![]() |
|
Skylink - zeby naozaj umysel?!Citacia oznamu:Provádzkovateľ česko-slovenských satelitných platforiem Skylink a CS Link, spoločnosť M7 Group, informuje o plánovanej odstávke zákazníckych systémov Skylink a CS Link Ak je odstavka tak ako je mozne ze zakaznikom odosielaju emaily o konci predplatneho pocas vikendu? Hmm?! Samozrejme v mojom pripade ma tento email potesil :laughing: Dôležitá vec je neprestať sa pýtať.
|
dvbinfo
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 468 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!Ale kde tu je to v poriadku podla mna, admini su o.k. Praveze teraz na ABF zatvaraju a mazu ako za Cepicku..... :laughing:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
V podstate nič sa nedeje...V podstate jedina sanca je, ze sa bude teraz stazovat dostatocny pocet platiacich zakaznikov na taketo primitivne blokovanie a Skylink usudi, ze straty na platiacich su vacsie ako straty na neplatiacich.Zaujimalo by ma ako to potom riesi ....share, pravdepodobne maju naozaj stovky kariet a requesty na ne su odosielane prostrednictvom pocitacom riadeneho programu, ktory robi load balancing. Čo sa týka tých serverov, tak skončili len tie menšie, fungujúce na jednej karte, resp. skončí zdielanie v rámci domácnosti. Veľké zahraničné servre majú dosť zákazníkov na to, aby si nakúpili trebárs aj 30-40 kariet s plnou ponukou a z každej išli len 2 platené programy. Ak to tak dokážu poriešiť, tak im teraz asi aj pribudne zákazníkov a oplatí sa im to stále. :))) |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!Vobec si nemyslim, ze budu mat velky odlev zakaznikov, po zavedeni SP mali urcite vacsi, skor sa to len znormalizuje.A kazdy normalny zakaznik by mal byt proti tym ruskym serverom, ved cim ma seriozny provider viac platiacich zakaznikov, o to moze mat lepsiu ponuku (kvantitavne aj kvalitativne) a mozno aj cenu (myslim to vseobecne, nielen konkretne Skylink). |
mar10
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
Mar10,si spadnul z višně,si tak naivní nebo to hraješ ! :lookaround:Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!spadol som z visne, ked som sa naivne hral :))) |
mar10
![]() |
|
mar10seriozny provider? :laughing: ... neber to uz. |
borsalino
Registrace: 11/2008 Příspěvků: 196 |
![]() |
|
RE:Skylink - zeby naozaj umysel?!Mě se líbí jak si všichni mislí že jak provider Skylink tak lidé z Irdeta jsou úplně tupí.Jen vyvinout cryptovací systém určo není sranda a určitě si žádá odborníky kteří vědí co dělají a já jako zákazník Skylinku který si platí určitou nabídku mám zájem na tom aby byla omezena možnost sledovat programy neoprávněně.O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.
|
Saták1
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 3 291 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!My čo sme zaplatili 10-tisíce za prvé karty a postavili sme ich na nohy, určite neuveríme rozprávočkám o serióznosti, keď nás tak osrali. veď je to len bohapusté ryžovisko, a na báchorky o platiacich zákázníkoch, zlepšovaní kvality a kvantity služieb, a možnom znižovaní cien, tak tomuto by uveril už len retard!!! však čo všetko sa tu udialo za posledné obdobie!- to je krutá realita, ako osierať zákazníka! a kto verí tým báchorkám, mal by uvažovať o návšteve odborného lekára! |
gauč
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 34 |
![]() |
|
borsalino, gaučtrochu asi mate problem s porozumenim textu, vobec som neobhajoval Skylink, ale riesil som uplne nieco ine :)zaroven predpokladam, ze vy ste uz byvali zakaznici Skylinku (aspon myslim, kedze ja osobne by som sluzby neseriozneho poskytovatela nevyuzival) :))) a tiez predpokladam, ze vy ste jeho sluzby vyuzivali iba seriozne (urcite ste nezdielali), takze mate pravo opravnene kritizovat ;) |
mar10
![]() |
|
to Fanynnebuď tajnůstkař , co se chystá ?Co za průser je na cestě ? Chuck Norris vyčerpal všechna data neomezeného tarifu.
|
lubos3nec
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 942 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!mě dnes taky na email přišla zpráva od Skylinku že mi končí předplacený balíček Kombi 01.09.2013.Přitom mám Kombi zaplaceno do dubna 2014.Skylink = srandisti. |
talíř62
Registrace: 1/2013 Příspěvků: 47 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!Fanyn myslí,že bude regionalizácia.Čo bolo,môže byť opäť.Nič nie je nemožné.Predstavte si to ticho, keby ľudia hovorili len to, čo vedia.
|
letas
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 3 147 |
![]() |
|
no párkaret navíc by prodali R^ :laughing: :lookaround: |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 402 |
![]() |
|
Saták1Mě je úplně putna, jestli někdo kouká neoprávněně nebo ne. Ať si to Skylink řeší jak chce. A to, jestli je nějaký systém složité vyvinout nebo ne, a jestli ho vyvíjí lidi nebo třeba cvičené opice, a jestli vědí co dělají - je mě taky úplně volný. Ale byl bych moc rád, kdybych mohl využívat v PLNÉM rozsahu službu, co jsem si draze zaplatit. Nebo aktuálně aspoň v nějakém rozumném rozsahu. To je to JEDINÉ co mě zajímá. |
ZdenekMi
Registrace: 1/2011 Příspěvků: 513 |
![]() |
|
a mňaby zaujímalo či je to všetko OK, keď z adresy neexistujúcej firmy : Satelitná televízia SKYLINK, P.O.BOX 11 , 022 04 Čadca 4 ( zároveň odosielateľ ), sú posielané dobierky za 13,90€ bez akéhokoľvek dokladu bežných občanom SR a bez akejkoľvek objednávky od dotyčného adresáta :) ;P |
zuma
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 42 |
![]() |
|
zumatak ji nepřebírej R^ :laughing: :lookaround: :O |
pierrepetr
![]() |
|
ja som juveru neprebral, len som chcel poukázať na to, že tu nie je všetko s kostolným poriadkom :laughing:bez dokladu od "neexistujúcej " firmy :O |
zuma
![]() |
|
P.O.Boxmá svého majitele taky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!šak , ak sa dobre pamätám z Čadce to niekedy chodilo z CSlinku. :bigeyes: |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!myslim to vseobecne, nielen konkretne Skylink)rozumies vyznamu slova mielen? :) ja mam dve karty ice a next nepotrebujem sharovat ja mam emu)skonci emu mam dvbt share som mal 2x prijimac davno este v zaciatkoch)a cakat hodinu kym sa mi teraz rozbehne program co tu citam ludi no dovol mi pripada ze tam maju nejakeho studenta a nie manikov z irdeta.maju zlavu od irdeta tak skusaju na ludoch.a ja sa ludom cudujem ze to toleruju a este to obhajuju a este platia servisne poplatky cakaj hodinu a nechaj na ct to tak mozu do rohaca davat :laughing: firma jak (nevhodné slovo) :razz: the end skylink....pokial to nezacne byt PREMNA VYHODNE.len moj nazor moj pohlad.poplakal som si mozem ist :sly: |
borsalino
![]() |
|
borsalino:))) No pokiaľ to rozhasia, ako minule, tak kolega z NDR im to spraví. :))) :))) :))) |
PISTOK153
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 2 781 |
![]() |
|
PISTOK153sytem mozno napravia :laughing: ale kto napravi tych nasratych ludi?..........ooooo myslel som nadriadenu kartu a kartu next obe su ice) |
borsalino
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!zumana Slovensko to rozesílají z Čadce páč je to levnější, z Ostravy je to kousek, ušetří na poštovním a pak máme ty levnější a kvalitnější služby :)) |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
lanceR^ R^ R^ :8)a spokojnosť zákazníkov SKYLINK nepozná hraníc ! a čo sa týka P.O.Box-u , doveryhodnosť takéhoto konania, keď sa niekto potrebuje skrývať za P.O.Box , je u mňa nulová ... ale to je môj názor, možno si väčšina myslí niečo iné, ak áno, podriadim sa demokraticky väčšine ;) |
zuma
![]() |
|
RE: Skylink - zeby naozaj umysel?!P.O. Box som kritizoval hned ako prisiel. Tam sa zmesti vsetko.... :lookaround:Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
Stránka: 1 [ 2 ] 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 55 | |
![]() |
|
![]() |