Výhoda je, že jsem do něj přehrál setting bez práce z Argus VIP3 neb má stejný čip ALI...
Ty další linuxy jsem z Německa ještě nedostal.

Edision Optimuss OS2plus, OpenATV 4.2, připojen na síťový disk, 1.tuner motor 30W-75E v kombinaci s diseqc 10/1 napevno 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 9e - 10e - 4,8e - 1w - 5W, 2.tuner diseqc 10/1 28,2e - 23,5e - 19,2e - 13e - 10e - 4,8e - 1w

ojoj1
Registrace: 10/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Optimuss OS1 a OS2 dalsie linux prijimac

Zdar ojoj ved je to novinka, ked to bude slapat ako ma, je dalsi dostupny linux box, ktory slni poziadavky cloveka ktory nepotrebuje 25 tuner a obrazovku aj na boxe.... ;) Nakoniec ten OS2 je 2 tuner a ma aj CI, cize nie je riziko aj keby bolo treba modul na nieco.Pripadne napis ak budes mat prve skusenosti,dik.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra