Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Skylink - zeby naozaj umysel?!

Citacia oznamu:
Provádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, informuje o plánovanej odstávke zákazníckych systémov Skylink a CS Link

Ak je odstavka tak ako je mozne ze zakaznikom odosielaju emaily o konci predplatneho pocas vikendu? Hmm?! Samozrejme v mojom pripade ma tento email potesil :laughing:

Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.

dvbinfo
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!

Ale kde tu je to v poriadku podla mna, admini su o.k. Praveze teraz na ABF zatvaraju a mazu ako za Cepicku..... :laughing:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

V podstate nič sa nedeje...

V podstate jedina sanca je, ze sa bude teraz stazovat dostatocny pocet platiacich zakaznikov na taketo primitivne blokovanie a Skylink usudi, ze straty na platiacich su vacsie ako straty na neplatiacich.
Zaujimalo by ma ako to potom riesi ....share, pravdepodobne maju naozaj stovky kariet a requesty na ne su odosielane prostrednictvom pocitacom riadeneho programu, ktory robi load balancing.
Čo sa týka tých serverov, tak skončili len tie menšie, fungujúce na jednej karte, resp. skončí zdielanie v rámci domácnosti. Veľké zahraničné servre majú dosť zákazníkov na to, aby si nakúpili trebárs aj 30-40 kariet s plnou ponukou a z každej išli len 2 platené programy. Ak to tak dokážu poriešiť, tak im teraz asi aj pribudne zákazníkov a oplatí sa im to stále. :)))

Milan C
Registrace: 4/2006

Vobec si nemyslim, ze budu mat velky odlev zakaznikov, po zavedeni SP mali urcite vacsi, skor sa to len znormalizuje.
A kazdy normalny zakaznik by mal byt proti tym ruskym serverom, ved cim ma seriozny provider viac platiacich zakaznikov, o to moze mat lepsiu ponuku (kvantitavne aj kvalitativne) a mozno aj cenu (myslim to vseobecne, nielen konkretne Skylink).

mar10

Mar10,

si spadnul z višně,si tak naivní nebo to hraješ ! :lookaround:

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

spadol som z visne, ked som sa naivne hral :)))

mar10

mar10

seriozny provider? :laughing: ... neber to uz.

borsalino
Registrace: 11/2008

RE:Skylink - zeby naozaj umysel?!

Mě se líbí jak si všichni mislí že jak provider Skylink tak lidé z Irdeta jsou úplně tupí.Jen vyvinout cryptovací systém určo není sranda a určitě si žádá odborníky kteří vědí co dělají a já jako zákazník Skylinku který si platí určitou nabídku mám zájem na tom aby byla omezena možnost sledovat programy neoprávněně.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1

My čo sme zaplatili 10-tisíce za prvé karty a postavili sme ich na nohy, určite neuveríme rozprávočkám o serióznosti, keď nás tak osrali. veď je to len bohapusté ryžovisko, a na báchorky o platiacich zákázníkoch, zlepšovaní kvality a kvantity služieb, a možnom znižovaní cien, tak tomuto by uveril už len retard!!! však čo všetko sa tu udialo za posledné obdobie!- to je krutá realita, ako osierať zákazníka! a kto verí tým báchorkám, mal by uvažovať o návšteve odborného lekára!

gauč
Registrace: 9/2010

borsalino, gauč

trochu asi mate problem s porozumenim textu, vobec som neobhajoval Skylink, ale riesil som uplne nieco ine :)
zaroven predpokladam, ze vy ste uz byvali zakaznici Skylinku (aspon myslim, kedze ja osobne by som sluzby neseriozneho poskytovatela nevyuzival) :)))
a tiez predpokladam, ze vy ste jeho sluzby vyuzivali iba seriozne (urcite ste nezdielali), takze mate pravo opravnene kritizovat ;)

mar10

to Fanyn

nebuď tajnůstkař , co se chystá ?
Co za průser je na cestě ?

Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.

lubos3nec
Registrace: 10/2007

mě dnes taky na email přišla zpráva od Skylinku že mi končí předplacený balíček Kombi 01.09.2013.Přitom mám Kombi zaplaceno do dubna 2014.Skylink = srandisti.

talíř62
Registrace: 1/2013

Fanyn myslí,že bude regionalizácia.Čo bolo,môže byť opäť.Nič nie je nemožné.

Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.

letas
Registrace: 5/2007

no pár

karet navíc by prodali R^ :laughing: :lookaround:

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Saták1

Mě je úplně putna, jestli někdo kouká neoprávněně nebo ne. Ať si to Skylink řeší jak chce. A to, jestli je nějaký systém složité vyvinout nebo ne, a jestli ho vyvíjí lidi nebo třeba cvičené opice, a jestli vědí co dělají - je mě taky úplně volný. Ale byl bych moc rád, kdybych mohl využívat v PLNÉM rozsahu službu, co jsem si draze zaplatit. Nebo aktuálně aspoň v nějakém rozumném rozsahu. To je to JEDINÉ co mě zajímá.

ZdenekMi
Registrace: 1/2011

a mňa

by zaujímalo či je to všetko OK, keď z adresy neexistujúcej firmy : Satelitná televízia SKYLINK, P.O.BOX 11 , 022 04 Čadca 4 ( zároveň odosielateľ ), sú posielané dobierky za 13,90€ bez akéhokoľvek dokladu bežných občanom SR a bez akejkoľvek objednávky od dotyčného adresáta :) ;P

zuma
Registrace: 8/2007

zuma

tak ji nepřebírej R^ :laughing: :lookaround: :O

pierrepetr

ja som ju

veru neprebral, len som chcel poukázať na to, že tu nie je všetko s kostolným poriadkom :laughing:

bez dokladu od "neexistujúcej " firmy :O

zuma

P.O.Box

má svého majitele taky R^ :laughing: R^

pierrepetr

šak , ak sa dobre pamätám z Čadce to niekedy chodilo z CSlinku. :bigeyes:

PISTOK153
Registrace: 11/2010

myslim to vseobecne, nielen konkretne Skylink)rozumies vyznamu slova mielen? :) ja mam dve karty ice a next nepotrebujem sharovat ja mam emu)skonci emu mam dvbt share som mal 2x prijimac davno este v zaciatkoch)a cakat hodinu kym sa mi teraz rozbehne program co tu citam ludi no dovol mi pripada ze tam maju nejakeho studenta a nie manikov z irdeta.maju zlavu od irdeta tak skusaju na ludoch.a ja sa ludom cudujem ze to toleruju a este to obhajuju a este platia servisne poplatky cakaj hodinu a nechaj na ct to tak mozu do rohaca davat :laughing: firma jak (nevhodné slovo) :razz: the end skylink....pokial to nezacne byt PREMNA VYHODNE.len moj nazor moj pohlad.poplakal som si mozem ist :sly:

borsalino

borsalino

:))) No pokiaľ to rozhasia, ako minule, tak kolega z NDR im to spraví. :))) :))) :)))

PISTOK153
Registrace: 11/2010

PISTOK153

sytem mozno napravia :laughing: ale kto napravi tych nasratych ludi?..........ooooo myslel som nadriadenu kartu a kartu next obe su ice)

borsalino

zuma
na Slovensko to rozesílají z Čadce páč je to levnější, z Ostravy je to kousek, ušetří na poštovním a pak máme ty levnější a kvalitnější služby :))

lance
Registrace: 10/2008

lance

R^ R^ R^ :8)

a spokojnosť zákazníkov SKYLINK nepozná hraníc !

a čo sa týka P.O.Box-u ,

doveryhodnosť takéhoto konania, keď sa niekto potrebuje skrývať za P.O.Box , je u mňa nulová ... ale to je môj názor, možno si väčšina myslí niečo iné, ak áno, podriadim sa demokraticky väčšine ;)

zuma

P.O. Box som kritizoval hned ako prisiel. Tam sa zmesti vsetko.... :lookaround:

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra